KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

ay kızlar yaaa demın eşim karşı koltukta o cepten gırmış face baktım onlıne hadı dedim 2 dktakılayım şşşşşşşşşşşşş bebeeeeeeem yaZdım gönderım
bı baktım eşime değil k.pederımın ark.var gurol dıye hemen eşimin adının ustundeydı ona yolladım:))) ay bı resıl oldum hemen özur özür falan.adam hiç görmemiş gibi davranıp nasılsınız falan yazdı ay rezıl oldum rezillllll.

ezelin hala özeti kızlar bende ezel izliyorum ama bitireceklermiş ne yazıkki ((

hayırlı olsun inciniz gülincim
buarada yeni bebğinizde hayırlı uzun ömürlüolsun baktım fotosuna cok tatlıyavrumm
ya niye bitiriyorlarmış daha yeni başlamıştı cokta izleniyordu üzüldüm yaa

defnemin saçları bağlanıo artık yuppiiiiiiii
oy yerim seni bizimde ancak bu kadar işte
allah bunlara ömür versin inşallah kendimizi toparlayalım vakit kaybetmeden ikinciyide düşünüyorum hemen allah izin verirse

gülin adam demiştir noluyor diye sen cok yaşa emii güldürdün akşam akşam:roflol::roflol:

:roflol::roflol:

defne ler birbirine benzio zaten :))olumunekankayizsmile

hoşgeldin rukiş teyzem nasılsınŞeniz

bende anlamadım ya izlediğim adamakıllı bi o dizi var onuda bitiriyorlar mafoldumben

ilahi gülincim tam itiraflara yazılacak sey vallahi :))sempatiksalakcinni

günaydınnnn nasılsınız bakalım
ben çok fenayım
Ceylin gece uyumadı beşikte sallatı kendini öylelaelaelaelaelae
bi bakıyorum uyumuş oh çekip yatıyorum bi çığlıklülülülülülü
sanki az önce uyuyan o değildi:sm_confused:
velhasıl sabaha kadar beşik salladımmirmirmirmir

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay uyumaktan şiştim yaaaa :bbo:

evet böle daha ii hepimiz bir aradayız ne güzel
zemuszemus

gebelik uyku yapar tatlımm gecmez uyku ben cok seviodum ya uyumayı ne güzel biz uyudukça onlarda büyüyorlar gerci ben okula gidiordum ve başım çatlıyordu tahammül edemiyordum cocukların sesine ama eve gelince yemek bile yemeden yatıodum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…