KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Versin ne güzel olur valla

bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersin

ben alamam onun vergisi çok
kendisini aldım da vergisi kaldı

anam hic yatda katda gozum yok hee cok tokgozluyum ama bi ozel jet alirsa oper basimin ustune koyarim

daha mihirimi alamadim ben ya ne jeti

bayada oluyo, eninde sonunda vermek zorunda dimi bu mihir olayini

anam hic yatda katda gozum yok hee cok tokgozluyum ama bi ozel jet alirsa oper basimin ustune koyarim

bnm mehirim de cok az ya 50 gr altııın 4000-5000 tl falan yaaa

aaaaa mihir geline imam nikahi sirasinda kayinpederin verdigi hediye sekerimm .. benimki 3 kilo altin vermisti ama ne zaman alacagim konusunda bir fikrim yok.. hazir altinda degerlenmisken.. babacim operim ellerinden diyorum

aaaaa mihir geline imam nikahi sirasinda kayinpederin verdigi hediye sekerimm .. benimki 3 kilo altin vermisti ama ne zaman alacagim konusunda bir fikrim yok.. hazir altinda degerlenmisken.. babacim operim ellerinden diyorum

ha sözde vermek olmuş bu :) benimki de lafta dediydi bişiler,hoca sormuştu da oğlum nişanda taktı zaten demişti

Versin ne güzel olur valla

bu akşam kayınpederlerden yatlar katlar ve jipler istiyoruz da sen ne istersin

ben alamam onun vergisi çok
kendisini aldım da vergisi kaldı

minnak vergisinide kaynana ödesin yaptılar bir hayır tam olsun benzini dekayından :))

mihir eşten istiyordu kayınpederden değilki

bnm mehirim de cok az ya 50 gr altııın 4000-5000 tl falan yaaa

sende ucuza gitmiş sin benim gibi :)) ama oda yok gerçi ahirette vebali eşin hemde büyük kararlaştırılan mihiri ödemek zorunda

kayınpedermi ilk defa duydum bunu 3 kilo mu o ne ediyor biliyorsun dimi adam nasıl yapsın o kadar altını bol keseden atmış söz verirken

Günaydın şekerler hayırlı cumalar yaşassssııııııııııııınnn yarın tatil ve şu an hava çook güzel
yarın ghs kuzuyla gezmeye gidices takılın bize
kendisi şu an derin uykularda sanırım

uuuuuuuuuuuuu ben uzağım size yaaaa kıskandırmayın beniiii

vayy ne güzel yanınızda olmak isterdim
ben de dün sedefonur diye bir kardeşim var kkdan onunla buluştum,çok eğlenceliydi saol kk

bende babacığıma okumaya çalışıyorum inşallah Allahım kabul eder hepimizin dualarını

amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…