kk nın en güzelleri buraya:))

şu an 20bin için ağlıyo bulmam lazım parayı diyo
abisine vercekmiş de abisine lazımmış da
abisi için bu kadar ağlayan bi kardeş görmedim yani ben
anlamıyo anlamıyooobenneyaptımki
saf ötesı bişey bu salak yaa:1closedeyes:

off dayaklık bu abısının ihtıyacı varsa o bulsun bu nedıye arıyorkı kımbılır nedır dertlerı off yaaa sen sakın ola kefıl olmada basına deert olmasın guzelım

acaba abisi mi :uhm:
beni düşündüren o..bence abisi değil sevgilisine vericek gibime geliyo
diyorum ki çok parası vardı maddi anlamda çok iyiydi..şimdi dünyalar kadar borcu var

Cinsel içerikli bi topik vardi, herkes oraya yazmişti, orda olanlar hepsi banlanmiş...bende yazmiştim ama kötü içeriğe basmiştim...o yüzden ben burdayim

güzelleriiiiiiiiiiiiiiiim ben geldim nabersiniz bakim
kızlar be bu arada taçı çıkardım
sizin gibi arkadaşlarım varken burdan tacı napim
güzellik fani dostluk bakiii

amaninn lady gitmiş ne işin,z va röyle topiclerde biizm topicden dışarı adım atmayın diyom ben size biraz dinlenim dedim neler oldu yaa tü tüh görüyomusun sen:KK43:(

Hayırlı akşamlar güzeller. Bu gün de iftardan sora ilk gelen ben olim dedim... Öpüjükkkk... Şeniz
güzelleriiiiiiiiiiiiiiiim ben geldim nabersiniz bakim
kızlar be bu arada taçı çıkardım
sizin gibi arkadaşlarım varken burdan tacı napim
güzellik fani dostluk bakiii

Şeniz Şeniz Şeniz

Bu arada Lady'e ne oldu? Niye banlanmış? :uhm:

hayırlı aksamlar olsun he ya sorma cinsel içerikli bi topicde yazmıslar ondan olmus sanırım ne işlerı olu royle yerlerde bılmem :)

:))yoo hayır bıraz sertmi oldu yanıtım özür dilerimm kırmak değildi amacım a.s.kabul buyrunuz

yo arkadaşım ne demek ... önemli değil.. bendende kaynaklanmış olabilir sevgilerimle hayırlı sahurlar allah rahatlık versi. sevgilerimle

canlarım benim ne o ikinizin arasında gerginlikmi olmuş ne :teselli:
canımsınız ikinizde topram ortada yalnış anlaşılma yok gibi üzülme tatlım
niçe güzellikler var arkadaşlıkları yok ne çirkinler var yürekleri güzelliklerle dolu canlarını verecek pahasına
böyle gerginliklerle niçe dostluklar sağlam bir dostluk oluyor bilseniz
burda hiç kimse çirkin mirkin olamaz hepimiz güzeliz
tabi kuaföre gidip güzellikler yaptırırsak:roflol:
seviyom sizleri can dostlarım:1hug:

canlarım benim ne o ikinizin arasında gerginlikmi olmuş ne :teselli:
canımsınız ikinizde topram ortada yalnış anlaşılma yok gibi üzülme tatlım
niçe güzellikler var arkadaşlıkları yok ne çirkinler var yürekleri güzelliklerle dolu canlarını verecek pahasına
böyle gerginliklerle niçe dostluklar sağlam bir dostluk oluyor bilseniz
burda hiç kimse çirkin mirkin olamaz hepimiz güzeliz
tabi kuaföre gidip güzellikler yaptırırsak:roflol:
seviyom sizleri can dostlarım:1hug:

canım benim üzülme burası net ortamı buz gibi bir camın arkası bazen insan istemesede kelimeleri yanlış algılayabiliyor böyle kücük bir sorun demiyeyim yanlışlık oldu sonucu tatlıya bağlandı önemli olan o:)):1hug:

gbk nın dedıgıne göre cinsel içerikli bir topice gbkde dahıl yazanlar banlşanmış gbk kötü içerik dediği için kurtulmus sanırım bıldıgım bu:eek:klava:

allah allah ne işiniz var sizin öyle yerlerde bakayim gbk ve layd'cığım güzel güzel buralarda
gezinsenize yawwwwwwwwwwww
bak ben öyle yerlere gidiyommu gördünüzmü beni:roflol:
aaaaaaaaaa bidaha olmasın hıııııııımmmmmmm:eek:klava:

X