KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

asıl takımlarımı bernardodan alıcam ama, bunlar günlük...
bide kızlar bunu alınca fincnı filanda varya, kahvaltı takımı almaya gerek yok diye düşündüm sizce gerek varmı? bi arkadasım o tereyaglık yumurtalık filan kullanılmıyo sakın alma demişti ondan dıyorum

burcii güzelmiş ama parçası az gibi böyle ayrı ayrı alacağına güral yada paşabahçeden falan baksana çok güzel takımlar var hemde içinde herşeyi oluyor aynı fiyata geliyor yine, araştırlam netten sana çeyizler

2 kişiyiz 2mizde çalışıyoruz bi akşam yemeklerini yiycez beraber yetmezmi sizce:çok üzgünüm:
evet bana yardım edin yaa hüüü beceremiyorum..
ama deseni burda gözüktüğünden daha güzel

2 kişiyiz 2mizde çalışıyoruz bi akşam yemeklerini yiycez beraber yetmezmi sizce:çok üzgünüm:
evet bana yardım edin yaa hüüü beceremiyorum..
ama deseni burda gözüktüğünden daha güzel

cnm size yeterde eve misafir falan gelnce sıkışma.
gerçi onlar için yemek takımlarını kullanırsn

bende nişanlıyken böyle tabak çanak bakıp duruodm karar vremiyodm ya zor oluyor çok güzel şeyler var hepsini alası geliyor insanın.
bak benm aldığm takımlarımı gösteriym sana fikir olur belki.

bunlar yemek takımlarım, misafrlerime kullanıyorum parçası çok bunun 84 parça ama hepsi kullanılmıyor dolapta bekliyor yarısı

bunlar kahvaltı takımlarım 43 Parça neredeyse hepsini kullanıyorm bunların,

24 parçada günlük tabaklar var onlar çok kullanılıyor onun fotosunu bulamadm ama.
bide çok hediye geliyor cnm:) genellikle böyle tabak takımları borcamlar falan çok geliyor.

kahvaltı takımlarım noble lifeden cnm sitesini adresini vereymde bak ordan çok güzel çeşitler var.
Noble Life
yemek takımlarımda güral porselen onun sitesinede bi göz at istersen ordada güzel yemek takımları var
hem bunlar kırıldığı zaman parçaları tek tek satılıyor alabiliyosn yani

tamam bakayım canım saol ya mesai bitti ben çıkayım artık, muck sana Şeniz
güle güle kullan buarada demetiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…