KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ben de yemedim valla,ama görüntü baklava gibi :KK1:
ben olay total effectle yıkıyorum sonra yazın nemlendirici pek kullanmıyorum ama kışın cildim çok kuruduğu için avonun kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum o kadar canım

selam canım ne aldın datlu söle belki biz de alırız:KK1:

selam çok şükür iyiyim sen nasılsınız inşallah :KK8:

Selammm miniğim bende iyiyim sağol çayımı hüpletiyom şimdi :KK3:

ben olay total effectle yıkıyorum sonra yazın nemlendirici pek kullanmıyorum ama kışın cildim çok kuruduğu için avonun kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum o kadar canım

baklavayıda sevmem zaten kayıp değilmiş :))

evdeki bitkilerden yapılan mırclar varya onlardan yokmu yaptığınız bir ara maden suyuyla yıkıyordum suratımı ama sonra onuda içmeye karar vermiştim :))

güle güle kullan dadlum

ben geçem duydum elma ve limon suyunu karıştırıp sürün diye ama elmaları yedim yapamadım
cildim çok yağlı zaten sivilce izleri ile dolu badem yağı olurmu ki

hanım ablaaa hoşgeldin
o zaman katma. limon suyu asitli olduğu için çok tahriş eder. miktarı çok iyi dengelemek lazım. gül suyunu tonc olatak kesnilikle taviye ederim. bu karışımdan sonra cildini gül suyu ile ferahlat. ayrıca yediğiniz meyvelerin kabuklarını sürün kızlar. elma armut kel mahmut:KK53:

duvar süsleri aldım. bide istasyon saatleri var ya ondan

baklavayıda sevmem zaten kayıp değilmiş :))

evdeki bitkilerden yapılan mırclar varya onlardan yokmu yaptığınız bir ara maden suyuyla yıkıyordum suratımı ama sonra onuda içmeye karar vermiştim :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sabırsız karı. kili yiyemeyeceğine göre bide onu dene sen:KK34:

o zaman katma. limon suyu asitli olduğu için çok tahriş eder. miktarı çok iyi dengelemek lazım. gül suyunu tonc olatak kesnilikle taviye ederim. bu karışımdan sonra cildini gül suyu ile ferahlat. ayrıca yediğiniz meyvelerin kabuklarını sürün kızlar. elma armut kel mahmut:KK53:

duvar süsleri aldım. bide istasyon saatleri var ya ondan

gül suyunuda denedim dadlum yararıda oldu cildim nefes aldı şimdi tekrar astım oldu ama asıl derdim sivilce izleri benek benek oldum ya

dadlum meyvelerin içini yiyip kabuklarını suratıma yapıştırdığımda eşim beni öyle görse hiç şaşırmaz hee her türlü ilginçliklerime alıştı adam ballı yoğurt bile sürdüm suratıma çıktım karşısına :))

not:ballı yoğurtun tadını beğenmedim :))

güle güle kullan dadlum eklesene fotolarını

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sabırsız karı. kili yiyemeyeceğine göre bide onu dene sen:KK34:

aslında mantıklı

gül suyunuda denedim dadlum yararıda oldu cildim nefes aldı şimdi tekrar astım oldu ama asıl derdim sivilce izleri benek benek oldum ya

dadlum meyvelerin içini yiyip kabuklarını suratıma yapıştırdığımda eşim beni öyle görse hiç şaşırmaz hee her türlü ilginçliklerime alıştı adam ballı yoğurt bile sürdüm suratıma çıktım karşısına :))

not:ballı yoğurtun tadını beğenmedim :))

güle güle kullan dadlum eklesene fotolarını

aslında mantıklı

çok uğraşma cildinle ya . izler zamnala yok olur bol meyve tüket. cildin tazelensin. yoğurt çok ye. mümkünse ev yoğurdu:KK34:
eklemeye çalşıyım

dediklerini hep yerim dadlum kilo kilo hemde ama ev yoğurdu yapmasını bilmiyorum denemedim hiç

bende bilmiyodum ama öğrendim artık. çok şükür

$çiçek.jpg
$süs.jpg
$pano.jpg $saat.jpg

Günaydın hanimlar:KK19:Ortalığı topladım çamaşırlarımız katlıyorum sonra bir kahve yapip ders calisicam tarihte bir konu daha halletmem lazim:18:Çok bunaldım ya su sınav gelsede kurtulsak:KK37:Eşimde bugün nöbetçi aksamda hürrem var:KK53:

Son düzenleme:
Günaydın hanimlar:KK19:Ortalığı topladım çamaşırlarımız katlıyorum sonra bir kahve yapip ders calisicam tarihte bir konumuz daha halletmem lazim:18:Çok bunaldım ya su sınav gelişede kurtulsak:KK37:Eşimde bugün nöbetçi aksamda hücrem var:KK53:
ne çalışıyon. ne hüceresi. mapusdamısın yoksa. kez hürrem yazmış ben hücre anlamışımya . hakkate sallama beni sallamış minik:KK60:
oooh bana yok muuu :KK1:
sallama içmekten sallanmaya başladım beaa :KK52:

bende yeni içitim sallamayı:KK9:

Son düzenleme:
Günaydın hanimlar:KK19:Ortalığı topladım çamaşırlarımız katlıyorum sonra bir kahve yapip ders calisicam tarihte bir konu daha halletmem lazim:18:Çok bunaldım ya su sınav gelsede kurtulsak:KK37:Eşimde bugün nöbetçi aksamda hürrem var:KK53:

Ne habersin canım ya gözükmüyorsun hiç nasıl geçiyor sınavında var demi senin :KK3:

oooh bana yok muuu :KK1:
sallama içmekten sallanmaya başladım beaa :KK52:

Varrr olmazmıııııı hemen yolluyorummmmm :KK1:

Ne habersin canım ya gözükmüyorsun hiç nasıl geçiyor sınavında var demi senin :KK3:

Varrr olmazmıııııı hemen yolluyorummmmm :KK1:

Ah abla KPSS çalışıyorum hep KPSS topigindeyim:KK6:Sen nasılsın ?Mayıs 18 de tayinler belli olacak bekliyoruz bakalım ben sınava girmeden tayinler açıklanacak:18:

Sülüman seni kurtarmaz sınava çalış canım benim :KK52:

Ah abla KPSS çalışıyorum hep KPSS topigindeyim:KK6:Sen nasılsın ?Mayıs 18 de tayinler belli olacak bekliyoruz bakalım ben sınava girmeden tayinler açıklanacak:18:

Kolay gelsin sana canım ya bir atlatsan şu sınavı hayırlısıylan :KK14: bende iyiyim canım sağol az klamış tayinlere hayırlısı olsun artık bakalım neresi çıkacak güzel bir yer olsa bari

X