KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kiz ofeliya ben gelene kadar kelebegim kandirmisa benziyorsun :KK52::KK52: baksana fatmagülden bahs ediyor :KK60::KK60:

kiz olsun tedbiri elden birakmamak lazim :KK52::KK52: enerji icecekleri icir esine o fatmagül olur sonra dördünüz olunca görürsün polati fatmayi :KK60::KK60::KK60:

Kız olursa fatmagül erkek olursa da polat koyarız adını artık :111:
eşim niye bu isimleri kodun derse bende bi anısı var derim :KK52:

bak gör ikiz olacak :KK52::KK52: benim ortam nereye kacti ne güzel planlar kuruyorduk :KK60:

Keşke ikiz olsa kız :KK60:
Senin ortağın seni bıraktı kaçtı canım
hatırlarsan dün de mandişe o kadar baskı yaptık konu aç aç diye sonra ortalıkta kimse kalmadı
topikte in cin top oynadı :KK52:

Keşke ikiz olsa kız :KK60:
Senin ortağın seni bıraktı kaçtı canım
hatırlarsan dün de mandişe o kadar baskı yaptık konu aç aç diye sonra ortalıkta kimse kalmadı
topikte in cin top oynadı :KK52:

mandisi yakalariz kazenide cagirir konuyu actiririz :KK53::KK53: konu actirmanin bi yolu olmali bu konuda ustasin kiz kelebem :KK52::KK52:

kiz sitemi beni atiyor benim pcmi siteyi atiyor noluyor :44::44: :KK60::KK60:

mandisi yakalariz kazenide cagirir konuyu actiririz :KK53::KK53: konu actirmanin bi yolu olmali bu konuda ustasin kiz kelebem :KK52::KK52:

kiz sitemi beni atiyor benim pcmi siteyi atiyor noluyor :44::44: :KK60::KK60:

burda açtığım konuları hatırlarsın heralde kocaların ve k validelerin topiği :KK52:
konu açarım da açtıramadık mandişe işte.
sitede çalışma var kazı çalışması ondan çalışmadı biraz bende de
senden dolayı değil :KK60:

konu açayımda yalan konu açtığımdan dalga geçtiğimden ban yemeyeceğimin garantisini kazenden isterim:KK1:

:KK1:
kiz ofeliya ben gelene kadar kelebegim kandirmisa benziyorsun :KK52::KK52: baksana fatmagülden bahs ediyor :KK60::KK60:

az kaldı kıvamı geliyooo:KK23::KK23:
kelebem bu gece dene istersen sonucları yarın yenı konu acıb yazarsın.
fatmagulun sucu ne dıye:KK1:

X