KK nın öğretmenleri, buyrun sohbete!

ooo yusumcum senin işin zor,çünkü bana haftasonu yetmiyor açıkçası.hafta içi evi süpürüp silmeme rağmen haftasonuna bi dünya iş kalıyor yine.tabi ben yavaş yapıyorum biraz da malum tecrübesizlik,zamanla biraz daha hızlanırım mutlaka ama o zamana kadar işim var,baya yıpranacağım.
bu arada çoğunumuz aynı dönemde başlamışız herhalde,herkes 3. yılını çalışıyor.turkbayragi

ooo yusumcum senin işin zor,çünkü bana haftasonu yetmiyor açıkçası.hafta içi evi süpürüp silmeme rağmen haftasonuna bi dünya iş kalıyor yine.tabi ben yavaş yapıyorum biraz da malum tecrübesizlik,zamanla biraz daha hızlanırım mutlaka ama o zamana kadar işim var,baya yıpranacağım.
bu arada çoğunumuz aynı dönemde başlamışız herhalde,herkes 3. yılını çalışıyor.turkbayragi

evet canım işim zor olacak cidden. bir de ben kışın çok hasta olurum :KK43: bir de senin gibi yavaş yavaş yaparım işlerimi :kedi: zor bir durumda olacağım galiba evlenince.

evet hepimiz aynı dönemde atanmışız galiba.sen de daha yeni evlenmişsin. eşin de öğretmense yardımcı olabilir aslında.

kızlar ben eğitim bölümüne tüm öğretmnler için bir sohbet topici acmıştım amacım kk da eğitim bölümünü hareketli kılmak

evet canım işim zor olacak cidden. bir de ben kışın çok hasta olurum :KK43: bir de senin gibi yavaş yavaş yaparım işlerimi :kedi: zor bir durumda olacağım galiba evlenince.

evet hepimiz aynı dönemde atanmışız galiba.sen de daha yeni evlenmişsin. eşin de öğretmense yardımcı olabilir aslında.

evet 3 ay oldu evleneli,tatile denk geldiği için rahattım ama şimdi zorlanıyorum.eşim de öğretmen yardım ediyor etmesine de bi erkeğin elinden gelen sınırlı yine çoğuna ben koşturuyorum.

Kızlar benim daha 2. yılım ve ben böüm mezunuyum,dolayısıyla bu yıl formasyon alacağım.Ayrıca özel okulda çalışıyorum ve 28 saat dersim var :KK43:(

evet 3 ay oldu evleneli,tatile denk geldiği için rahattım ama şimdi zorlanıyorum.eşim de öğretmen yardım ediyor etmesine de bi erkeğin elinden gelen sınırlı yine çoğuna ben koşturuyorum.
Haklısın canım,bütün yük yine bizlerde oluyor.
Biz de nisanda düğünü düşünüyoruz ama okul idaresi dersler boş geçecek diye korkuyorakannehir Sanki onlara soran var da!
Kızlar benim daha 2. yılım ve ben böüm mezunuyum,dolayısıyla bu yıl formasyon alacağım.Ayrıca özel okulda çalışıyorum ve 28 saat dersim var :KK43:(
Senin de ders saatin fazlaymış canım. 20den sonrası zorluyor aslında. Bitkin bir vaziyette evde oluyoruz. Allah kolaylık versin hepimize

ben de 30 saat gireceğim bu yıl ilk defa,ama fazla zorlanacağımı sanmıyorum çünkü geçen yıl haftanın 3 günü aşkam 5e kadar egzersiz yapmıştım.çok zor oluyor bi daha asla düşnmüyorum.önceki yıllar ders saatim 26 idi,bu yıl biraz bastırdım,malum yeni evliyiz paraya da ihtiyaç var,30 saati kopardım müdürden:)

Ayyy ben bu yılı atlatayım devlete de geçeyim hayırlsıyla bi daha istemem 20nin üstünü aman kalsın..1 ve 2. sınıflara giriyorum kızlar,malum ingilizce çok atlayıp zıplamayı şarkılar sölemeyi gerektiriyo ve ben çok efor sarfediyorum akşam eve geldiğimde konuşmuyorum hiç halim kalmıyo,annemde diyo kızım nie moralin bozuk..Halbuki yorgunum konuşmaya halim yok..

slm kızlar bende eğitimciyim 5. yılım meslekte. ben meslek öğremeni olduğumdan haftada 44 saat derse giriyom evlenince nasıl olcak bilmiyorum herhalde zayıflarım:)

ben de 30 saat gireceğim bu yıl ilk defa,ama fazla zorlanacağımı sanmıyorum çünkü geçen yıl haftanın 3 günü aşkam 5e kadar egzersiz yapmıştım.çok zor oluyor bi daha asla düşnmüyorum.önceki yıllar ders saatim 26 idi,bu yıl biraz bastırdım,malum yeni evliyiz paraya da ihtiyaç var,30 saati kopardım müdürden:)
Bizimkiler de bana bu yıl fazladan 4saat verdiler. Ama tavırlarını görmeniz gerekiyordu,sanki paramı devlet değil de kendileri ödeyecekmiş gibi. Hadlerini bildirince sustular neyse ki! Çoğu zaman bu idarecilerin kaprisinden dolayı öğretmenlikten nefret ediyorum:mymeka:

Ayyy ben bu yılı atlatayım devlete de geçeyim hayırlsıyla bi daha istemem 20nin üstünü aman kalsın..1 ve 2. sınıflara giriyorum kızlar,malum ingilizce çok atlayıp zıplamayı şarkılar sölemeyi gerektiriyo ve ben çok efor sarfediyorum akşam eve geldiğimde konuşmuyorum hiç halim kalmıyo,annemde diyo kızım nie moralin bozuk..Halbuki yorgunum konuşmaya halim yok..
Canım birçok devlet okulunda öğretmenler birbiriyle ve idarecilerle ekders yüzünden büyük tartışmalar yaşıyor. sırf bu tartışmaları yaşamamak adına ben de bu zamana kadar istememiştim. Ama anladım ki iyi niyetten herkes anlamıyor. Umarım sen de devlete geçtiğinde bu tür gereksiz ve seviyesiz tartışmaların ortasına düşmezsin.

slm kızlar bende eğitimciyim 5. yılım meslekte. ben meslek öğremeni olduğumdan haftada 44 saat derse giriyom evlenince nasıl olcak bilmiyorum herhalde zayıflarım:)
öğrencileri staja götürdüğünüz için bu kadar fazla olmalı ders saatiniz. Yani stajlar da buna dahil değil mi?

hoşgeldin aramıza istanbulizmir...
yusum bu arada kilo alma bölümünde de varsın sen,sık karşılaşacağız demek ki,uğraşıyorum almaya ama bu tempoda çoook zor görünüyor

hoşgeldin aramıza istanbulizmir...
yusum bu arada kilo alma bölümünde de varsın sen,sık karşılaşacağız demek ki,uğraşıyorum almaya ama bu tempoda çoook zor görünüyor

İsimlere pek dikkat etmedim canım orda. Hadi bakalım inşallah alırız birkaç kilo :)
yusum 33 saat teorik gerisi staj felan ama genede çok yoruluyom
canım yarım gün okulda bile olsa yoruluyor insan. Dışardan bakınca çok kolay,rahat bir meslekmiş gibi geliyor ama içine girince insan ne kadar zor olduğunu anlıyor. eve hergün bir baş ağrısıyla geliyorum ben

bende varım ama daha okuyorum bu yıl son senem inş. seneye hayırlısıyla atanırımm :)

Kızlar devlette yaşanan sorunlar nedir?Yusum sen yazmışsın canım ekders yüzünden tartışmalar filan?Tam olarak neden çıkıyor bu tartışmalar?Ayy iş hayatı ne zormuş yaa :KK43:

devlette okadar çok sorun varki anlatmakla bitmez ama aynı zamanda vazgecemiyoz garantisi var:)

X