KK nın öğretmenleri, buyrun sohbete!

ewt baya araştırdım sewiorum ztn böyle şeylerle ilgilenmeyi:))) dekorasyon işlerini falan ztn bazen düşünüorum ben yanlış meslek seçmişin die:p

bende seviyorum güzel döşenmiş evleri ama bu konuda pek becerikli değilim.

Eminim evin güzeldir.Sen foto koymadın mı evim evime?

ben koymadım.ıleride koyaraım artık.

sağol nastasiacım..burda biraz pembe gibi çıkmış ama çok canlı bi kırmızı rengi salon takımımın..seviyorum kırmızıyı yaa...herkes gğle güle otursun evinde

tahmin ettim kırmızı olduunu ztn topiğede yazmışsın:)))
bende çok seviyorum kırmızıyı 3kuruş fazla olsun kırmızı olsun:p

darkinlife koymadım foto oraya

eee burası garip kalmış böyle yok mu hiç uğrayan???

öğretmen adayları da gelsin mi ben de iki seneye inşallah edebiyat öğretmeni olacam:)

selam erva...hoşgeldin.
bizim topik yine gitmiş,yazılılar başladı anlaşılan örtmenlerim siteye uğramaz oldu.kolay gelsin hepinize!

ben öğretmen adayının da adayıyım. kısacası sınava yeni gircem bu sene! ve sadece öğretmenlik yazıcam. yine de geliim mi? akannehir

Sohbetiniz bol olsun Öğretmenlerim:)
Sizi geyik bölümüne taşıyorum, bilginize

gallery_1007.gif

selam kızlar. bende emekli bir öğretmenim. benide kabul ederseniz sevinirim.

merhaba ben de 2 senelik bir ıngilizce öğretmeni olarak konuya dail olmak istedimmm :kedi:

ben de öğretmen sayılırım :KK70:
ingilizce öğretmenliği son sınıfa geçtim..
eğer olursa bu yıl da ücretli öğretmenlik yapacağım ...

selam meslektaşlarım :KK70: :KK70:

selamm herkesee ben de 2 yıllık sınıf öğretmeniyim hihoyyyt
muğla civarı öğretmen arkadaşlar var mııı????

tum öğretmenlere selam nasılsınız....okullar nasıl gıdıyorr

merhaba bende fen ve teknoloji öğretmeniyim.2.yazılılar bitti bu hafta :21: öğrenci olan arkadaşlar bugünlerin kıy*****i bilin çünkü atanınca baya yorucu günler sizi beklio olacak:122:

Bilgisayar Öğretmeni..
Benim de 5. senem bitiyo inşallah okul ama kendi mesleğimi yapmıyorum yine de kendimi çakmadan da olsa öğretmen gibi hissediyorum :)

Son düzenleme:
X