KK nın öğretmenleri, buyrun sohbete!

Kızlar devlette yaşanan sorunlar nedir?Yusum sen yazmışsın canım ekders yüzünden tartışmalar filan?Tam olarak neden çıkıyor bu tartışmalar?Ayy iş hayatı ne zormuş yaa :KK43:

Canım her okulda bu tarz tartışmalar yaşanmaz ama nadir de olsa çıkacaktır karşına. Benim çalıştığım üç okulda da yaşanmıştı ek ders yüzünden tartışmalar. Ekdersle maaşımız biraz daha artıyor biliyorsun. Bazı öğretmen arkadaşlar bu yüzden daha fazla ders alabilmek için idareyle tartışmışlardı :)
Evet cidden iş hayatı çok zormuş.

Hee anladım canımcım..Ay maaşı dert etmiyorum şu an hatta bu yılı bitirebilirsem 1 yıl ara verip KPSS ye hazırlanmaya düşünüyorum,özel okul iliğini kemiğini kurutuyo insanın..

özelde sorun var devlette sorun var ahh ahh napsak bilmiyorumki evde mi otursak??Evli arkadaşlarım size soruyorum,eşlerinizin geliri gayet iyi durumda olsaydı yinede çalışmaya devam eder miydiniz?

bu sorunun cevabını bazen düşünürüm,kimi zaman derim yok çalışmam diye,ama çalışırdım herhalde karışık bi durum işte

özelde çalışan arkadaşlar branşınız nedir?
ben evlenip çoluğa çocuğa karışınca çalışamam herallde diyorum şimdiden ama bilmiyorum ilerde değişirmi fikrim.stajda bile çok yoruluyorum bide tam çalışsam evlide olsam naparım bilmem ev işini hak getire :hulya:

özelde çalışan arkadaşlar branşınız nedir?
ben evlenip çoluğa çocuğa karışınca çalışamam herallde diyorum şimdiden ama bilmiyorum ilerde değişirmi fikrim.stajda bile çok yoruluyorum bide tam çalışsam evlide olsam naparım bilmem ev işini hak getire :hulya:

kızlar bugün toplantımız vardı
sene başı toplantısı
4 saat sürdü kfam şişti vallakafamçokkarıştı

geç kalmış canım sizin toplantınız baya,biz seminer döneminde yapmıştık toplantıyı.
kızlar çok fena nezleyim yaa,hiç nefes alamıyorum,yarın gitmesem mi acaba,içim de rahat etmiyor ama böyle de ders anlatamam ki tıkanıp kalıyorum.sabah kalkınca bakarım artık duruma göre...

senin faranjitin azmış bence canım .sigara kullanıomusun ben sigara içerken olurdum öyle

sorma canım yaa,farenjit,sinüzit,mide ne ararsan var.sigara kullanmıyorum ama.doktora gittim bugün ilaç aldım,alerjik olabilir dedi 2 hafta sonra alerji testi yapacak.biliyorum zaten ben de alerjim olduğunu,bazen durup dururken tıkanıveriyor burnum,hiç nefes alamıyorum,inşallah bi sonuç alırım.

merhaba kızlar,
içinizde en yaslı benim herhalde. 11. yılımı çalışıyorum...
15 saat dersim var,değmeyin keyfime:)

aaa burda da mı örtmenler topiği var:KK70:
bunu da yeni gördüm aslında iki topiği birleştirsek yaaa

burası da ev eşyalarımızla ilgili topiğimiz olsun kaydirigubbakcemile3

eğitimciyiz ve eğitimcilerin ev eşyaları mı:)))) nası yani yawww hehehhehe

evet niye olmasın,düğün hazırlıklarıyla,evlilikle falan ilgili değil diye uyarı aldık zaten,biz de o yöne çeviriveririz konuyu.
yusum dan başlayalım,nişanlısın değil mi canım,aşdın mı eşyalarını,ya da neler alacaksın,tayin durumunuz falan var mı?
benim eşim de öğretmen,eşimin memleketinde yaşıyoruz zaten,zorunlu hizmetine de bu yıl burda başladı,bütün eşyalarımı aldım o yüzden,buralıyız artık diye..( ha tabi bi sorun çok mu hevesliyim burda yaşamaya diye....yine hiç yoktan iyidir,buna da şükür:)

esracıım ankaranın neresindesinki rotasyon yapıosun merak ettim:))) bende ankdayım
bende 4 aylık evliyim:))) bari bunlar hakkında konuşalım heheheh

evet niye olmasın,düğün hazırlıklarıyla,evlilikle falan ilgili değil diye uyarı aldık zaten,biz de o yöne çeviriveririz konuyu.
yusum dan başlayalım,nişanlısın değil mi canım,aşdın mı eşyalarını,ya da neler alacaksın,tayin durumunuz falan var mı?
benim eşim de öğretmen,eşimin memleketinde yaşıyoruz zaten,zorunlu hizmetine de bu yıl burda başladı,bütün eşyalarımı aldım o yüzden,buralıyız artık diye..( ha tabi bi sorun çok mu hevesliyim burda yaşamaya diye....yine hiç yoktan iyidir,buna da şükür:)

esracım benim bekar evimde bazı beyaz eşyalarım vardı zaten geçen yıl amıştım: tv, çamaşır makinası, setüstü ocak ve mini fırın. Buzdolabım var o da yeni ama çok minik bişey =) işte buuu =) İki kapılı ama benimkisi

Buzdolabı ve bulaşık makinası alınacak.Oturma odası alcam bir de yatak odası. salon takımı almayacağım. kendi evimiz olursa alırız diyoruz.Tayincilere fazla eşya haram biliyorsun =)
Aslında iki yıl sonra tayin isteriz diyorduk ama artık burda kalmak istemiyorum ve düğünden sonra veya öncesinde tayin isticez. Nişanlım polis onların tayin zamanları nasıl bilmiyorum.
Sen neler aldın evine =) Paylaşsana resimleri de bizimle.

X