- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
kızlar hayırlı ve berekli bi topik diliyorum...katılmak isterim ama şartlar nedir....
hoş geldin canım şartları cok kolayy sadece kombine güveniyorsan katıl derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hayırlı ve berekli bi topik diliyorum...katılmak isterim ama şartlar nedir....
ilk sayfaya bir göz at canım
a evet okudum da oylama nasıl olcak ve resmi size nasıl yollucaz...
Vaaav ne güzel , ne kokoş , ne havalı bi yarışma bu böyle....
Tam benlikmiş ama resimler açık olarak yayınlanırsa utanırımki ben..))
açık derken canım
Özel mesajla göndrince sorun yokta..Oylama başlayınca sayfaya yüklenir sanırım.Onu demek istedim
merakla bekliyoruzbende katılcammmm...cuma günü giyer çeker yollarımm size....
hahahahyyy benim neyimm eksikkkk
Yazın olsaydı ya bu yarışma daha güzel ciciler alıyorum yazın dur bakalım daha kışlıkları çıkarmadım haftasonu çıkarayım unuttun neyim vardı neyim yoktu belki katılırım boy posta yok ya bende neysee maksat katılmak olsun.
bende katılcammmm...cuma günü giyer çeker yollarımm size....
hahahahyyy benim neyimm eksikkkk
Hirslanalim efsercigim,verelim bencede.Ama sen benden kaciyon,yakalarsam seni topige baglicam,zayiflatmadanda birakmicamHırslanalım o zamanverelim kiloçukları çıkalım bizde sanılalım şuralarda
Bizim takimada gelmis ama kimse yokmus,bir yesil cay salata ikram edemedikZayıflama topiğlerini buraya toplayalım tam bir motive unsuru
Bende hırsılanmalıyım yoksa beni XXL kobininde görürsünüzyada hırsımdan daraçık şeylerin içinde fırtlayan yağlarımı
Keske katilsan cnm,merak ediyorum seniBen salaşım ya Yine de teşekkür ederim , ruhumdaki zerafeti farketmişsin
Ama kombinlerim güzeldir
Bu yarışma devam etsin..Kilo verince ben de katılcam..Yaza yetişirim artık
Kimler yarışıyor:)))
Yarışma başlarken bendeniz dalgın Mune'yi habersiz bırakmayın, fotoları, kombinleri görmem lazım, kk kadınları yarışıyorrr
Yaaaaa bende girmek istiyorummm
Ama ama ama,kafamda deli sorular