KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

bizde burda kelebegem yaptiralim ayni sahtekarligi :KK60::KK60::KK60: kocasi gelsin sonra fursun bizi :KK52::KK52:
vurur mu vurur vallah yaa durduk yere işe düşmeyelim:KK52:
evet canım,temmuzda girdik bu müesseseye:KK52:

Allah bağışlasın çok tatlı,güle güle büyüsün bebiş :nazar::nazar:

Erken merken dinlemicem ben de yapıcam ama ah ah bir atansam:KK31:

sagol canım benım.kac yasındasın sen:KK9:

Son düzenleme:
3 cocugmu var kız maşallah.ne ara yaptın.bende 2cı ısıyorum aslında bı heveslendım sonra vaz gectım

evet hiziliyim demi :KK60: 31 yasindayim ama oglumla kizim büyükler 15 yasinda kizim 14 yasinda oglum

ve bi haber daha söylimde tam sasirin 4,5 sene sonra son kez bida dogurabilirim :KK60::KK60:

evet hiziliyim demi :KK60: 31 yasindayim ama oglumla kizim büyükler 15 yasinda kizim 14 yasinda oglum

ve bi haber daha söylimde tam sasirin 4,5 sene sonra son kez bida dogurabilirim :KK60::KK60:

ay maşallah yaaaaa kız hızına yatışe bılsem keske.nasıl yaptın yaaaa.zor dıyılmı ben bıryle baş edemıyorum

ohhh maşallah ...ben malatyalıyım ama istda oturuyom ailem hepsi memelekette...ya benim bu ay korunmasız bi ilişki oldu .gerci spirali yeni çıkardım pek umudum yok ALLAH bilir

ben spirali cikardiktan 8 ay sonra hamile kalmisdim oda bos gebelikle sonuclanmiasdi :KK5::KK5: ama bana yaramadi spiral 5 ay boyunca kanama gördüm,herkesde ayni degil canim
kiz kaysi isterim malatyadan taze taze :KK52::KK52:

vurmur vur vallah yaa durduk yere işe düşmeyelim:KK52:

kiz gel uy bana kelebegimi kandiralim :KK60::KK60: uy bana takil bana al basina belayi :KK52::KK52:

ben spirali cikardiktan 8 ay sonra hamile kalmisdim oda bos gebelikle sonuclanmiasdi :KK5::KK5: ama bana yaramadi spiral 5 ay boyunca kanama gördüm,herkesde ayni degil canim
kiz kaysi isterim malatyadan taze taze :KK52::KK52:

kiz gel uy bana kelebegimi kandiralim :KK60::KK60: uy bana takil bana al basina belayi :KK52::KK52:

hahaahayt gelsın kandıralım kayboldu yıne ortalıkta yokk ki

ay maşallah yaaaaa kız hızına yatışe bılsem keske.nasıl yaptın yaaaa.zor dıyılmı ben bıryle baş edemıyorum

benim kizimda oglumda cok usluydu yani ben öyle bebek bida dünyada görürmiyim bilmiyorum :KK1::KK1:

tabi zorlugu oldu ama okadar degil ,benim simdiki cok cadi cok cektirdi,anladimki 2000den sonraki model bebekler cocuklar cok kurnaz :KK60::KK60:

benim kizimda oglumda cok usluydu yani ben öyle bebek bida dünyada görürmiyim bilmiyorum :KK1::KK1:

tabi zorlugu oldu ama okadar degil ,benim simdiki cok cadi cok cektirdi,anladimki 2000den sonraki model bebekler cocuklar cok kurnaz :KK60::KK60:

evet yaaa hep oyle soyluyorlar 2000 den bu yana bebekler hep cıvıttı:KK1::KK1:

yok kaynana degil kocasi yapmisti ve ölmüs annesinin üzerine atmisdi sahtekarligini :KK52::KK52::KK52:

burdada tersi olcak sahtekarligi sen yapcaksin :KK60::KK60::KK60:
Zaten tehdit ettim onu :KK52:
isteyerek olmazsa ben yapıcamı biliyorum bana oyun oynattırma dedim :KK52:
senin ruhun duymaz dedim :KK52:
daha ne diyim :KK60:
bizde burda kelebegem yaptiralim ayni sahtekarligi :KK60::KK60::KK60: kocasi gelsin sonra fursun bizi :KK52::KK52:
önce bu yaz tatile gidicez ondan sonra,bi de biraz kilo vermem lazım 50 kg düşeyim öyle
benim de planlarım var şu an olmaz kanmam yani :KK52:

size baktırırım zararlı çıkan siz olursunuz :KK60:
gaza getirmeyin beni :KK52:

tatli seyler yemege gitmisdir gelir simdi :KK60: bende kizima bakip geliyorum canim

ye tatlıyı çıkar hakkıyı :KK52:
yaa zaten ben şu an yapamam çocuk falan.kocayla konuşmuyom ki
adama gel bi işim var senle diyip işim bitince tekrar küstüm defol git mi diycem :KK52:
dengesiz bi davranış olur :KK60:

ye tatlıyı çıkar hakkıyı :KK52:
yaa zaten ben şu an yapamam çocuk falan.kocayla konuşmuyom ki
adama gel bi işim var senle diyip işim bitince tekrar küstüm defol git mi diycem :KK52:
dengesiz bi davranış olur :KK60:

yemeyıne uyku ılacı attt haberım olmaz dunyadan:KK9:

X