KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ANAAA kız biz de fotografcıyız :))))

enee yerine dusmusum desene ama siz profesyonel yapiyosunuz dimi? super is ya hem zevkli hem para kazaniyosunuz valla iyiymis

makine ne tavsiye edersin bana ? yeni baslayanlar icin? ben EOS 5 D mark II aldim ama 3 hafta icinde mark III cikiyormus galiba .,.. sen ne dersin?

bulmusken kaynagi sonuna kadar somiriyim dedim de

yaa ne güzel mesleğin varmış neden çalışmıyosun,iş mi arıyorsun?
ben de evliyim çalışıyorum eve gidiyorum ordada çalışıyorum

çalışkan kız boşver evin işini ders çalış.
ay hatırlatmasaydın keşke evde dağ gibi ütü beni bekliyo yaa
anneme gidip tatlı yapçam bide misafiri varmış yarın
çook işim var çoook

Ben eve gidiyom kızlar görüşelim yarın öpüldünüüüüz sevgi pıtırcıkları

yaa ne güzel mesleğin varmış neden çalışmıyosun,iş mi arıyorsun?
ben de evliyim çalışıyorum eve gidiyorum ordada çalışıyorum

çook işim var çoook

ahh canim yaa sormaa amerikada yasiyorum ben ve mali krizde is bulmak cok zor, yaklasik 2 yildir amerikanin hali hal degil..duymussunuzdur dunya devleri iflas etti.... birak dekorasyonu insanlar yemek icin calisiyor burda artik.. durum vahim yani.. parasi olanda simdilik koruyor parasini..

ic dizayn birazda masrafli bunlar icin.. turkiyeye donersem cok istiyorum, kendi alanimda birseyler yapmayi

hee kızzz bende seni mimari olarak sömiriyiiim

Gelkiz yemeğe bu aksam bize al kocanı gel

gelirim haaaaaaaaaaaaaa acım zaten

bizde aciz ablaaa

Gel tatlım sende toplanın gelinCanım kaç yandaşın sen abla dedin ya birden kendimi yaşlı hissettim Ben 23 yaşındayım

Çok çalışıyorum ya ins. Yerleşirim hayirlisiyla emeklerimin karşılığını alırım çok stresli bir donemKolay gelsin sanada su ev isleri hiç bitmiyor ya çamaşır bitse temizlik çıkıyor

Gel tatlım sende toplanın gelinCanım kaç yandaşın sen abla dedin ya birden kendimi yaşlı hissettim Ben 23 yaşındayım
:

abla ben 32 yasindayim ama acim :26: ama kucuk emrahin kadin haliyim her halimle

tesekkur ederim tatlim ya , soylemen bile cok hos, bol gonullusun belliki

Esra eroldaki adamda pek hamaratmis gördünüz her eve lazimGerçi benim kocamda herseye yardım ediyor hakkını yemeyim

abla ben 32 yasindayim ama acim :26: ama kucuk emrahin kadin haliyim her halimle

tesekkur ederim tatlim ya , soylemen bile cok hos, bol gonullusun belliki

Ay hep hayalim yurtdışı Kocan ne is yapıyor canım neden yurtdisindasiniz

gelcem kiz engin bilgi ve deneyimlerimi senin evinde kullanicam .. bilmiyorum ama sonuc cok kotu olursa, evden kovmak yok yane

ne zamn gelion ne zaman

Esra eroldaki adamda pek hamaratmis gördünüz her eve lazimGerçi benim kocamda herseye yardım ediyor hakkını yemeyim

yaaaa bende izledm adamı gelen talip kadın cok güzeldi yaa

Ay hep hayalim yurtdışı Kocan ne is yapıyor canım neden yurtdisindasiniz

cok slklcl hayat burda , inan burda yasasan o zamanda illede vatanim derdin.. esim de isletme mezunu, isletmecilik yapiyor .. yaptigi isi birakip gidemiyor oda aile isi nihayetinde o yuzden slklsip kaldik yani.. .. ben donmek istiyorum artik.. cevremi cok ozledim.. okulu burda bitirdim ama aklim hep ordaki arkadaslarimda..

allah herkese istedigini nasip etsin diyorum canim artik.. senin icinde insallah..

ne zamn gelion ne zaman

yaaaa bende izledm adamı gelen talip kadın cok güzeldi yaa

bu sene biraz zor gorunmekle beraber , henuz belli degill.. insallah yaza gelirim sen hazir ol her daim heee, bir gece ansizin gelebilirimmm

Âmin canım ins. Sizin icinde hayırlısı olur benim eşimde subay bu yıl Güneydoğu'ya tayin var benim KPSS var hersey muhallakta yani Es götürülen çıkar ins. Bende gidebilirim yoksa 2yil ayri kalicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…