- 20 Mart 2008
- 140.624
- 210.865
- 60
ben de yemedim valla,ama görüntü baklava gibi
ben olay total effectle yıkıyorum sonra yazın nemlendirici pek kullanmıyorum ama kışın cildim çok kuruduğu için avonun kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum o kadar canım
selam canım ne aldın datlu söle belki biz de alırız
selam çok şükür iyiyim sen nasılsınız inşallah
ben olay total effectle yıkıyorum sonra yazın nemlendirici pek kullanmıyorum ama kışın cildim çok kuruduğu için avonun kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum o kadar canım
o zaman katma. limon suyu asitli olduğu için çok tahriş eder. miktarı çok iyi dengelemek lazım. gül suyunu tonc olatak kesnilikle taviye ederim. bu karışımdan sonra cildini gül suyu ile ferahlat. ayrıca yediğiniz meyvelerin kabuklarını sürün kızlar. elma armut kel mahmutgüle güle kullan dadlum
ben geçem duydum elma ve limon suyunu karıştırıp sürün diye ama elmaları yedim yapamadım
cildim çok yağlı zaten sivilce izleri ile dolu badem yağı olurmu ki
hanım ablaaa hoşgeldin
baklavayıda sevmem zaten kayıp değilmiş :))
evdeki bitkilerden yapılan mırclar varya onlardan yokmu yaptığınız bir ara maden suyuyla yıkıyordum suratımı ama sonra onuda içmeye karar vermiştim :))
o zaman katma. limon suyu asitli olduğu için çok tahriş eder. miktarı çok iyi dengelemek lazım. gül suyunu tonc olatak kesnilikle taviye ederim. bu karışımdan sonra cildini gül suyu ile ferahlat. ayrıca yediğiniz meyvelerin kabuklarını sürün kızlar. elma armut kel mahmut
duvar süsleri aldım. bide istasyon saatleri var ya ondan
sabırsız karı. kili yiyemeyeceğine göre bide onu dene sen
gül suyunuda denedim dadlum yararıda oldu cildim nefes aldı şimdi tekrar astım oldu ama asıl derdim sivilce izleri benek benek oldum ya
dadlum meyvelerin içini yiyip kabuklarını suratıma yapıştırdığımda eşim beni öyle görse hiç şaşırmaz hee her türlü ilginçliklerime alıştı adam ballı yoğurt bile sürdüm suratıma çıktım karşısına :))
not:ballı yoğurtun tadını beğenmedim :))
güle güle kullan dadlum eklesene fotolarını
aslında mantıklı
çok uğraşma cildinle ya . izler zamnala yok olur bol meyve tüket. cildin tazelensin. yoğurt çok ye. mümkünse ev yoğurdu
eklemeye çalşıyım
Selammm miniğim bende iyiyim sağol çayımı hüpletiyom şimdi
ne çalışıyon. ne hüceresi. mapusdamısın yoksa. kez hürrem yazmış ben hücre anlamışımya . hakkate sallama beni sallamış minikGünaydın hanimlarOrtalığı topladım çamaşırlarımız katlıyorum sonra bir kahve yapip ders calisicam tarihte bir konumuz daha halletmem lazim:18:Çok bunaldım ya su sınav gelişede kurtulsak Eşimde bugün nöbetçi aksamda hücrem var
oooh bana yok muuu
sallama içmekten sallanmaya başladım beaa
bende bilmiyodum ama öğrendim artık. çok şükür
Eki Görüntüle 372553
Eki Görüntüle 372554
Eki Görüntüle 372555 Eki Görüntüle 372556
Günaydın hanimlarOrtalığı topladım çamaşırlarımız katlıyorum sonra bir kahve yapip ders calisicam tarihte bir konu daha halletmem lazim:18:Çok bunaldım ya su sınav gelsede kurtulsak Eşimde bugün nöbetçi aksamda hürrem var
oooh bana yok muuu
sallama içmekten sallanmaya başladım beaa
güzellermiş tabloya ayrıca bayıldım dadlum sen geçenlerde tablo filan almıştı duvarları dolu seviyorsun sanırım
Ne habersin canım ya gözükmüyorsun hiç nasıl geçiyor sınavında var demi senin
Varrr olmazmıııııı hemen yolluyorummmmm
Günaydın hanimlarOrtalığı topladım çamaşırlarımız katlıyorum sonra bir kahve yapip ders calisicam tarihte bir konu daha halletmem lazim:18:Çok bunaldım ya su sınav gelsede kurtulsak Eşimde bugün nöbetçi aksamda hürrem var
Ah abla KPSS çalışıyorum hep KPSS topigindeyimSen nasılsın ?Mayıs 18 de tayinler belli olacak bekliyoruz bakalım ben sınava girmeden tayinler açıklanacak:18: