kk nın en güzelleri buraya:))

bize sormamışın ama sakın kredi falan veripte kefil olma arkadaşınında anlamsını sağla adamın ne olduğunu yazık bu kadar zayıflıklar oldum uacıyorum oysa kadın çok özel bir varlık

bize sormamışın ama sakın kredi falan veripte kefil olma arkadaşınında anlamsını sağla adamın ne olduğunu yazık bu kadar zayıflıklar oldum uacıyorum oysa kadın çok özel bir varlık

ablacım bide arkadasımın durumu özel..buluşmaya getirmiştim ya onun gibi..
nasıl kullanıyor çocuk
ne dedıysem dinletemedim arkadasıma :1no2:
polise gidecektim nerdeyse yaa

bi de buna benzer durum daha gecen gün ortaya çıktı kızı kullanmış adam zanlıymış

ah canım ya o çok tatlı bir kız neden kendini böyle ezdırıyorki klava:

Ayyy lady çok fena durum.
O kişiye neden güvenmiyorsun?

güvenmek mümkün mü ya
çocukla o kız nasıl anlaşıcaklar kızın durumu belli
kızın maddi durumu bayağı iyiydi ee şimdi 20bin kredi istiyor
ve bir kaç bankadan da çektiği kredi borcu var dunya kadar
kredi kartlarına da dunya kadar borcu var ödeyemiyor
çocuk kandırıyor italyanım filan diye..

ah canım ya o çok tatlı bir kız neden kendini böyle ezdırıyorki klava:

o kız değil abla onun gibi duymuyo demek istedim..
buluşmaya gelen kızla beraber bişeyler yapmaya çalışıyorum ortaya çıksın gercekler diye
o da bankacı çünkü hesaplarını kartlarını arastırdı rezalet durum dıyo

hay allah oruc tututu benı anlasıldı bende o szannettım ya cok uzuldum genede uzuldumde

ozaman o adamın bi yamuğunu yakala ve kıza ispatla :1hug:

zaten gelince hemen bakıyorum...bayan kahaka çevrimiçi ama yok
ank06 yok
s.in.e.m. yok
lady34 yok
gündüzün karanlığı yok
ebruli sultan yok

üzülüyorum bende senağlama

ah canımmm:1hug:kıyamam ben sana sen bı yaz ben hep burdayım nerdeyse kendı kendıme konusur hale geldım yahua.s.

Lady önemli bir görev aslinda bu biliyormusun.çünkü bir arkdaşinin eridiğini görmek çok aci.... Eşin sana yardimci olmazmi bu durum için.4 lü bir yerlere gidin konuşun...

oturdu yerı bılmınmı gıt muhtardan sor

evi yok
inşaatta çalışıyor yani amele
bi odası var işyerinin orda.yatağını buzdolabını da arkadasım aldı çarsaflarını dahi
ailesi italyada yaşıyormuş güya
çok zenginmiş evlenicekmişmiş ee kız niye bu durumda peki

Lady önemli bir görev aslinda bu biliyormusun.çünkü bir arkdaşinin eridiğini görmek çok aci.... Eşin sana yardimci olmazmi bu durum için.4 lü bir yerlere gidin konuşun...

çok davet ettik bi aksilik çıkardı herif
eşim konusmadan dövcek zaten adamı:ecrin_bebek:

amaninnn bukızııyıce kafaya almış yazık ya cok zengın olan insaattamı calısır bunudamı anlmıyor kız olurmu yaa bence o adam evlenmezde kızı bır guzel batırırı dolandırır kaca rdıkakt etsın
adama çok borcum var ban bıraz yardım edermısın dıye sorsun bakalım kacıyomu kacmıyomu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…