- 18 Ağustos 2011
- 4.747
- 96
biri beni mi çağırdı acaba...........Kimse yokmuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri beni mi çağırdı acaba...........Kimse yokmuuuuuu
yok len evdeyim anamgilede ne işim var ......gelmedimi seninki ne geziniyon buralarda....Gel bacım gel kız sen annengildemisin bu gecee
yok len evdeyim anamgilede ne işim var ......gelmedimi seninki ne geziniyon buralarda....
kız gene lafı başka yerinden anlamışın.......Net gitti annemgilden komşudan idare ediyorum dedin ya o yüzden sordum canım
Ben yalnızım malum ne olacak başka
kız gene lafı başka yerinden anlamışın.......
anamgilde net var evde yok onuda kaynımdan ve komşiden idare ediyom tamam mı.....
bu arada senin için dua ediliyo sanırım bana düşen bişey varmı seve seve katılırım....
len zaten anmgil komşiyle ortak kullanım ya şaşkın...Ulen bu seferde sen lafı kı.ından anlamışsın
Annengilde komşuda var sende yok dedim
Ulen Allah razı olsun senden güldürdün beni
len zaten anmgil komşiyle ortak kullanım ya şaşkın...
evde net yok anaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ammada uzadı bu konu boş ver be gelmedimi senin ki benimki netin bvaşında yakalicak şimdi beni katır kutur yiyecek...
ben şimcik evimdeyim datlum az önce koçişimin yanından kalktım geldim netin başına uykum kaçtı onu arıyom yana döne ........Valla baya karıştı ortalıkta son bir soru
sen şimdi nereden nete giriyorsun?
yok benimki taa 5 te işe gitmişti canım
Sabah gelecek inş
ben şimcik evimdeyim datlum az önce koçişimin yanından kalktım geldim netin başına uykum kaçtı onu arıyom yana döne ........
neti şimdi kaynımdan kullanıyorum vireless tan çekiyorum sağolsun yardımcı oldu zaten eşimde dayanamıyor alır yakında yeniden net 1-2 ay sürmez bile......
şaşkıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnÇok şükür bu kez anladım vallaa
kizlar islerimi bitirdim geldim ama cogunuz cikmis tahminim muhteseme
kimse varmıııııııı
günaydınnnn evet ya bugun kar yok
amannnnnnnnn olmasın zaten
Günaydınlarrr merhaba hepinize ghs sağolsun mesaj attı gelin diye nicklerinden tanıdığım arkadaşları da gördüm burada herkesler iyidir umarım...
günaydın hanımlar
ghs hayırlı olsun topiğin
günaydın kızlarr ghs yeni aldm haberi koştum geldim topiğin hayırlı olsun tatlımm