tamam razıyımda ama sadece salatamı ben doymamkı?
tatlım sana bısey sorucam sence ben kac kılo vermem lazım
bende doymam ama napalim canim bogazimiz fizigimizden önemlimi
5 kilo vermem lazimya senin canim ?
işte bende ekmeksız bır turlu doymuyorum anacım
tatlım ben evlenırken 47 kiloydum hamılelıkte 65 kılo oldum.şuanda 59 kıloyum yanı tahmını kac kılo vermem lazım acaba?
he bu arada boyum da 1.56.cok zayıflamakta istemıyorum.gobeyımde var onlar gıtsın de bısey ıstemem.sanırsam 5 kılo verırsem ıyı olur
siyah ekmek al ben yarin öyle yapicam artik beyaza veda
köfteleri izgaralari beyaz ekmekle götürdümde noldu bak halime 1 ayda 5 kilo
yavas yavas anlamistim zaten bol gelen eteklerim tam oturmaya basladiesim bi duysa bak dalgasina
benim boyumda uzun degil 1,54 cüce sayilirim
yarin siyah ekmemizi aliyoruz salatalarimiza kapip geliyoruz1 hafta yemege protesto
tamam tatlım.o zaman ben bu gece son lahana sarması yeyımde şimdi.nasıl olsa yarın ac kalıcam
lahana sarmasimi dedin bayilirimama yememem lazim kendimi tutmam lazim
bak canim haftaya fistik gibi ince belli olup gelcez buraya senle
benim cadi durmuyor uyutup geliyim canim
merve beni unuttunYavrim napıyonn
inşallah guzelım.tamam canım burda olursam konuşuruz.
Yok unutmadım annem yaa sen beni unuttun asılllmerve beni unuttun
geldim cikmissin sarma yemeyemi gittin kizyarin diyeti unutma
Yok unutmadım annem yaa sen beni unuttun asılll
kiz ben seni unutrmim canimmerve bana acil diyet söyle 1 ayda 5 kilo aldim ,kilo almiyorum diye dikindimda dikindim sabah kahvalti ve aksam sade salat yesem verirmim 5 kiloyu ?
kiz ben spor yapamam bu konuda kendime güvenmiyorum ev isleri derken zaten yoruluyorum spora zaman yok , benimde tam aciktim vakit aksam 8,den sonra :26: aksam 8,den sonra bi tabak salata ve 1 dilim siyah ekmek yesem5 kilo gidermiBacım kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Ama sana tavsiyem vücudunu sadece salata yiyerek aç bırakma yanıa mutlaka bi çorba bi kase yoğurt ekle
Akşamları 7 den sonrada bir şey deme ve tabiki sporr o olmadan hiç olmuyor hemde vücudu daha fit gösteriyo
Yap annem yap valla çok faydasını görürsünkiz ben spor yapamam bu konuda kendime güvenmiyorum ev isleri derken zaten yoruluyorum spora zaman yok , benimde tam aciktim vakit aksam 8,den sonra :26: aksam 8,den sonra bi tabak salata ve 1 dilim siyah ekmek yesem5 kilo gidermi
tüh tutturamadıkhayır bir kerem
bugün dışardaydık,9 gibi geldik canım eve,ancak alınanları yerleştir,çamaşırları katla,ütü yap bu saat oldu
bildimminerden bıldın ya canım
şimdi bu saatte lahana sarması yaptım onun bişmesını beklıyorum
bence sende kocişine sarılıb uyuyosundur.:26:
cocuk yapma konusu ne yerde kaldı tecavüz ede bıldın mı kocana?
artik kendime böregide cöregide yasakladim 1 hafta boyu sade salata1 ay önce 44 olan ben bugün 49,5 olmusum 50 deyin gitsin aldim 5 kiloyu acilen vermeyliyim yoksa depresyondan cikaramassiniz beni
yedim yattım valla canım.sabah sadece cay ictim.hic bişey canım cekmiyor..gece en son tartıldım 60.6 cıktı moral 0 yaniimerve beni unuttun
valla merve beni bile unutmuş..
geldim cikmissin sarma yemeyemi gittin kizyarin diyeti unutma
sendemi diyettesin tatlım.ne guzel fıtsın yaaaa sen.nasılsın tatlım?tüh tutturamadık
bildimmitahminlerim tutuyo iddia oynicam
kocamla barıştım,azıma geleni saydım bütün derdimi kustum yine
şu an kekliği ürkütmim diyorum bekliyorum pusuda :111:
canım ben de rejimdeyim sanırım bi kilo verdim 10 günde
herşeyden azıcık yiyorum artık yaza kadar fit olujaaamm
Günaydın kıslar hepinizeee
günaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize
kızlar çok teşekkürler ben yokken yokluğumu hissettirmemişsiniz hatta ben olsaydın toz duman olacak yerde yumuşacakca kibarca kapatmışsınız teşekkürler
ama yinede bir kaç şey demeden geçemiycem hanımefendi geyiğin ortasına dalıp atmış tutmuş her lafımın arkasındayım çok yumuşak karnıysa sohbete gitsin geyiğe değil
günaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize
kızlar çok teşekkürler ben yokken yokluğumu hissettirmemişsiniz hatta ben olsaydın toz duman olacak yerde yumuşacakca kibarca kapatmışsınız teşekkürler
ama yinede bir kaç şey demeden geçemiycem hanımefendi geyiğin ortasına dalıp atmış tutmuş her lafımın arkasındayım çok yumuşak karnıysa sohbete gitsin geyiğe değil
sendemi diyettesin tatlım.ne guzel fıtsın yaaaa sen.nasılsın tatlım?
kiz ben seni unutrmim canimmerve bana acil diyet söyle 1 ayda 5 kilo aldim ,kilo almiyorum diye dikindimda dikindim sabah kahvalti ve aksam sade salat yesem verirmim 5 kiloyu ?