kk nın en güzelleri buraya:))

dün görümceme gittik büyüğüne
sülale ordaydı güzel geçti ama eşime sinir oldum küçük görümcemle bi samimi oldular :1closedeyes:
küçük görümcem evlendikten sonra abisini hiç aramamıştı kandıl vs kutlamamıştı .
ben iftara davet ettim geldiler taaa 5 ay sonra görüştüler 2 dklık mesafedeyken evleri
şimdide karsımda utanmadan sarılıp konusuyorlar
güya çok özlemişler filan
ben davet etmeseydım görümcemin bizi arayacağı yoktu

evet gündüzcüm imtihan dünyasındayız.
kurban olduğum allahım bizleri herşeyle sınıyor, allahın bizlere gönderdiğine şükretmek lazım yapacak birşey yok

senin kaynanan gibi bir babaannem vardı benim
allah mekanını cennet etsin
o kadar iyidiki annemi süslermiş koçan akşama eve gelçek seni süslü görsün diye
giydirirmiş alıp annemi gezmelere giderlermiş yani ne bileyim herşeyi öğretirmiş yani
allah böyle kaynanalarla karşılaştırsın
en azından yok demiyecegimiz kaynanalarımız var allaha şükür

aman takma be ladycım boşver adı üstünde afedersin yalakalığı kendisinde kalsın
benimde bi küçük görümçem var o da öyledir
hiç tınlamam mesafeliyimdir bana yaklaşmayana bende yaklaşmam o kadar
sen güzel bükleli saçlarına toka takmaya devam et böyle olayları kafana takma oldiiiiiii:1hug:

oldii abla da sinir oluyorum eşim çok saf bu konularda
eşimde napsın akrabaları yok zaten bi kardeşleri işte onlarda bı konusur bı konusmazlar
ağırlığını koysun istiyorum

eeeeee nerdesiniz bee
ank06 görünmez oldun g_b_k da artık görünmüyor gebertcem seni ass kaldıı
sinem ve ebruli sultan da artık koptular hayırsuzler
bayankahkaha hala halı siliyordur sırnaşık şey

ben geldümmmmmmmmmhihoyyyt
şimdik mukabeleden geldim allaha şükür bitti çok duygulu bir bitiş oldu
ağlayan ağlayana helalleştik tüm komşularla rabbim seneye ermemizi nasip etsin işte geldi gidiyor ramazan bereketli ramazansenağlama

ablam halı yıkama makinan ne marka ya bende araştırıyomda karar veremiyorum
ihlasmı,fakirmi,daha bir çok marka arasında gidip geliyom yani
bana yardımcı olurmusun

Konuya maydonoz olucam afedersin şekerim ama fikrimi söylemek istedim.Sakın ama sakın İhlas robot :1no2::1no2:alma anandan emdiğin süt burnundan gelir sonra.Bende var bi baş belası.Satana kadar insanı sabahın sekizinde yataktan kaldırıyorlar, işleri bittimi daha seni kimse tanımıyor üstelik ukalalıklarıda cabası katil olursun yani.Üstelik çok dandik ve adi bir alet ve dünya para üstüne biraz daha eklesen araba alırsın valla.Fikrimi söylemek istedim.

selam canlarım ben geldimm:)sabh dr gittim nefes almakta zorluk cekıyordum uzun zamndır gecn yıl ıkı kez agır kazalar gecırmıstım sanırım osırada burnumu carpmısımkı kıkırdak kırılmıs ve nefes almamı engellıyormus yanı ameliyat olacm bend eeh bıde estatık yaptırırmısım heheheheh
canlarım kızım ıcın ıyı dıleklerınıze teşekkurler bir yıl bir yıldır valla:))
Gündüzüm benimki ihlasın halı robotu ilk cıktıgında tavsıye ıle almıstım tavsıye edenden allah razı olsun ben cok memnunum normaldede dövücüsü ile supuruyorum inan kı su hergun suğursem hergun sımsıyah oluyor hayırlıs hakkında:)

çokl gecmışler olsun sana dikkat et kendıne canım yaa
a canım gelırsın bızlere ne guzel işte:)))a.s.

Son düzenleme:
lahana çok mu hastasın benneyaptımki gel kıss bi

bayan kahkaha kesssin estetik yaptırır hava atcak ya bize :roflol:

karanlık burda mısun

nıye yaa 10 yıldır hergun kullanırım çok rahat çevremde bende goren herkes aldı cok memnunlar anlamdım bır ıkı kısı var sencileyın memnun olmayan :))nesınden memnun deelsın eve bakıma gelıyolar be daha ne istıyonkaydirigubbakcemile

lahana çok mu hastasın benneyaptımki gel kıss bi

bayan kahkaha kesssin estetik yaptırır hava atcak ya bize :roflol:

karanlık burda mısun

he ya yaptırırm ya hazır yatmısım masaya duzeltıpde kaldırsın benı dr dımı ama hehehehe
bugün gidiyodum amelıyatada eşimin işi çıktı offffffff arabasız olmasam kendim giderdim ne güzel:dance:

karanlığın kurban olsun sana burdayım canım burdayım
kaydirigubbakcemile5

napıyon abla gel azcuk senle sohbet edelim :ecrin_bebek:

ya bizim bi arkadas var durum hakkaten vahim..4 senedir biriyle çıkıyor
ama çocukla çıktığından beri kadın borç içinde..bugun geldi yanıma 20bin kredi verir misin diyo..nasıl kurtarıcam o çocuktan anlamadım gitti

ciddi misin sen ya ne zaman ameliyat olcan :uhm:

ciddi misin sen ya ne zaman ameliyat olcan :uhm:

evt ciddiyim ben hep oyle olmusumdur muayeneye giderim ameliyat olur gelırım :))alışkanlık bugun olmadı yarın inşallah bayramdan önce olmak istiyorum cunku o şişlik falan bayramda gecer evde yatarım ne guzel kızlarımd ayanımda
olacak:):1hug:

çok erken bee ne biliymm -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun abla benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…