kk nın en güzelleri buraya:))

Günaydın arkadaşlar....
Dün pek giremedim ama yazılanları biraz okuyabildim
Evde biraz işler vardı laminant parkeler değişti usta vardı evde
Akşamda serildim yattım

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
gulerakca GEL ARKADAŞIM GEL...
MUHABBET EDİYORUZ İŞTE...
ANK06 NASILSIN?
BİLİYORMUSUN DÜN BİR ÇOK KİŞİ YASAKLANDI...LADY DE ÖYLE

arkadaşlar günaydın:sm_cool:
:1shok:neden yasaklandılar nolduki LAYD de yasaklanmış:1shok:
zaten açar açmaz siteyi karşıma mesaj çıktı okumadan giremezmişşiz ukudumda girdim:uhm: kızlar neydi o yazı yaaa:uhm: yoksam uyarı felanmı:1shok:

açınca neti bende gördüm site kuralları hakkında yazı

gunaydın arkadaşlar nasılsınzı uzun zaman oldu siteye uğramayalı özlemişim oğrusu:1hug:

yaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool: neden kimse yok
arkadaşlar güzel hatuncuklar neredesiniz:uhm:
kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlayacağım şimdi :a015:senağlama

süprizzzzz canım benim sen çağırırsın da ben gelme mi ?

wallahi bravo yanii bi tek sen farkettin yokluğumu (diğer hayırsızlara duyurulur klava:) o kadar banlandık bi arayıp soran olmadı :mymeka:

şaka bi yana eylül ayında sezon açılıyor yoğun oluyoruz pek giremedim onun için girsemde bu konuyu görmemiştim işle ilgili problemlerim de vardı sinir krizleri geçiriyordum buralarda vs...vs.... pek hayırlı gelmedi yani bana bu ay sana da kolay gelsin tadilat tamirat zor iş vallahi bi ton pislik dağınıklık yardıma gelelim istersen :teselli:

eeee yeni toplaşmalar yok mu bakalım layd e ne oldu kaç gün banlı kalacak öpüyorum hepinisssiii a.s.

aman da aman merak etmez olurmuyuz senı ebrulının sesını duyduk bulusma sayfasından senden hıc habe ryoktu hatta bır dahakı bulusmada herkesden tel alacam dıye not bıle dustuk nasılsın baklım işlerın yoluna gırdımı bıraz barı:1hug:

Günaydın arkadaşlar....
Dün pek giremedim ama yazılanları biraz okuyabildim
Evde biraz işler vardı laminant parkeler değişti usta vardı evde
Akşamda serildim yattım

oo allahkolaylık versın ıyı gunlerde kullan canım bayram oncesı kokten temızlık yapmısın sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…