benim eşimede kalsa hemen 2.yi yapalım. sankı kendısı doguracak :)
bence daha zamanı var en az bı 8 sene :)))
ohh hayırlı olsun inciniz patlamış gülincim 4-5 günde uzar görünmeye başlar:ecrin_bebek:kızlar galıba sonunda bızım de dişimiz gelıoooooooo.demı kucağımdaydı şöle bi parmağımı gezdıreyım dedim baktım önde bişi batıyo parmağımı tırtıklı gibi:)) daha tam patamamış ama bu hafta bıtmeden patlar sanırım.heyo heyo yaşasın...
kızlar galıba sonunda bızım de dişimiz gelıoooooooo.demı kucağımdaydı şöle bi parmağımı gezdıreyım dedim baktım önde bişi batıyo parmağımı tırtıklı gibi:)) daha tam patamamış ama bu hafta bıtmeden patlar sanırım.heyo heyo yaşasın...
valla kurardık:)ama işteelden gelen bişey yok malesef4 tane dondurulmuş var onlarla oldu oldu olmadı bidaha girişmem tüpbebek olayına .gerçi tedaviye başlasam dahi bu kadar gerilmem artık nasıl olsa bi oglum var:)allahım olmayan herkese versin .kuzum bizim bebişler 9 nazla ancak gelmeyekarar veriyolar malesefbendede olsa bende boş durmazdım havvayla bi takım kurardık:roflol:
:)her sene olmaz canım bi sene arayla emzirme dönemide var ya::)))allah nasip ederse:roflol::roflol:her sene bi bebek haohaoldumsmile
hayırlı olsun saglıklı dişleri olsun inşallah.ay başlar oda şimdi dişini göstere göstere katıla katıla gülmelere .ölürüm ben onlar içinkızlar galıba sonunda bızım de dişimiz gelıoooooooo.demı kucağımdaydı şöle bi parmağımı gezdıreyım dedim baktım önde bişi batıyo parmağımı tırtıklı gibi:)) daha tam patamamış ama bu hafta bıtmeden patlar sanırım.heyo heyo yaşasın...
şu dizidende bişey anlayamadım ben yahu.bişeye karar veremiyorlar oldukları yerde sayıp duruyorlar amaçlarının ne oldugunu anlayamadım ben bi türlü gerçi onlarda anlamamış gibi görünüyor:)))hehehehealkisalkisalkisalkisalkisalkis DARISI BAŞIMIZA
EVET AYSE EZEL BAŞLIYCAK DİZİDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ