- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanııııııııımmmmmm kooooooş keleşimi getirrrrrrrrrrrrrrr.................. :))))))
mandişim nowummm ay buralarda ne cok özlemişim sizi hoşgeldinizzzzz canlarım sağolunnn bizim topimiz ayrıcaa
Benden de Ümraniyeden soğuk bir yerlerden merhaba tatlı dilli güleryüzlü baayanlar
"Bir derdim var" ekşi sözlük gibi olmuştu artık.
Burası iyi geldi
Geldim geldimmmm
Gaziantepten merhabalarr
merhabalrrrrrrrr ahanda canım baklava istediiiiiiiii hey gidi heyyyyyyyyyyy :26:
anaaam sendemi ümraniyedesinnnnnnnn................ heyo heyoooooooooo... hoşgeldin burası daha iyi yaaa orda herkes birbirine cemkiriyoooo
hoşgeldiiiiiiiiiiin ablacııııım benüm
en sevmediğim tatlı baklavadır yahu kilo yapio kilo neyini seviosunuz kızzzz
Hoş buldummm canım
[SUB][/SUB]
sen zayıfsın o zaman.......... ben diyetteyim 74 düm suan 64 düm...... ve bennn tatlııyı cok severim
yok ya ne zayıfı 60 kiloyum boyum 1,61 ve eve yürüyüş bandı aldım 6-7 kilo vermek için psklhm bozuk benim walla.
herkes kilon yok diyo ben abartıyorum.evlenirken 50 ydim birden 65 olunca herkes kilo aldın dedi pskljm bozuldu.hatta 67 yi gördüm ve hamilelik yok yani.diyetle fln 59a düştüm en son .ama şimdi spor ve yemekten kısıyorum işe yarıyor
ablacım seni dgr topiclerdede böyle tatlı dilli gördüm hep...... oyüzden ayrı sevdim seni...... SEVİYORUM TATLI DİLLİ İNSANLARI YAAA
ağır diyet veya dukan diyeti yapıyorsan yüzünde ve kalçanda sivilce cıkar cnm.spor yap spor gercekten etkili
sivilcede değil siğil. dukan diyeti yapmam inanmıyorum. 1400 kalorilik bi diyet listem varrrrrr.......... kalçamda sivilce cıkmısmı göremeedim
Ümraniyedenim ben de ghs cim Dudulluda da çalışmaktayım.Bildiğin ümraniyeliyim
Yemekten bahsetmeyin zaten depresyondayım gece yarısı kalkıp dolma yemişim
Allahım nası vercem ben bu kiloları.Almak isteyen varsa beleşe verioreeeee
Çok teşekkürler canım o senin kendi güzelliğin,hırçın ve kaba olmanın faydası yok zararı vardır sonuçta sanal burasıda..İyi olmak her zaman kazandırır...
Ben üstüne oturunca anlıyorum bazen
Vallamı kız ben organize sanayideyim lüffen çayı koy öğlen sana geliyorum mercimek köftesi de yapsana bana yapsana yapsana.
Ayyy ne kadar fırsatçı bi yaratığım ben yaa