Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun resimler ne zamn yayınlanacak
reklamımız da hazır, gelsin bakalım şimdi adaylar
Güzel kombinler benim renklerim
bugünden itibaren bir hafta süre ile ktılmak isteyenler başvuru yapacaklar, 15 Kasım katılım için son gün, Editörümüzün hazırlıklarından sonra fotoğraflar yayınlanack. Ama şimdilik yalnız bir aday var, eğer aday sayımız çoğalmaz ise maalesef fotoğraflar yayınlanamayacak
bende çok beğendim
Aman imzan yapmış bu öbüründen daha büyük olmuş şikayet unsuru
Güzel kombinler benim renklerim
Öyle çok güzel ama olmaz bana
farklı bir yarışma olmuş elinize sağlık eger tutulursa cok güzel olur alanlarına ayrılır en güzel düğün kıyafeti ev gezzmesi kıyafeti çocuk giydirme ... böle uzarrrr şokkk güzelll ama ben giyinme konusunda pek kendimi beğenmem bana cok ii olacakkk
inşallah , bende o ümitle açtım konuyu ama tutmazssa yine gardorop önünde kıyafetlerle bakışacaz
farklı bir yarışma olmuş elinize sağlık eger tutulursa cok güzel olur alanlarına ayrılır en güzel düğün kıyafeti ev gezzmesi kıyafeti çocuk giydirme ... böle uzarrrr şokkk güzelll ama ben giyinme konusunda pek kendimi beğenmem bana cok ii olacakkk
Okym hayırlı olsun ruh ikizimben şimdi güzel bi hamis kombiniyle yikardim ortalığı da ah şu kıskanç heruflerin gözü kör olsun