KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

günaydın yutis dönüşte okeye 4. arıyolarmış bi görünüp çıkarsın :KK60:

oyunda oynamıyor bunlar kanımca,hepsi kaldırımda sandalye tepesinde pinekliyorlar gencinden tut yaşlısına :KK1::KK1:

sütlü nuriye heee :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
hiç yemedim desem o tatlıyı inanırmısın :KK1::KK1:

kızlar bişey sorcam cilt temizlemek yada bakım için evde neler uyguluyorsunuz pratik kolay olanlardan

ben sadece arada canım isterse sabunla yıkıyorum.
bir ara denedim yoğurtlu ballı bişilerden sıkıldım.
gül suyu alayım ben de bir ara,yazın iyi gelir hem.

Hava çok güzel ve benim tarih çalısmam gerek:KK37:Bir memur olmakta kurtulsak su KPSS den hergüne ders çalısmam gerektiğinizi düşünmeden yoruldum :KK1:Test kitaplarına egilmekten boynum ağrıyor kitleniyor:KK52:Günde 400 soru coZuyorum artık 300 e düşüncem yoksa belimdende problem çıkacak memur olalım derken sağlığımızdan olucaz:KK51:

hoşgeldin ama sanırım benden başkası yok :KK52: yemekte sanırım çalışan bayanlarımız.
hoş bulduk şewkerim.her halde canım gelirler birazdan
Hava çok güzel ve benim tarih çalısmam gerek:KK37:Bir memur olmakta kurtulsak su KPSS den hergüne ders çalısmam gerektiğinizi düşünmeden yoruldum :KK1:Test kitaplarına egilmekten boynum ağrıyor kitleniyor:KK52:Günde 400 soru coZuyorum artık 300 e düşüncem yoksa belimdende problem çıkacak memur olalım derken sağlığımızdan olucaz:KK51:

kolay gelsın canım

ben geldim kızlar hoşgeldiniz kpss mi uuuu merak etmeyin memur oluncada beliniz bükülüyor hayırlısı olsun hakkınızda

ben her akşam omuzlarımı,boynumu ovduruyorum desem doğru olur..tutuluyor gerçekten :KK34:

her kes karnını doyurduguna gore konuşalım bıraz

evet aç karnına insan aklını toparlayamıyo valla :KK1:
doydum iyiyim şimdi :KK53:
napıyosun şeker?
oğluşun vardı dimi senin o napıyo?

evet haklısın canım ac karnına benımda gozum bişey gormuyor...:KK1:napıyım canım oglum salonda takılıyor kendi kendine bende pc başında.sen napıyosun cay icermisin sana da getireyim

evet haklısın canım ac karnına benımda gozum bişey gormuyor...:KK1:napıyım canım oglum salonda takılıyor kendi kendine bende pc başında.sen napıyosun cay icermisin sana da getireyim

Sağol canım çayla çok aram yok,kahvaltıda bi de yanında tatlı püskevit varsa falan içiyorum :KK1:
işlerin bitti mi yemek yaptın mı ne yaptın söle fikir olsun :KK52:

Sağol canım çayla çok aram yok,kahvaltıda bi de yanında tatlı püskevit varsa falan içiyorum :KK1:
işlerin bitti mi yemek yaptın mı ne yaptın söle fikir olsun :KK52:

tatlım ben azeriyim.yani biz azeriler cay asla ama asla boş icmeyiz.yani ben hep cikolata piskuvi talılarla ıcıyor yanı cayım boş dıyıl ne istersen yanındavar:KK23:
yok tatlım yaa daha yemek yapmadımkı.ben evımı hep oglum yattıkdan sonra topluyorum temızlıyorum.o yuzden şimdilik ogluma dokunmuyorum..akşama ne yapsam diye duşunuyorum yaa

..............................................:)

Son düzenleme:
tatlım ben azeriyim.yani biz azeriler cay asla ama asla boş icmeyiz.yani ben hep cikolata piskuvi talılarla ıcıyor yanı cayım boş dıyıl ne istersen yanındavar:KK23:
yok tatlım yaa daha yemek yapmadımkı.ben evımı hep oglum yattıkdan sonra topluyorum temızlıyorum.o yuzden şimdilik ogluma dokunmuyorum..akşama ne yapsam diye duşunuyorum yaa

Afiyet olsun canım bende bi azerilik var o zaman kesin çünkü çayın yanında bişeyler yemeğe bayılıyorum :KK52:
zaten o yüzden evlendikten sonra 8 kilo aldım,evlenirken 49 kiloya düşmüştüm :KK1:
çocuk olunca ayrı bi düzen oluyo evde dimi.
ben daha bu düzeni zor oturttum çocuk olursa ne yapçam bilmiyorum hem iş hem evin işi hem çocuk hem koca bebek :KK53:
deliririm heralde :KK3:

Afiyet olsun canım bende bi azerilik var o zaman kesin çünkü çayın yanında bişeyler yemeğe bayılıyorum :KK52:
zaten o yüzden evlendikten sonra 8 kilo aldım,evlenirken 49 kiloya düşmüştüm :KK1:
çocuk olunca ayrı bi düzen oluyo evde dimi.
ben daha bu düzeni zor oturttum çocuk olursa ne yapçam bilmiyorum hem iş hem evin işi hem çocuk hem koca bebek :KK53:
deliririm heralde :KK3:

tşk ederim şekerim.bende evlenmeden 48 kıloydum.suan 58kıloyum.3senede aldıgım kılo ee tabi bide dogum kılosuda duruyor.eved canım cocuk olunca işler biraz daha zor oluyor.genelde ona gore duzen kuruluyor evde.bide dedıyın gıbı bı bebekde daha var oda kocalarımızz

kizlar günaydin dersem dalga gecmessiniz dimi :KK52::KK52: kizimla az önce uyandik altini degisip karnini doyurdum simdi yanimda oturuyor tatli cadim

cay suyunun kaynamasini bekliyorum kahvalti icin :KK56:

X