KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

günaydın kızlAR napıyosunuz?ohh ne guzel gorusun bizim gunahımız ne yaaa uzakta olmakmı?

günaydın kızlAR napıyosunuz?ohh ne guzel gorusun bizim gunahımız ne yaaa uzakta olmakmı?

Günaydın tatlım çalışıyom biraz yoğunum bugün.Sen napıyosun.
Hepiciniz İstanbula gelin ortaköyde kumpir yiyelim boğazda tur atalım beylerbeyinde balık yiyelim caddeye gidip alışveriş yapalım

hep birlikte bi bulussaydıkkkkk

günaydın kızlar

kelebegemmm en yakın zamanda hamama gidiyoruzzzzzzzzzzzz
hamammı?ooooo gezın gezın vallah ya hayat sıze guzel bende anca evde oturayım...yarın alış veriş var ufffff
Günaydın tatlım çalışıyom biraz yoğunum bugün.Sen napıyosun.
Hepiciniz İstanbula gelin ortaköyde kumpir yiyelim boğazda tur atalım beylerbeyinde balık yiyelim caddeye gidip alışveriş yapalım

gunaydınnnnnnnn.keşke siz gelseniz ankaRAya olmazmı yaaaa?napıyım kebeyim aynı şeyler yaaa bu gun kaynanam gelicekte onu bekliyorum

Ne alışverişi var,ben de alışverişe gidicem yarın çok heycanlıyım aylardır kendime bi çöp bile almadım
Keşke gelebilsem ama şartlar elvermez.Demek kayınvaledecin gelcek,sever misin kendisini?

Ne alışverişi var,ben de alışverişe gidicem yarın çok heycanlıyım aylardır kendime bi çöp bile almadım
Keşke gelebilsem ama şartlar elvermez.Demek kayınvaledecin gelcek,sever misin kendisini?

Bayilirim kendisineyemek alis verisi var canim.bide biz dublexs evde oturuyoruz bodrum katini yaptirmaya karar verdik ona go4 kocyasa falan ugrariz her halde.off yaza kafar yaptirmam lazim orayi

hayirli cumalar kizlar

uyandimdan beri temizlikle ugrasiyorum canim cikti
sizi bekledim yardima gelmediniz

cok ayip tanimadiginiz biri icin bol keseden atmis lafini kullanmaniz... cok severim kayinpederimi , babam gibi.. mali durumu konusundada aciklama yaptigimi hatirlamiyorum.. yapip yapamayacagini nerden biliyorsunuz? yazmadan ne soyleyeeginizi bir tartin.. tanismayiz etmeyiz sizinle.. ailem hakkinda. konusturmam haberiniz ola.!

mandalina şaka yapıyordur çok iyi niyetli biridir kötü niyetle yazdıgını sanmam böyle algılama sakın güzelim

mandalina şaka yapıyordur çok iyi niyetli biridir kötü niyetle yazdıgını sanmam böyle algılama sakın güzelim

bilemiyorum ghs , ne amacla soylenmis olursa olsun, aileler insanlarin yumusak karnidir.. kendimiz saka yapabiliriz ama baskasinin ailelerle ilgili sakasini hos goremiyorum sanirim.. yada baska kelimeler kullanilarakda saka yapilabilirdi.. sallamak falan hos olmamis..nihayetinde yasli basli insanlardan bahsediyoruz...eger ailesini seven biriyse, empati yaparak , okudugumda neler hissettigimi bir parca anliyabilir diye dusunuyorum.... bilmem nekadar ne ne eder biliyor musun sen demesini neye bagliyayim , madem cok iyi niyetli biridir.. matematik hesabi sirf kendisine haiz saniyor arkadas.. ukalalik hic kaldiramadigim bir durum benim.. 3-5 lakirdi olsun diye girmistim ama sag olsun keyfimi kacirdi..

Son düzenleme:

biz burda ne sakalar yaptik ne güldük bu topicte ilk böyle sert uslublu bi msj var,minikkelebekle bizim ne sakalarimiz oldu burda eylendik burda güldük cok iyi niyetli kendisi
sunu anlamis oldum asla sizle saka yapilmamali :18:
ltf burayi tartisma topicine cevirmeyelim

sakadan anladiginiz buysa lutfen yapmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…