KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

kızlar galıba sonunda bızım de dişimiz gelıoooooooo.demı kucağımdaydı şöle bi parmağımı gezdıreyım dedim baktım önde bişi batıyo parmağımı tırtıklı gibi:)) daha tam patamamış ama bu hafta bıtmeden patlar sanırım.heyo heyo yaşasın...

ohh hayırlı olsun inciniz patlamış gülincim 4-5 günde uzar görünmeye başlar:ecrin_bebek:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis DARISI BAŞIMIZA
EVET AYSE EZEL BAŞLIYCAK DİZİDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ

hayırlı olsun ıncınız canım 1 haftaya uzar artık :) bızımde ust dıslerımız cıktı uzadı ama dahada uzıycak sanırım bıraz mıymıy bu aralar cem iştahsız bide. bızde dr gıttık doktor artık hergun bı kofte buyuklugunde kıyma veya et ver dedi demir için. haftada en az 2 kerede balık dedi. bıde nohut ve kurufasulyeye basladık haslıorum kabuklarını soyuyorum corbasına koyuyorum , tavugu haftada 1 de versen olur dedi

ezelin hala özeti kızlar bende ezel izliyorum ama bitireceklermiş ne yazıkki ((

hayırlı olsun inciniz gülincim
buarada yeni bebğinizde hayırlı uzun ömürlüolsun baktım fotosuna cok tatlıyavrumm

canım haslayınca nohutu bı ucundan sıkıosun fırlıo hemen cok kolay ,kabuklada veremem zaten hasladıgım 10 tane nohut veya fasulye :)

bnde nohut yemegi yada fasulye yemeği yaptıgımda soyup veriyorum içinden agzına gerci suan süt hariç agzına hiçbişey almıyor (( inşallah hastalığı gecerde iştahı döner yerine
dr viminfer yazdı içinde cinko da oldgu için iştah acıyormuş inşallah açar ştahını

canım valla yılan hikayesine döndü bu ezel kah orda kah atv de şimdi oda yetmiomuş gibi bitirip filmini cekeceklermiş(

ecem kimin fotosunu gösterdi tatlım ya birini sececeksin die kaçırdım orayı nolur söle

bendede olsa bende boş durmazdım havvayla bi takım kurardık:roflol:
valla kurardık:)ama işteelden gelen bişey yok malesef4 tane dondurulmuş var onlarla oldu oldu olmadı bidaha girişmem tüpbebek olayına .gerçi tedaviye başlasam dahi bu kadar gerilmem artık nasıl olsa bi oglum var:)allahım olmayan herkese versin .kuzum bizim bebişler 9 nazla ancak gelmeyekarar veriyolar malesef
:roflol::roflol:her sene bi bebek haohaoldumsmile
:)her sene olmaz canım bi sene arayla emzirme dönemide var ya::)))allah nasip ederse
hayırlı olsun saglıklı dişleri olsun inşallah.ay başlar oda şimdi dişini göstere göstere katıla katıla gülmelere .ölürüm ben onlar için
alkisalkisalkisalkisalkisalkis DARISI BAŞIMIZA
EVET AYSE EZEL BAŞLIYCAK DİZİDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ
şu dizidende bişey anlayamadım ben yahu.bişeye karar veremiyorlar oldukları yerde sayıp duruyorlar amaçlarının ne oldugunu anlayamadım ben bi türlü gerçi onlarda anlamamış gibi görünüyor:)))hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…