- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
Âmin canım ins. Sizin icinde hayırlısı olur benim eşimde subay bu yıl Güneydoğu'ya tayin var benim KPSS var hersey muhallakta yaniEs götürülen çıkar ins. Bende gidebilirim yoksa 2yil ayri kalicaz
cok slklcl hayat burda , inan burda yasasan o zamanda illede vatanim derdin.. esim de isletme mezunu, isletmecilik yapiyor .. yaptigi isi birakip gidemiyor oda aile isi nihayetinde o yuzden slklsip kaldik yani.. ..ben donmek istiyorum artik.. cevremi cok ozledim.. okulu burda bitirdim ama aklim hep ordaki arkadaslarimda..
allah herkese istedigini nasip etsin diyorum canim artik.. senin icinde insallah..
eee ne zaman gelion ist a
kaç kaç sen ders de çalışıcaktın gördük
gelirsin birazdan
Âmin canım ins. Sizin icinde hayırlısı olur benim eşimde subay bu yıl Güneydoğu'ya tayin var benim KPSS var hersey muhallakta yaniEs götürülen çıkar ins. Bende gidebilirim yoksa 2yil ayri kalicaz
ahh canim yaa sormaaamerikada yasiyorum ben ve mali krizde is bulmak cok zor, yaklasik 2 yildir amerikanin hali hal degil..duymussunuzdur dunya devleri iflas etti.... birak dekorasyonu insanlar yemek icin calisiyor burda artik.. durum vahim yani.. parasi olanda simdilik koruyor parasini..
ic dizayn birazda masrafli bunlar icin.. turkiyeye donersem cok istiyorum, kendi alanimda birseyler yapmayi
gunaydin kuzular.nabersiniz kusura bakmayin kendi topigimden zaman bulamiyorum ama sizi arkadas topik ilan etdimsizi de topigime beklerim ara sira ugrarim yine
Günaydın canım senin hangi topikti kız dur kurcalayayım seni
günaydın yutis dönüşte okeye 4. arıyolarmış bi görünüp çıkarsınGünaydın herkese
ben de süpürge açıcam bugün,sonra da markete gidicem kahvehanelerin önünden geçerekten
hava yine çok güzel
günaydın hanımlar mutlu günler off yaa bugün cuma olsaydı ne güzel olurdu
ben gidince tatlılar havada uçuşmuş herkes bir tatlı olmuş banada vezir parmağı olmak kaldı sanırım
günaydın yutis dönüşte okeye 4. arıyolarmış bi görünüp çıkarsın
Günaydın sütlü nuriye
keşke cuma olsa evet bu hafta çok sıkıcı geçiyo yaa
sütlü nuriye heee
hiç yemedim desem o tatlıyı inanırmısın
kızlar bişey sorcam cilt temizlemek yada bakım için evde neler uyguluyorsunuz pratik kolay olanlardan
Günaydınlarrrrrne habersiniz hanımlar
selam kızlar markafonide çok güzel ev dekor ürünleri var. gene tutamadım kendimi
kil ile temzi suyu karıştır . ben içine bi kaç damla badem yağ katıyom. çok güzel arındırıyo cildi
ben de yemedim valla,ama görüntü baklava gibisütlü nuriye heee
hiç yemedim desem o tatlıyı inanırmısın
kızlar bişey sorcam cilt temizlemek yada bakım için evde neler uyguluyorsunuz pratik kolay olanlardan
selam kızlar markafonide çok güzel ev dekor ürünleri var. gene tutamadım kendimi
günaydın canım. milllet sabah sabah konuşmuş şimdi dut yemiş bülbüle dönmüşler
güle güle kullan dadlum
ben geçem duydum elma ve limon suyunu karıştırıp sürün diye ama elmaları yedim yapamadım
cildim çok yağlı zaten sivilce izleri ile dolu badem yağı olurmu ki
hanım ablaaa hoşgeldin