KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ayy öylemi gel ozman yanima söyle ne ikram edeyim sana :KK1::KK1::KK1:

ne olursa kabulüm :KK1:
saraydaki bütün kadınlar çok kötü ya,hürrem de dahil ama ben niyeyse baştan beri hürremi tutuyorum.
ama bişi dicem ben kaç bölümdür izlemiyorum,çünkü çok kaptırıyorum kendimi :KK52:

ne olursa kabulüm :KK1:
saraydaki bütün kadınlar çok kötü ya,hürrem de dahil ama ben niyeyse baştan beri hürremi tutuyorum.
ama bişi dicem ben kaç bölümdür izlemiyorum,çünkü çok kaptırıyorum kendimi :KK52:

hürrem kötü deyip duruyorlar onun yerinde kim olsa kötü olur gelen gecen öldürüp ezmeye kalkiyor ,hürrem az bile yapmis zamaninda :KK52::KK52:

fragmani izledinmi uyuz mistikca cigiriyor hürreme kemik anasi yüzünden :KK47::KK47:

hürrem kötü deyip duruyorlar onun yerinde kim olsa kötü olur gelen gecen öldürüp ezmeye kalkiyor ,hürrem az bile yapmis zamaninda :KK52::KK52:

fragmani izledinmi uyuz mistikca cigiriyor hürreme kemik anasi yüzünden :KK47::KK47:

izlemedim canım,inanır mısın bilmem eşim şu anda şu uzaylı diziyi izliyor ben de yanındayım :KK1::KK1:

kizlar nerdesiniz muhtesemi izlemeye kactiysaniz birakin benim gibi sonra izlersiniz :KK1::KK1:

slm kızz..geçmiş yazılarına baktımda az kalmış kelebeği kandırmaya ^:KK3:

Kaazeeen bu kadınların tez kellesi vurulaaaa :KK52:
Günaydın entrikacı bacılar
Sülümanın hürremler kalkın sabah oldu :KK53:
Adamları sefere gönderip pireleri uçuşturuyonuz deemi :111:

slm kızz..geçmiş yazılarına baktımda az kalmış kelebeği kandırmaya ^:KK3:

evet az kaldi sende bize destek verdinmi is tamamdir :KK60::KK60:

yaaa milleti derde sarmayın ...:KK60:hayırlısı olsun ama kocası sizi kovalarsa karışmam :KK60:

kocasina yakalandimizin zaman arkaya bakmadan kac yapicaz :KK60::KK60::KK60: tüm sucuda kelebegeme atacagiz :KK52::KK52:

yarin kelebek gelip bunlari okuyunca hepimizin kellesi gidecek zinhar :KK52::KK52::KK52:

az kaldı kocamın suçu ne diye konu açacam zaten ama benim derdim şu ki ben istediğimde olucak,o istediğinde diil :88::84:
dün baya sırnaştı ama hala intikamım devam ediyor yüz vermek yok :104:

X