KK nın öğretmenleri, buyrun sohbete!

yusum nerdesin ki sen şimdi?
nereye istiyeceksiniz tayin?
bizim evimiz kendimizin olduğu için salon takımı aldık ama war yaa misafir geldiinde bile oturma odasında oturuyoruz... 6-7 kişilik yemekli misafir gelince mutfakta yiyioruz:))) anca kalabalık misafirde salonda yiyoruz:KK70:
iftarda baya kullanıldı kalabalık misafirler geldi ozmn hep:)))
bende tavsiye kesinlikle lazım olmayan eşyaya para bağlama belki lazım olur die alma sonra koyacak yer bulamıosun:)))

Kızlar benim 8. yılım bende tayinciyiz diye salon ve yatak odası almadım.Genç odam vardı,onun dolabı ve portatif dolapla idare ettik.Bir yatak aldık sadece.
bebek olana kadar bir şekilde idare etiik ama şimdi zorlanıyorum.Sığmıyoruz.Yatak odası alcam mecburen.
Yoksa ben daha kendi evim olana kadar yada en azından bu şehirde yaşarım dediğim bir şehirde olana kadar düşünmüyordum.
Alcam en kısa zamanda.

Doğumdan sonra çok gelen giden oldu.ev sobalı olunca misafir odası aranmadı pek.
Ama şimdi kalorfier takıldı ve mecburen aldım salon takımı.Uygun bişey seçtim.ıleride başka birşey alırım diye.

esracıım ankaranın neresindesinki rotasyon yapıosun merak ettim:))) bende ankdayım
bende 4 aylık evliyim:))) bari bunlar hakkında konuşalım heheheh

tatlım ben ankaralıyım,ama kırıkkalede görev yapıyorum,benim değil de eşimin zorunlu hizmeti dolayısıyla artık buraya yerleştik(eşim buralı)

yusum nerdesin ki sen şimdi?
nereye istiyeceksiniz tayin?
bizim evimiz kendimizin olduğu için salon takımı aldık ama war yaa misafir geldiinde bile oturma odasında oturuyoruz... 6-7 kişilik yemekli misafir gelince mutfakta yiyioruz:))) anca kalabalık misafirde salonda yiyoruz:KK70:
iftarda baya kullanıldı kalabalık misafirler geldi ozmn hep:)))
bende tavsiye kesinlikle lazım olmayan eşyaya para bağlama belki lazım olur die alma sonra koyacak yer bulamıosun:)))

Canım biz maraşın ilçesindeyiz.Nişanlım için de doğu görevi burası benim için de.Tayinimizi muhtemelen adanaya isteyeceğiz.İkimizin ailesine de yakın çünkü.Ama belli de olmaz tabi.
ailelerin yaşadığı yerde oturulunca gelen misafir sayısı arttığı için salon takımına ihtiyaç duyuluyor cidden. Yoksa oturma odaları çok şık artık.İki kanepeden ibaret olmuyor neyse ki =))
Benim bir teyzem var salon takımını çok seviyor. Salonun kapısını hep kilitler torunları koltuklara zarar vermesin diye kaydirigubbakcemile3 Bazen teyze müzeyi (salon oluyor müzemiz) açsan da biz de girsek deriz hemen sinirlenir =)
Ben de çok eşya almayacağım zaten canım.zorunlu olan şeyleri çeyizime alıyorum geri kalanını almayacağım.Evlendikten sonra ihtiyacım olursa alırım diyorum.Bir de taşınırken çok zor oluyor zaten fazla eşyalar.
Çocuk var mı sende canım?

Kızlar benim 8. yılım bende tayinciyiz diye salon ve yatak odası almadım.Genç odam vardı,onun dolabı ve portatif dolapla idare ettik.Bir yatak aldık sadece.
bebek olana kadar bir şekilde idare etiik ama şimdi zorlanıyorum.Sığmıyoruz.Yatak odası alcam mecburen.
Yoksa ben daha kendi evim olana kadar yada en azından bu şehirde yaşarım dediğim bir şehirde olana kadar düşünmüyordum.
Alcam en kısa zamanda.

Doğumdan sonra çok gelen giden oldu.ev sobalı olunca misafir odası aranmadı pek.
Ama şimdi kalorfier takıldı ve mecburen aldım salon takımı.Uygun bişey seçtim.İleride başka birşey alırım diye.

güle güle kullan cnm :))) eşyalarını umarım istediiin gibi olur herşey

yusumcum,biz artık tayinci değiliz,eşim kendi memleketinde zorunlu hizmetini yapıyor,ankaraya uzaklığı 1 saat zaten(benim memleketime) yani şartlar böyle olunca tayin olayımız bitti,o yüzden bütün eşyamı aldım.salon takımı,oturma odası,yemek odası .yatak odası...oturma odamı ve salon takımımı çeyiz bölümünde paylaşmıştım,dur link bulup ekleyeyim.

Alcam en kısa zamanda.

Ama şimdi kalorfier takıldı ve mecburen aldım salon takımı.Uygun bişey seçtim.İleride başka birşey alırım diye.
Yeniden ev düzüyorsun desene. Evlendikten sonra yeni eşyalar almak da zevklidir herhalde =)

nastasia,canım sen ankaranın neresinde görev yapıyorsun???aahh ahh,ne kadar istedim memleketimde çalışmayı ama kısmet değilmiş.

Canım biz maraşın ilçesindeyiz.Nişanlım için de doğu görevi burası benim için de.Tayinimizi muhtemelen adanaya isteyeceğiz.İkimizin ailesine de yakın çünkü.Ama belli de olmaz tabi.
ailelerin yaşadığı yerde oturulunca gelen misafir sayısı arttığı için salon takımına ihtiyaç duyuluyor cidden. Yoksa oturma odaları çok şık artık.İki kanepeden ibaret olmuyor neyse ki =))
Benim bir teyzem var salon takımını çok seviyor. Salonun kapısını hep kilitler torunları koltuklara zarar vermesin diye kaydirigubbakcemile3 Bazen teyze müzeyi (salon oluyor müzemiz) açsan da biz de girsek deriz hemen sinirlenir =)
Ben de çok eşya almayacağım zaten canım.zorunlu olan şeyleri çeyizime alıyorum geri kalanını almayacağım.Evlendikten sonra ihtiyacım olursa alırım diyorum.Bir de taşınırken çok zor oluyor zaten fazla eşyalar.
Çocuk var mı sende canım?

bende daha 4 aylık evliyim cnm o yüzde çocuk mocuk yok:))) 1-2 seneye kdrda düşünmüyorum kısmet artık gerisi:)))
yaa aslında bende çok sinir oluyorum... insanlar en pahalı eşyaları salona alır sonra kapısını kapatırlar:))) ben o yüzden salona tv almadım mesela bana gelen misafir ztn samimiyse oturma odasında oturuyoruz ozmn tvde izlemek isteyen izleyebiliyor... salona yaa kalabalık misafir geliyor ya da ağır konuklar onlarla da sohbet ediliyor tvye gerek yok bence... eğer bi tv daha alırsam mutfağa veya yatak odaasına alırım ki ben tv izlemeyi pek sevmem:))) bakalım artık... ben mesela gereksiz okdr çok bardak almışımki her yer bardak ama ztn sakarım ben 1 seneye kırarım onları bugün kırdım mesela bitane hehehe:)))kaydirigubbakcemile3 ama yeni yeni ne güsel şeyler çıkıo eskidikçe almak çok mantıklı bence... çatak bıçak tk mesela tek takım almıştım hisardan madem beğendim kendim için aldım misafir gelecekte kullanıcam die nie bekleyimki dedim...ama bulaşık mak yıkadıım için bulaşıkları biriktiinden baktım çatal bıçak kalmıyor :))) o yüzden bi de nehir marka çatal bıçak aldım:))) schaferin çatal bıçakları çok kötü kesinlikle tavsiye etmiorum... bi sürü küçük ev aleti aldım yok yok şu anda evimde... hatta arkadaşlar ev hediyesi almak istediiklerinde söyleyecek bişey bulamadım kaydirigubbakcemile3 o yüzden bırakın birasda hediye geldin... blender, rondo, tost mak, kettle ( ben arçelik çay mak aldım kapağı war misafir gelince çay için normalde kettle olarak kullanıyorum hemde inox çok güsel tavsiye ederim:) ) bunlar en çok kullandığım küçük ev aletlerim:))) mikser pek kullanmıyorum blender işimi görüyor ztn kek falan yaparken mikserle tutturamıroum kıvamı ondan kaşıkla karıştırırım:)))
plastik ıvır zıwırlar çok lazım oluo tahta kaşık vs...ıwır zıwırlar hep en sona bırakılır ama en gerekliler onlardır aslında:))) o yüzden onlara gereken önemi ver:hulya:

güle güle kullan cnm :))) eşyalarını umarım istediiin gibi olur herşey
Teşekkür ederim canım.
İnşallah hepimizin istediği gibi olur herşey

Yeniden ev düzüyorsun desene. Evlendikten sonra yeni eşyalar almak da zevklidir herhalde =)
Öyle oldu benimki biraz :) ama salon takımım sıradan bişey.o kadarki var olsun diye aldım.
İnşallah ileride daha gönlüme göre bişey alırım.Bu taşınırken yıprancak ya :)
Ama yatak odamı şöyle tam içime sinen alayım diyorum.

Birde açık renk istiyorum akçaağaç felan.Bol çekmeceli.Bol elbise askılı.
Bakalım inşallah gönlüme göre alırım bu sene.

tatlım ben ankaralıyım,ama kırıkkalede görev yapıyorum,benim değil de eşimin zorunlu hizmeti dolayısıyla artık buraya yerleştik(eşim buralı)

anladım cnm, artık hep kırıkkaledemi kalacaksın, zor olur ankdan sonra alışman, ama sonuçta sevdiğinlesin hemde ankya yakın... artık hep orada mı yaşayacaksınız yoksa rotasyondan sonra ank istiyecekmisin?

Teşekkür ederim canım.
ınşallah hepimizin istediği gibi olur herşey

Öyle oldu benimki biraz :) ama salon takımım sıradan bişey.o kadarki var olsun diye aldım.
ınşallah ileride daha gönlüme göre bişey alırım.Bu taşınırken yıprancak ya :)
Ama yatak odamı şöyle tam içime sinen alayım diyorum.

Birde açık renk istiyorum akçaağaç felan.Bol çekmeceli.Bol elbise askılı.
Bakalım inşallah gönlüme göre alırım bu sene.

cnm akçaağaç bende istiyordum insanın içi açılıo görünce:)) ama araştırmalarım sonucunda akçaağacın sunta üzerine kapmala yapılabileceini öğrendim madem içine sinen güsel bi mobilya almak istiyorsun ozmnda uzun süre kullanmak istersin sanırım ozmn benim sana tavsiyem açık meşe mobilya alman akçaağaç kadar açık oluyor rengi ama en azından sağlam olur esneme falan yapma özellikle kaplama gardolapları 4-5 sene anca gidiyor sonra orası burası esniyor...

sağol darkınlife,sen de güle güle kullan eşyalarını...
nastasiacım,benim ilk atamam da buraya oldu zaten,alıştım yani 3 yıl oldu,3 aydır da evliyim..ortam da ankara gibi değil elbet ama eskisi kadar fırsat yok zaten gezmeye tozmaya,burda yapamadığımız bişley olursa ankaraya gidiyoruz yakın zaten 1 saat

cnm akçaağaç bende istiyordum insanın içi açılıo görünce:)) ama araştırmalarım sonucunda akçaağacın sunta üzerine kapmala yapılabileceini öğrendim madem içine sinen güsel bi mobilya almak istiyorsun ozmnda uzun süre kullanmak istersin sanırım ozmn benim sana tavsiyem açık meşe mobilya alman akçaağaç kadar açık oluyor rengi ama en azından sağlam olur esneme falan yapma özellikle kaplama gardolapları 4-5 sene anca gidiyor sonra orası burası esniyor...

baya iyi araştırmışsın ,ben hiç anamıyorum iyi mobilyadan.Bak buda aklımda olsun açık meşeyi sorarım alacağım zaman.
evet ya aççaağaç ne kadar huzur veriyor değil mi.özellikle yatak odası için çok uygun

esracıım salonun koltuklarının rengine bayıldııım:))) bende oturma odama o renk köşe yaptırmak istemiştim fakat olmadı:KK43:( eşim istemedi çünkü tv ünitemiz maun ve bambu kaplama ona anca yanları deri kumaşı leblemi gibi sarı bi renk giderdi bizde öle yaptırdık:)
güle güle otur cnm

X