- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.733
Ne giyeceğime karar veremem kiSoruları bırak kombinlerini bekliyoruz
Sonra burda eleştiri alırsam kahrolurum
Fotoğrafımı biri tanırsa da mahvolurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne giyeceğime karar veremem kiSoruları bırak kombinlerini bekliyoruz
benimde 4 kilo fazlam var,nasıl verdiniz 27 yihazır 27 kilo vermişken katılsam mı ki
diyet + spor 52 kiloyum ve halan devam ediyorum :)benimde 4 kilo fazlam var,nasıl verdiniz 27 yi
Ne giyeceğime karar veremem ki
Sonra burda eleştiri alırsam kahrolurum
Fotoğrafımı biri tanırsa da mahvolurum
ben 18 yaşında olmama rağmen bu boyumla 56 kiloyumyemiyorum yemiyorum ama vermiyorum kilo,az öz yiyorum kahvaltı yapıyorum çaklıt yemiyorumdiyet + spor 52 kiloyum ve halan devam ediyorum :)
Öyleyse ne mutlu banaŞu avatarından dolayı ne zaman bir yere bir şey yazsan yüzümü bir gülümse alıyor
Hadi ama biraz cesaret, biz kadınız ve her halimiz güzel, yüzleri göstermek zorunda değilsiniz hem, şurda biz bize güzel anlarımız ve anılarımız olacak yarışmada.
Kiloluysak kime ne, kürdan gibiysek, boyumuz kısaysa ne önemi var, kendimizi seviyor muyuz, önemli olan bu:))) sanki hepimiz podyumlardan fırlamış 0 beden ahu gibi mankenler miyiz?
Hem kiloya, boya laf eden olursa bana havale edin
ağzınız sağlık çok iyidi deli cesare geldii he
hu hu hanımlar bende katılmak istiyorum kombinlerde konsept zorunluluğu varmıdır??? ayrıca nasıl bir süreç izliyoruzzzzzz
yoksaa sevdiğimiz ürünlermizi fotosunumu koyyoruzzz anlayamadım birileri yüzüm görünür mahvolurum deyincee kendimizmi giyicezz yoksammm sevdiğim ürünlerimi mi çekip paylaşcammmm anlayamadımmm
bugünden itibaren bir hafta süre ile ktılmak isteyenler başvuru yapacaklar, 15 Kasım katılım için son gün, Editörümüzün hazırlıklarından sonra fotoğraflar yayınlanack. Ama şimdilik yalnız bir aday var, eğer aday sayımız çoğalmaz ise maalesef fotoğraflar yayınlanamayacak
sizide görebilecekmiyiz peki:26:Hadi ama biraz cesaret, biz kadınız ve her halimiz güzel, yüzleri göstermek zorunda değilsiniz hem, şurda biz bize güzel anlarımız ve anılarımız olacak yarışmada.
Kiloluysak kime ne, kürdan gibiysek, boyumuz kısaysa ne önemi var, kendimizi seviyor muyuz, önemli olan bu:))) sanki hepimiz podyumlardan fırlamış 0 beden ahu gibi mankenler miyiz?
Hem kiloya, boya laf eden olursa bana havale edin