KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

kızlllaaaaararrrr çizme aldııımm çok güseeeelll
kotun üstüne giyilenlerden süet balköpüğü rengi dizime kadar uzun ve 70e aldım=)
89dedi deli gbi pazarlık yaptım adam iyi al tamam dedi sonunda hihihikaydirigubbakcemile3

güle gle giy brciii
dmt dmt naber skerım işin çok galıba gelmıyon hafta sonları:jeyyar:
benm telaşım cok kızlar burcı bılıyoda dmtdmt tasınıyoz 1 2 bına ileri daha uygun ev bulduk burann kırası yılbasında en z 900 olcak su an 865 aidat oldu 75
buldgmz ev merkezı ısıtmalı kızım sıcack uyncak buası kombı 250 tl de kombı gelır cok rahat ve kocaaa ev kızım odası salon bomboş duryo...
nette tesaduf gördum gtıık baktık dun tutuk yyarın boya baslıo 2 gunde btcek 2 oda 1 salon cunku
hafta sonu tasncaz..temızlık hazrlık berbat bı haldeyım anacmda yok gelme dedım zaten gtcem bayramda..
br süre net olmıcak:çok üzgünüm::a015:senağlama
ne zaman baglanr bılmıyom yenı eve
kayınvalıdeye kaldım ev temızlncek bıde yandıkk ya cok zor olcak bana
çok masraf cıktı ama napalım 3 sene sora anca 900 olur burası 700 tl su anda inş hayrlı olurrrsenağlama

yelizcm güle güle taşının yeni evinize işallah, 900 çokmuş ya kira istanbulda çok pahalı kiralar burda en kral evler 500 , internetiniz hemen bağlanır işallah, laptopun varsa kaçak girersin bazen:) bizi haberdar et durumlardan tımammı.
haftasonları benm kocaya tatilya cnm ondan benmle ilgilen dio kk ya giremiom pek,

inş guzel olur yaaa aceleye geldi cokk duvarlar vanılya cıcegı renkı olcak krem gıbı btsın resm koyarm sıze
yenı bısey cıkmış hanı kopükler varya duvara sürtuyoduk kucukenlülülülülülü onalrın kabartmalısı duvara yapştryon cok gsel onlardan aldık bıde stıcekr aldım kelebeklısositososito
salonda otrcaz cunku
allahtan salonla oturma oda unıtem takım uyumlu olcak yane
kaynveldemın zorla benım görmedıgım aldıgı salon takımlarınıda almıyorum kendıne ıadee ettıım
kanpde otrcaz kendı evıme alırım artık salon takım:bbo:

selam kıslarrr ben geldimmm,,
burciii güle güle giy cnm çizmelerini :teytey:
saol canıım nişanlım gelince giycem bide etek alcam üstüne mini:jeyyar:

güle gle giy brciii
dmt dmt naber skerım işin çok galıba gelmıyon hafta sonları:jeyyar:
benm telaşım cok kızlar burcı bılıyoda dmtdmt tasınıyoz 1 2 bına ileri daha uygun ev bulduk burann kırası yılbasında en z 900 olcak su an 865 aidat oldu 75
buldgmz ev merkezı ısıtmalı kızım sıcack uyncak buası kombı 250 tl de kombı gelır cok rahat ve kocaaa ev kızım odası salon bomboş duryo...
nette tesaduf gördum gtıık baktık dun tutuk yyarın boya baslıo 2 gunde btcek 2 oda 1 salon cunku
hafta sonu tasncaz..temızlık hazrlık berbat bı haldeyım anacmda yok gelme dedım zaten gtcem bayramda..
br süre net olmıcak:çok üzgünüm::a015:senağlama
ne zaman baglanr bılmıyom yenı eve
kayınvalıdeye kaldım ev temızlncek bıde yandıkk ya cok zor olcak bana
çok masraf cıktı ama napalım 3 sene sora anca 900 olur burası 700 tl su anda inş hayrlı olurrrsenağlama
saol canıım
allah kolaylık versin ya ben severim ev yerleştirmeyi keske yakın olsak gelirdim valla bi işin ucundan tutardık ..sende dikkat et belini filan incitme ev taşıycam diyede bebeğini boşlama he bak annen yok ama anne gibi dırdır eden burci var=)))))))))))
kiralar nekadar pahalı ist da yaa 900 ne alah askına!!
iyi etmişiniz canım 200 milyon kolay kazanılmıyo

inş guzel olur yaaa aceleye geldi cokk duvarlar vanılya cıcegı renkı olcak krem gıbı btsın resm koyarm sıze
yenı bısey cıkmış hanı kopükler varya duvara sürtuyoduk kucukenlülülülülülü onalrın kabartmalısı duvara yapştryon cok gsel onlardan aldık bıde stıcekr aldım kelebeklısositososito
salonda otrcaz cunku
kaynveldemın zorla benım görmedıgım aldıgı salon takımlarınıda almıyorum kendıne ıadee ettıım

o duvar süsülerini bende çok seviyorum ya ama yapıştırmıyorum ev sahibi istemez falan belki die, köpüklü olanını merak ettm foto çekersn artık bize cnm.
bizim evimzde mayısta bitcekmş duyunca çok sevndk, mayısta hamile kalabilirm yaniiii :lepi: hemen çocuk yapıcammm alkisalkisalkis

salonda otrcaz cunku
hadi yaaa duvar dövmesi gibi ama köpüklü öylemi ? merak ettim ay bende bigün evimi döşiycekmiyim acaba ya uff
resileri koyarsın canıım

o duvar süsülerini bende çok seviyorum ya ama yapıştırmıyorum ev sahibi istemez falan belki die, köpüklü olanını merak ettm foto çekersn artık bize cnm.
bizim evimzde mayısta bitcekmş duyunca çok sevndk, mayısta hamile kalabilirm yaniiii :lepi: hemen çocuk yapıcammm alkisalkisalkis
delü=))
kirada doğuramıyonmu:roflol:
-hadi bebek yapalım dmt
-olmaz abuzer kira burası tapuyu görmeden gelmez bebek yanaşma aaa:eek:klava:
:roflol::roflol:

gözün aydın canıım allah agız tadıyla oturmayı nasib etsin ikinizede, bana da etsin bigün ama unutmasın benii:çok üzgünüm:

delü=))
kirada doğuramıyonmu:roflol:
-hadi bebek yapalım dmt
-olmaz abuzer kira burası tapuyu görmeden gelmez bebek yanaşma aaa:eek:klava:
:roflol::roflol:

gözün aydın canıım allah agız tadıyla oturmayı nasib etsin ikinizede, bana da etsin bigün ama unutmasın benii:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delüüü cnm bebek deyip geçmemek lazım masrafı çok oluyor onun odası hazırlancaakk doğumu varr sağlığı varr ooo birsürü şey, kirada olunca herşey kısıtlı oluyor cnm onun için bidee taşınırken hamile olursam evimi başkaları yerleştrir :KK43: ben yerleştrmek istiom yerimseniben

kızlar bunları alıyorum bi baksanıza güzelmii
günlük yemek takımı bunlar, 4 kişilik 99 dan 49 a inmiş mudoda
156fb691-5af4-4f47-953c-1d1b48df091d.jpg

bunlarda sütlük şekerlik bide demliği, bunlarda toplam 27 filan
72696550-b6db-4dc9-af39-788079334417.jpg
6ceaec5f-7eb6-4b59-808b-9f500bd680f1.jpg

amin cnm ya herkesi mutlu etsn allah. sende evlen işallahda düğün fotolarına bakalım buradan. yelizinde bebişi büyüsün çok güzel bi kız olsun soonraa yeliz bidaa doursunn:))) yaaa yemek yokkkk :KK43: ne yapsammm:KK43:

X