KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Versin ne güzel olur valla :KK1:

bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersin :KK52:

ben alamam onun vergisi çok :KK60:
kendisini aldım da vergisi kaldı :KK52:

anam hic yatda katda gozum yok hee cok tokgozluyum :KK53: ama bi ozel jet alirsa oper basimin ustune koyarim :KK1:

daha mihirimi alamadim ben ya ne jeti :KK39:

bayada oluyo, eninde sonunda vermek zorunda dimi bu mihir olayini :KK55:

anam hic yatda katda gozum yok hee cok tokgozluyum :KK53: ama bi ozel jet alirsa oper basimin ustune koyarim :KK1:

bnm mehirim de cok az ya 50 gr altııın 4000-5000 tl falan yaaa

aaaaa mihir geline imam nikahi sirasinda kayinpederin verdigi hediye sekerimm .. benimki 3 kilo altin vermisti ama ne zaman alacagim konusunda bir fikrim yok.. hazir altinda degerlenmisken.. babacim operim ellerinden diyorum :KK8::KK9:

aaaaa mihir geline imam nikahi sirasinda kayinpederin verdigi hediye sekerimm .. benimki 3 kilo altin vermisti ama ne zaman alacagim konusunda bir fikrim yok.. hazir altinda degerlenmisken.. babacim operim ellerinden diyorum :KK8::KK9:

ha sözde vermek olmuş bu :) benimki de lafta dediydi bişiler,hoca sormuştu da oğlum nişanda taktı zaten demişti :KK1::KK1:

Versin ne güzel olur valla :KK1:

bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersin :KK52:

ben alamam onun vergisi çok :KK60:
kendisini aldım da vergisi kaldı :KK52:

minnak vergisinide kaynana ödesin yaptılar bir hayır tam olsun benzini dekayından :))

mihir eşten istiyordu kayınpederden değilki

bnm mehirim de cok az ya 50 gr altııın 4000-5000 tl falan yaaa

sende ucuza gitmiş sin benim gibi :)) ama oda yok gerçi ahirette vebali eşin hemde büyük kararlaştırılan mihiri ödemek zorunda

kayınpedermi ilk defa duydum bunu 3 kilo mu o ne ediyor biliyorsun dimi adam nasıl yapsın o kadar altını bol keseden atmış söz verirken

Günaydın şekerler hayırlı cumalar yaşassssııııııııııııınnn yarın tatil ve şu an hava çook güzel :KK16:
yarın ghs kuzuyla gezmeye gidices takılın bize :KK53:
kendisi şu an derin uykularda sanırım

Günaydın şekerler hayırlı cumalar yaşassssııııııııııııınnn yarın tatil ve şu an hava çook güzel :KK16:
yarın ghs kuzuyla gezmeye gidices takılın bize :KK53:
kendisi şu an derin uykularda sanırım

vayy ne güzel yanınızda olmak isterdim :KK16:
ben de dün sedefonur diye bir kardeşim var kkdan onunla buluştum,çok eğlenceliydi saol kkEn Büyük KK :KK1:

:KK16::KK54:

bende babacığıma okumaya çalışıyorum inşallah Allahım kabul eder hepimizin dualarını

amin :KK34:

X