- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
ANAAA kız biz de fotografcıyız :))))
evliyim sekerimm :) ic mimarim ama calismiyorum, arkadaslarin, esin dostun ihtiyaci olursa onlarla mesgulum , bedavaya getiriyo cimrilerbirde bu aarlar fotografciliga merak saldim.. bi makina aldim , makina elimde delisarayli gibi dolaniyorum :)))) e foruma takiliyorum slk slk oyle iste..
sizler neler yapiyosunuz ?
KPSS çalışıyorum ya pek ugrayamiyorum baktım topik aktif uğradım hemenDers çalışmaktan boynumu sakatlandım gece uyurken karşılık kliyorum:26:Bugün yatıyorum inleneyim azıcık yemekte yapmadım çamaşırlar katlanacak hiç keyfim yok kocis gelsin köfte patates yapicamsiz nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz
yaa ne güzel mesleğin varmış neden çalışmıyosun,iş mi arıyorsun?
ben de evliyim çalışıyorum eve gidiyorum ordada çalışıyorum
çook işim var çoook
Ben eve gidiyom kızlar görüşelim yarın öpüldünüüüüz sevgi pıtırcıkları
eneeyerine dusmusum desene ama siz profesyonel yapiyosunuz dimi? super is ya hem zevkli hem para kazaniyosunuz valla iyiymis
makine ne tavsiye edersin bana ? yeni baslayanlar icin? ben EOS 5 D mark II aldim ama 3 hafta icinde mark III cikiyormus galiba .,.. sen ne dersin?
bulmusken kaynagi sonuna kadar somiriyim dedim de
Gelkiz yemeğe bu aksam bize al kocanı gel
bizde aciz ablaaa
yaa ne güzel mesleğin varmış neden çalışmıyosun,iş mi arıyorsun?
ben de evliyim çalışıyorum eve gidiyorum ordada çalışıyorum
çalışkan kız boşver evin işini ders çalış.
ay hatırlatmasaydın keşke evde dağ gibi ütü beni bekliyo yaa
anneme gidip tatlı yapçam bide misafiri varmış yarın
çook işim var çoook
hee kızzz bende seni mimari olarak sömiriyiiim
Gel tatlım sende toplanın gelinCanım kaç yandaşın sen abla dedin ya birden kendimi yaşlı hissettim Ben 23 yaşındayım
:
dukkan senin sekerimm
ama ista gelllllllllllllllllllll lütfennnnnnnnnnnn
abla ben 32 yasindayimama acim :26: ama kucuk emrahin kadin haliyim her halimle
tesekkur ederim tatlim ya , soylemen bile cok hos, bol gonullusun belliki
Esra eroldaki adamda pek hamaratmis gördünüz her eve lazimGerçi benim kocamda herseye yardım ediyor hakkını yemeyim
gelcem kizengin bilgi ve deneyimlerimi senin evinde kullanicam .. bilmiyorum ama sonuc cok kotu olursa, evden kovmak yok yane
Esra eroldaki adamda pek hamaratmis gördünüz her eve lazimGerçi benim kocamda herseye yardım ediyor hakkını yemeyim
Ay hep hayalim yurtdışıKocan ne is yapıyor canım neden yurtdisindasiniz
ne zamn gelion ne zaman
yaaaa bende izledm adamı gelen talip kadın cok güzeldi yaa
cok slklcl hayat burda , inan burda yasasan o zamanda illede vatanim derdin.. esim de isletme mezunu, isletmecilik yapiyor .. yaptigi isi birakip gidemiyor oda aile isi nihayetinde o yuzden slklsip kaldik yani.. ..ben donmek istiyorum artik.. cevremi cok ozledim.. okulu burda bitirdim ama aklim hep ordaki arkadaslarimda..
allah herkese istedigini nasip etsin diyorum canim artik.. senin icinde insallah..