KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

tşk ederim şekerim.bende evlenmeden 48 kıloydum.suan 58kıloyum.3senede aldıgım kılo ee tabi bide dogum kılosuda duruyor.eved canım cocuk olunca işler biraz daha zor oluyor.genelde ona gore duzen kuruluyor evde.bide dedıyın gıbı bı bebekde daha var oda kocalarımızz
En zoru koca bebek zaten,bana accuk yardım etse 3 tane doğurucam da yok yok yani yok :KK1:
kizlar günaydin dersem dalga gecmessiniz dimi :KK52::KK52: kizimla az önce uyandik altini degisip karnini doyurdum simdi yanimda oturuyor tatli cadim

cay suyunun kaynamasini bekliyorum kahvalti icin :KK56:
anamm ne yaptın sen yaa bu saate kadar ana kız şekerleme mi yaptınız şekerler :KK1:
gelll canım hoşgeldnnn nasılsnz kızlar huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK9:

naber ghs yawrum yinemi temizlik yinemi yaa :KK52:

kizlar günaydin dersem dalga gecmessiniz dimi :KK52::KK52: kizimla az önce uyandik altini degisip karnini doyurdum simdi yanimda oturuyor tatli cadim

cay suyunun kaynamasini bekliyorum kahvalti icin :KK56:
offf başın ne agrıyordur şimdi?git canım kızının karnını doyur kendinde yap oyle gel biz burdayız.cok şukur banım oglanda uyudu
gelll canım hoşgeldnnn nasılsnz kızlar huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK9:

hoş geldın guzellık

En zoru koca bebek zaten,bana accuk yardım etse 3 tane doğurucam da yok yok yani yok :KK1:

anamm ne yaptın sen yaa bu saate kadar ana kız şekerleme mi yaptınız şekerler :KK1:

naber ghs yawrum yinemi temizlik yinemi yaa :KK52:

kac senelık evlısın cANIM?DAHA GENC VE GUZELSIN ACELE ETME BEBEK ICIN

$246841_1377379810989_1726708666_637736_3591520_n[1].jpg buda benım ogluşum teyzeleri:nazar:

kac senelık evlısın cANIM?DAHA GENC VE GUZELSIN ACELE ETME BEBEK ICIN

Haziranda 3 dolucak canım 27 yaşındayım bu sene kuluçkaya yatmayı düşünüyorum kısmetse :KK52:
çok da ilerletmeyeyim diyorum.

gerginim gergin gergin :KK45:
noldu bebem kız??

ayyy yesin onu teyzeleriii :KK16:
kız doğurup oğluna vericem beşiği kertelim şimdiden :KK52:
yakışıklı damadım benim ehe eheheee :KK53:

geldim canim ekmek ici ufak biseyler hazirladim,eeee sen nasilsin naptin ?

biz sekerlemenin ucunu kacirdik galiba ana kiz :KK52::KK52: sanki kafamda bi kazan var gibi :KK1:

offf başın ne agrıyordur şimdi?git canım kızının karnını doyur kendinde yap oyle gel biz burdayız.cok şukur banım oglanda uyudu

valla agriyor bildin :KK1: ancak cay gecirir bu ayrigi,kizimin karnini uyandim gibi doyrdum temizledim pakladim yanimda oyuncaklariyla oynuyor

MASALLAH coook tatli yerim ben oglusunu :nazar::nazar::nazar:

Haziranda 3 dolucak canım 27 yaşındayım bu sene kuluçkaya yatmayı düşünüyorum kısmetse :KK52:

noldu bebem kız??

2007 evlendın?iyi tam senesi canım ınşallah en kısa surede hamile kalıp gelnimi dogurursun:KK52::KK62:

geldim canim ekmek ici ufak biseyler hazirladim,eeee sen nasilsin naptin ?

biz sekerlemenin ucunu kacirdik galiba ana kiz :KK52::KK52: sanki kafamda bi kazan var gibi :KK1:

valla agriyor bildin :KK1: ancak cay gecirir bu ayrigi,kizimin karnini uyandim gibi doyrdum temizledim pakladim yanimda oyuncaklariyla oynuyor

MASALLAH coook tatli yerim ben oglusunu :nazar::nazar::nazar:

noldu bebem kız??

tatlım inşallah en kısa surede hamıle kalırsın ve benım gelnımı dogurursun:KK60::KK62:

X