- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
- #1.381
sınavdan geldiim çok yorgunuuum=(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canıım nişanlım gelince giycem bide etek alcam üstüne mini:jeyyar:selam kıslarrr ben geldimmm,,
burciii güle güle giy cnm çizmelerini :teytey:
saol canıımgüle gle giy brciii
dmt dmt naber skerım işin çok galıba gelmıyon hafta sonları:jeyyar:
benm telaşım cok kızlar burcı bılıyoda dmtdmt tasınıyoz 1 2 bına ileri daha uygun ev bulduk burann kırası yılbasında en z 900 olcak su an 865 aidat oldu 75
buldgmz ev merkezı ısıtmalı kızım sıcack uyncak buası kombı 250 tl de kombı gelır cok rahat ve kocaaa ev kızım odası salon bomboş duryo...
nette tesaduf gördum gtıık baktık dun tutuk yyarın boya baslıo 2 gunde btcek 2 oda 1 salon cunku
hafta sonu tasncaz..temızlık hazrlık berbat bı haldeyım anacmda yok gelme dedım zaten gtcem bayramda..
br süre net olmıcak:çok üzgünüm::a015:senağlama
ne zaman baglanr bılmıyom yenı eve
kayınvalıdeye kaldım ev temızlncek bıde yandıkk ya cok zor olcak bana
çok masraf cıktı ama napalım 3 sene sora anca 900 olur burası 700 tl su anda inş hayrlı olurrrsenağlama
inş guzel olur yaaa aceleye geldi cokk duvarlar vanılya cıcegı renkı olcak krem gıbı btsın resm koyarm sıze
yenı bısey cıkmış hanı kopükler varya duvara sürtuyoduk kucukenlülülülülülü onalrın kabartmalısı duvara yapştryon cok gsel onlardan aldık bıde stıcekr aldım kelebeklısositososito
salonda otrcaz cunku
allahtan salonla oturma oda unıtem takım uyumlu olcak yane
kaynveldemın zorla benım görmedıgım aldıgı salon takımlarınıda almıyorum kendıne ıadee ettıım
kanpde otrcaz kendı evıme alırım artık salon takım:bbo:
hadi yaaa duvar dövmesi gibi ama köpüklü öylemi ? merak ettim ay bende bigün evimi döşiycekmiyim acaba ya uffinş guzel olur yaaa aceleye geldi cokk duvarlar vanılya cıcegı renkı olcak krem gıbı btsın resm koyarm sıze
yenı bısey cıkmış hanı kopükler varya duvara sürtuyoduk kucukenlülülülülülü onalrın kabartmalısı duvara yapştryon cok gsel onlardan aldık bıde stıcekr aldım kelebeklısositososito
salonda otrcaz cunku
allahtan salonla oturma oda unıtem takım uyumlu olcak yane
kaynveldemın zorla benım görmedıgım aldıgı salon takımlarınıda almıyorum kendıne ıadee ettıım
kanpde otrcaz kendı evıme alırım artık salon takım:bbo:
delü=))o duvar süsülerini bende çok seviyorum ya ama yapıştırmıyorum ev sahibi istemez falan belki die, köpüklü olanını merak ettm foto çekersn artık bize cnm.
bizim evimzde mayısta bitcekmş duyunca çok sevndk, mayısta hamile kalabilirm yaniiii :lepi: hemen çocuk yapıcammm alkisalkisalkis
delü=))
kirada doğuramıyonmu:roflol:
-hadi bebek yapalım dmt
-olmaz abuzer kira burası tapuyu görmeden gelmez bebek yanaşma aaaklava:
:roflol::roflol:
gözün aydın canıım allah agız tadıyla oturmayı nasib etsin ikinizede, bana da etsin bigün ama unutmasın benii:çok üzgünüm: