KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Gel bacım gel kız sen annengildemisin bu gecee

Net gitti annemgilden komşudan idare ediyorum dedin ya o yüzden sordum canım
Ben yalnızım malum ne olacak başka
kız gene lafı başka yerinden anlamışın.......
anamgilde net var evde yok onuda kaynımdan ve komşiden idare ediyom tamam mı.....
bu arada senin için dua ediliyo sanırım bana düşen bişey varmı seve seve katılırım....

Ulen bu seferde sen lafı kı.ından anlamışsın
Annengilde komşuda var sende yok dedim
Ulen Allah razı olsun senden güldürdün beni

Ulen bu seferde sen lafı kı.ından anlamışsın
Annengilde komşuda var sende yok dedim
Ulen Allah razı olsun senden güldürdün beni
len zaten anmgil komşiyle ortak kullanım ya şaşkın...
evde net yok anaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ammada uzadı bu konu boş ver be gelmedimi senin ki benimki netin bvaşında yakalicak şimdi beni katır kutur yiyecek...

len zaten anmgil komşiyle ortak kullanım ya şaşkın...
evde net yok anaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ammada uzadı bu konu boş ver be gelmedimi senin ki benimki netin bvaşında yakalicak şimdi beni katır kutur yiyecek...

Valla baya karıştı ortalıkta son bir soru
sen şimdi nereden nete giriyorsun?
yok benimki taa 5 te işe gitmişti canım
Sabah gelecek inş

Valla baya karıştı ortalıkta son bir soru
sen şimdi nereden nete giriyorsun?
yok benimki taa 5 te işe gitmişti canım
Sabah gelecek inş
ben şimcik evimdeyim datlum az önce koçişimin yanından kalktım geldim netin başına uykum kaçtı onu arıyom yana döne ........
neti şimdi kaynımdan kullanıyorum vireless tan çekiyorum sağolsun yardımcı oldu zaten eşimde dayanamıyor alır yakında yeniden net 1-2 ay sürmez bile......

Çok şükür bu kez anladım vallaa

günaydın kızlarrrrrrrrr günaydııııııııınnnnnnnn tatlı dilli bayanlarrrr

ümraniyeden soğuk ama karsız bir sabahtan sizlere günaydınnnnnn...............

tabiii gece takılın takılın simdiii yokkkklar oooh

Günaydınlarrr merhaba hepinize ghs sağolsun mesaj attı gelin diye nicklerinden tanıdığım arkadaşları da gördüm burada herkesler iyidir umarım...

günaydın kızlarr ghs yeni aldm haberi koştum geldim topiğin hayırlı olsun tatlımm

Günaydınlarrr merhaba hepinize ghs sağolsun mesaj attı gelin diye nicklerinden tanıdığım arkadaşları da gördüm burada herkesler iyidir umarım...

hanııııııııımmmmmm kooooooş keleşimi getirrrrrrrrrrrrrrr.................. :))))))

günaydın hanımlar
ghs hayırlı olsun topiğin

günaydın kızlarr ghs yeni aldm haberi koştum geldim topiğin hayırlı olsun tatlımm

mandişim nowummm ay buralarda ne cok özlemişim sizi hoşgeldinizzzzz canlarım sağolunnn bizim topimiz ayrıcaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…