KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Benden de Ümraniyeden soğuk bir yerlerden merhaba tatlı dilli güleryüzlü baayanlar
"Bir derdim var" ekşi sözlük gibi olmuştu artık.
Burası iyi geldi

[SUB][/SUB]

sen zayıfsın o zaman.......... ben diyetteyim 74 düm suan 64 düm...... ve bennn tatlııyı cok severim

yok ya ne zayıfı 60 kiloyum boyum 1,61 ve eve yürüyüş bandı aldım 6-7 kilo vermek için psklhm bozuk benim walla.
herkes kilon yok diyo ben abartıyorum.evlenirken 50 ydim birden 65 olunca herkes kilo aldın dedi pskljm bozuldu.hatta 67 yi gördüm ve hamilelik yok yani.diyetle fln 59a düştüm en son .ama şimdi spor ve yemekten kısıyorum işe yarıyor

bende 1.63 boyum 64 de kilom var....... birde yüüzümde siğiillerim oldu

ağır diyet veya dukan diyeti yapıyorsan yüzünde ve kalçanda sivilce cıkar cnm.spor yap spor gercekten etkili

Ümraniyedenim ben de ghs cim Dudulluda da çalışmaktayım.Bildiğin ümraniyeliyim

Yemekten bahsetmeyin zaten depresyondayım gece yarısı kalkıp dolma yemişim
Allahım nası vercem ben bu kiloları.Almak isteyen varsa beleşe verioreeeee

ablacım seni dgr topiclerdede böyle tatlı dilli gördüm hep...... oyüzden ayrı sevdim seni...... SEVİYORUM TATLI DİLLİ İNSANLARI YAAA

Çok teşekkürler canım o senin kendi güzelliğin,hırçın ve kaba olmanın faydası yok zararı vardır sonuçta sanal burasıda..İyi olmak her zaman kazandırır...

ağır diyet veya dukan diyeti yapıyorsan yüzünde ve kalçanda sivilce cıkar cnm.spor yap spor gercekten etkili

sivilcede değil siğil. dukan diyeti yapmam inanmıyorum. 1400 kalorilik bi diyet listem varrrrrr.......... kalçamda sivilce cıkmısmı göremeedim

bende yukarı dudulludayımmmmmmm kızzzzzzz hadi bize gel :))))))))) bende verioreeee........ para da istemioreeee..........

Çok teşekkürler canım o senin kendi güzelliğin,hırçın ve kaba olmanın faydası yok zararı vardır sonuçta sanal burasıda..İyi olmak her zaman kazandırır...

işte bunu ayakta alkışlıyorum......

Vallamı kız ben organize sanayideyim lüffen çayı koy öğlen sana geliyorum mercimek köftesi de yapsana bana yapsana yapsana.
Ayyy ne kadar fırsatçı bi yaratığım ben yaa

Vallamı kız ben organize sanayideyim lüffen çayı koy öğlen sana geliyorum mercimek köftesi de yapsana bana yapsana yapsana.
Ayyy ne kadar fırsatçı bi yaratığım ben yaa

hey gidi heyyyy cumartesi biz kk daki bikaç cicili bicili kızla güne başlıyoruz mesela ilki yine esensehirde....... huhuuuuuuuuuu mercimek köfteside varrrrrrrrrrrrrrr ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…