- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
tatlı dil mi?? buyrun benimmm
gelll canım hoşgeldnnn nasılsnz kızlar huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlı dil mi?? buyrun benimmm
kiz ben yeni uyandim sayilir gidim bi kahvalti yapim kendime gelim basim cok agriyor
En zoru koca bebek zaten,bana accuk yardım etse 3 tane doğurucam da yok yok yani yoktşk ederim şekerim.bende evlenmeden 48 kıloydum.suan 58kıloyum.3senede aldıgım kılo ee tabi bide dogum kılosuda duruyor.eved canım cocuk olunca işler biraz daha zor oluyor.genelde ona gore duzen kuruluyor evde.bide dedıyın gıbı bı bebekde daha var oda kocalarımızz
anamm ne yaptın sen yaa bu saate kadar ana kız şekerleme mi yaptınız şekerlerkizlar günaydin dersem dalga gecmessiniz dimi kizimla az önce uyandik altini degisip karnini doyurdum simdi yanimda oturuyor tatli cadim
cay suyunun kaynamasini bekliyorum kahvalti icin
offf başın ne agrıyordur şimdi?git canım kızının karnını doyur kendinde yap oyle gel biz burdayız.cok şukur banım oglanda uyudukizlar günaydin dersem dalga gecmessiniz dimi kizimla az önce uyandik altini degisip karnini doyurdum simdi yanimda oturuyor tatli cadim
cay suyunun kaynamasini bekliyorum kahvalti icin
En zoru koca bebek zaten,bana accuk yardım etse 3 tane doğurucam da yok yok yani yok
anamm ne yaptın sen yaa bu saate kadar ana kız şekerleme mi yaptınız şekerler
naber ghs yawrum yinemi temizlik yinemi yaa
offf başın ne agrıyordur şimdi?git canım kızının karnını doyur kendinde yap oyle gel biz burdayız.cok şukur banım oglanda uyudu
hoş geldın guzellık
gerginim gergin gergin
Eki Görüntüle 372706 buda benım ogluşum teyzeleri
aynı annee masallahhh
kac senelık evlısın cANIM?DAHA GENC VE GUZELSIN ACELE ETME BEBEK ICIN
noldu bebem kız??gerginim gergin gergin
beklioz kuzuuu
En zoru koca bebek zaten,bana accuk yardım etse 3 tane doğurucam da yok yok yani yok
offf başın ne agrıyordur şimdi?git canım kızının karnını doyur kendinde yap oyle gel biz burdayız.cok şukur banım oglanda uyudu
Haziranda 3 dolucak canım 27 yaşındayım bu sene kuluçkaya yatmayı düşünüyorum kısmetse
çok da ilerletmeyeyim diyorum.
noldu bebem kız??
ayyy yesin onu teyzeleriii
kız doğurup oğluna vericem beşiği kertelim şimdiden
yakışıklı damadım benim ehe eheheee
beklioz kuzuuu
Haziranda 3 dolucak canım 27 yaşındayım bu sene kuluçkaya yatmayı düşünüyorum kısmetse
çok da ilerletmeyeyim diyorum.
noldu bebem kız??
ayyy yesin onu teyzeleriii
kız doğurup oğluna vericem beşiği kertelim şimdiden
yakışıklı damadım benim ehe eheheee
slm nasılsın rabia . ayrıca herkese slm
tatlım inşallah en kısa surede hamıle kalırsın ve benım gelnımı dogurursun