- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
- Konu Sahibi bayankahkaha
geldim ya sisteme bişi oldu sinir oldum benneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gündüzcüm imtihan dünyasındayız.
kurban olduğum allahım bizleri herşeyle sınıyor, allahın bizlere gönderdiğine şükretmek lazım yapacak birşey yok
dün görümceme gittik büyüğüne
sülale ordaydı güzel geçti ama eşime sinir oldum küçük görümcemle bi samimi oldular :1closedeyes:
küçük görümcem evlendikten sonra abisini hiç aramamıştı kandıl vs kutlamamıştı .
ben iftara davet ettim geldiler taaa 5 ay sonra görüştüler 2 dklık mesafedeyken evleri
şimdide karsımda utanmadan sarılıp konusuyorlar
güya çok özlemişler filan
ben davet etmeseydım görümcemin bizi arayacağı yoktu
ablam halı yıkama makinan ne marka ya bende araştırıyomda karar veremiyorum
ihlasmı,fakirmi,daha bir çok marka arasında gidip geliyom yani
bana yardımcı olurmusun
kızlar ben bugün çok hastayım:çok üzgünüm:
bademciklerim çok fena şişmiş ateş baş ağrısı beni mahfetti
GÜNDÜZCÜM sizler aynı yerdesiniz dolaşın bakalın ohh ne güzel
ama ben size uzağım:çok üzgünüm:
kızlar sizlere birşey diycem bayramdan sonra morel vermek adına demeti ziyarete gitsek olmazmı
nerede oturdugunu bilen varmı aramızda can dostlar
hiç olmazsa sevinir be ne dersiniz
lahana çok mu hastasın benneyaptımki gel kıss bi
bayan kahkaha kesssin estetik yaptırır hava atcak ya bize :roflol:
karanlık burda mısun
Konuya maydonoz olucam afedersin şekerim ama fikrimi söylemek istedim.Sakın ama sakın İhlas robot :1no2::1no2:alma anandan emdiğin süt burnundan gelir sonra.Bende var bi baş belası.Satana kadar insanı sabahın sekizinde yataktan kaldırıyorlar, işleri bittimi daha seni kimse tanımıyor üstelik ukalalıklarıda cabası katil olursun yani.Üstelik çok dandik ve adi bir alet ve dünya para üstüne biraz daha eklesen araba alırsın valla.Fikrimi söylemek istedim.
ben geldümmmmmmmmmhihoyyyt
şimdik mukabeleden geldim allaha şükür bitti çok duygulu bir bitiş oldu
ağlayan ağlayana helalleştik tüm komşularla rabbim seneye ermemizi nasip etsin işte geldi gidiyor ramazan bereketli ramazansenağlama
lahana çok mu hastasın benneyaptımki gel kıss bi
bayan kahkaha kesssin estetik yaptırır hava atcak ya bize :roflol:
karanlık burda mısun
karanlığın kurban olsun sana burdayım canım burdayım
kaydirigubbakcemile5
he ya yaptırırm ya hazır yatmısım masaya duzeltıpde kaldırsın benı dr dımı ama hehehehe
bugün gidiyodum amelıyatada eşimin işi çıktı offffffff arabasız olmasam kendim giderdim ne güzel:dance:
ciddi misin sen ya ne zaman ameliyat olcan :uhm: