yolla bi taksi yolla yetiştir bizi melahat abla:roflol:yok qartık akasya duragına gectim puhahaha:)
bİzİm mutfakta aynı ayŞecİm
öyle bişey vardı sonra bir şey oldu geri kalmış bende nefret ediyorum bulaşık yıkamaktanişimi bitirmeden uyandı yarım kaldı :1no2:
yasemincim sizde bulaşık makinası var mı çoğu yere dağıttılar
nefret ediyorum bulaşık yıkamaktan
kızlar size bi anımızı anlatayım
malum eşim mutfaga girip yemk yapmazlülülülülülü bu yaz dolaptan tavugu cıkarır mısın dedim oda cıkardı
derken içindeki suyu için konulan pedi gördü gözlerini açıp canım bu ne böle dedi güya o pedi ben koymuşum gibilaelaelaelaelae
zır cahil kocam daha önce hiç eline alıp bakmadıgından bilmiomuş bende dedim aşkım o suyu ve kanı süzülsün diye içine konuluyor diye-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:kızlar size bi anımızı anlatayım
malum eşim mutfaga girip yemk yapmazlülülülülülü bu yaz dolaptan tavugu cıkarır mısın dedim oda cıkardı
derken içindeki suyu için konulan pedi gördü gözlerini açıp canım bu ne böle dedi güya o pedi ben koymuşum gibilaelaelaelaelae
zır cahil kocam daha önce hiç eline alıp bakmadıgından bilmiomuş bende dedim aşkım o suyu ve kanı süzülsün diye içine konuluyor diye-tatlicadiarzu-
vallaha burdan gittikten sonra elimde yıkamam atarım makinaya bıktım kafamçokkarıştıcanım benm bulaşık makinem var ama cok nadir onda yıkıyorum hamilelikte tiksindim elimden gecio hepsi ve ellerim haşat durumda cünkü camasır suyu olmadan yıkamam cımayan bulaşıklara tel ve cif kullanırım görseniz acırsınız inansenağlama
ayyy yaseminnn:roflol::roflol:koptum:roflol:öyle bişey vardı sonra bir şey oldu geri kalmış bende nefret ediyorum bulaşık yıkamaktan
:roflol::roflol::roflol: ne güldüm ya muayen günündeydi piliç deseydin ya:roflol::roflol:
yap kuzum kolay nasılsakızlar benim canım acayp pizza istiyor ne yapıcazzzzz
akannehirohaoldumsmile niye 2 yıl değil mi size defisfisfisne güzel kurtuluyosun canım ya biz 2 yıl daha burdayız ya sabırrrmafoldumben
yap kuzum kolay nasılsa
ben akşam çorba eşim kızartma istedi ona kadar yapcam
kendimede havuçla patates haşlıyorum şimdi yoğurtlu rus salatası yapcam çorbayla onu yiyeceğim
akannehirohaoldumsmile niye 2 yıl değil mi size defisfisfis