- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
Versin ne güzel olur vallayok bana bir ev peşinatı verse yeter,çok mu mütevaziyim acep :44:
bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersinkizlarrrr ne kaynatiyosunuz bu aksam ki topik ne ?
kızlarrr bende audi a 6 istiyorum varmı alacakkk babayigit
Versin ne güzel olur valla
bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersin
ben alamam onun vergisi çok
kendisini aldım da vergisi kaldı
anam hic yatda katda gozum yok hee cok tokgozluyumama bi ozel jet alirsa oper basimin ustune koyarim
daha mihirimi alamadim ben ya ne jeti
bayada oluyo, eninde sonunda vermek zorunda dimi bu mihir olayini
aaaaa mihir geline imam nikahi sirasinda kayinpederin verdigi hediye sekerimm .. benimki 3 kilo altin vermisti ama ne zaman alacagim konusunda bir fikrim yok.. hazir altinda degerlenmisken.. babacim operim ellerinden diyorum
ha sözde vermek olmuş bu :) benimki de lafta dediydi bişiler,hoca sormuştu da oğlum nişanda taktı zaten demişti
hepsi bi model bunlarin demek
Versin ne güzel olur valla
bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersin
ben alamam onun vergisi çok
kendisini aldım da vergisi kaldı
anam hic yatda katda gozum yok hee cok tokgozluyumama bi ozel jet alirsa oper basimin ustune koyarim
daha mihirimi alamadim ben ya ne jeti
bayada oluyo, eninde sonunda vermek zorunda dimi bu mihir olayini
bnm mehirim de cok az ya 50 gr altııın 4000-5000 tl falan yaaa
aaaaa mihir geline imam nikahi sirasinda kayinpederin verdigi hediye sekerimm .. benimki 3 kilo altin vermisti ama ne zaman alacagim konusunda bir fikrim yok.. hazir altinda degerlenmisken.. babacim operim ellerinden diyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sana da günaydın,hayırlı cumalar canım.
anneciğime bir yasin okucam bugün nasipse
Allah kabul etsin yutis cuma duasını da okumanın faydası varmış öyle duymuştum
sana da günaydın,hayırlı cumalar canım.
anneciğime bir yasin okucam bugün nasipse
Günaydın şekerler hayırlı cumalar yaşassssııııııııııııınnn yarın tatil ve şu an hava çook güzel
yarın ghs kuzuyla gezmeye gidices takılın bize
kendisi şu an derin uykularda sanırım
onu da okurum canım,tşk ederim bilgilendirdiğin için
Günaydın şekerler hayırlı cumalar yaşassssııııııııııııınnn yarın tatil ve şu an hava çook güzel
yarın ghs kuzuyla gezmeye gidices takılın bize
kendisi şu an derin uykularda sanırım
Canım benim
bende babacığıma okumaya çalışıyorum inşallah Allahım kabul eder hepimizin dualarını