KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Âmin canım ins. Sizin icinde hayırlısı olur benim eşimde subay bu yıl Güneydoğu'ya tayin var benim KPSS var hersey muhallakta yani Es götürülen çıkar ins. Bende gidebilirim yoksa 2yil ayri kalicaz

amin canim...hayat bazen zorluyor insani..cok fazla secenekle cozumsuz birakiveriyor degil mi.. 2 yilda uzun bir sure.. insallah cozumu cabuk gelisir sizin icin.. belirsizlik dahada yorar insani:26:

eee ne zaman gelion ist a

kaç kaç sen ders de çalışıcaktın gördük
gelirsin birazdan

niye öyle diyorsun
yemeğimizi de yedik,kahvemizi de içtik,test de çözdüm arada derede
benim de ütüm var ya.

Âmin canım ins. Sizin icinde hayırlısı olur benim eşimde subay bu yıl Güneydoğu'ya tayin var benim KPSS var hersey muhallakta yani Es götürülen çıkar ins. Bende gidebilirim yoksa 2yil ayri kalicaz

ne zor dimi atanmak,nereye gideceğini bilememek.ayrı kalmak.
ama sen kısa sürede eşinin yanına gidersin canım,askeri personel eşi olunca daha kolay oluyor sanırım.

gunaydin kuzular.nabersiniz kusura bakmayin kendi topigimden zaman bulamiyorum ama sizi arkadas topik ilan etdimsizi de topigime beklerim ara sira ugrarim yine

Günaydın kızlar yine bir kuzey güney günü ve temizlik günü :18:

nanymchpee canım Allah kolaylık versin ABD nun durumu gerçekten vahim.
Bankaların durumundan biliyorum da artık biçoğuyla çalışmıyoruz riskli gruba girdiği için
Sen istanbula gel müşterilerin hazır ghs var ben varım varız da varız şeker
sen hele gel de

Günaydın herkese
ben de süpürge açıcam bugün,sonra da markete gidicem kahvehanelerin önünden geçerekten

hava yine çok güzel

günaydın hanımlar mutlu günler off yaa bugün cuma olsaydı ne güzel olurdu

ben gidince tatlılar havada uçuşmuş herkes bir tatlı olmuş banada vezir parmağı olmak kaldı sanırım

Günaydın herkese
ben de süpürge açıcam bugün,sonra da markete gidicem kahvehanelerin önünden geçerekten

hava yine çok güzel
günaydın yutis dönüşte okeye 4. arıyolarmış bi görünüp çıkarsın
günaydın hanımlar mutlu günler off yaa bugün cuma olsaydı ne güzel olurdu

ben gidince tatlılar havada uçuşmuş herkes bir tatlı olmuş banada vezir parmağı olmak kaldı sanırım

Günaydın sütlü nuriye
keşke cuma olsa evet bu hafta çok sıkıcı geçiyo yaa

günaydın yutis dönüşte okeye 4. arıyolarmış bi görünüp çıkarsın

Günaydın sütlü nuriye
keşke cuma olsa evet bu hafta çok sıkıcı geçiyo yaa

sütlü nuriye heee
hiç yemedim desem o tatlıyı inanırmısın

kızlar bişey sorcam cilt temizlemek yada bakım için evde neler uyguluyorsunuz pratik kolay olanlardan

selam kızlar markafonide çok güzel ev dekor ürünleri var. gene tutamadım kendimi

sütlü nuriye heee

kızlar bişey sorcam cilt temizlemek yada bakım için evde neler uyguluyorsunuz pratik kolay olanlardan

kil ile temzi suyu karıştır . ben içine bi kaç damla badem yağ katıyom. çok güzel arındırıyo cildi

selam kızlar markafonide çok güzel ev dekor ürünleri var. gene tutamadım kendimi

güle güle kullan dadlum

kil ile temzi suyu karıştır . ben içine bi kaç damla badem yağ katıyom. çok güzel arındırıyo cildi

ben geçem duydum elma ve limon suyunu karıştırıp sürün diye ama elmaları yedim yapamadım
cildim çok yağlı zaten sivilce izleri ile dolu badem yağı olurmu ki

Günaydınlarrrrr ne habersiniz hanımlar

hanım ablaaa hoşgeldin

sütlü nuriye heee

ben de yemedim valla,ama görüntü baklava gibi
ben olay total effectle yıkıyorum sonra yazın nemlendirici pek kullanmıyorum ama kışın cildim çok kuruduğu için avonun kuru ciltler için olan nemlendiricisini sürüyorum o kadar canım

selam canım ne aldın datlu söle belki biz de alırız
Günaydınlarrrrr ne habersiniz hanımlar

selam çok şükür iyiyim sen nasılsınız inşallah

günaydın canım. milllet sabah sabah konuşmuş şimdi dut yemiş bülbüle dönmüşler

Enerjiyi boşalttılar tabi birazdan açılırlar yine

Hoş buldum mandişşşcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…