- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
- #1.441
demet kız 9 vakte kadar evi üçliycekmişsiniz gibi bi his var ta şuramda(kalbimi gösteriyom=))kaydirigubbakcemile3 bakalımmm süprissssss :))))))
amiiin canım mis gibi oturun evinizde terrtemizzevım boyanıo inş guzel olur rengı :1closedeyes:
hfta sonu tasncazzz çokkkkkkkk iş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
youm yok bana yasak mını:mymeka:
kızcak zaten ama napiim mini giyemiyorum evlenince hiç giydirmez şimdi giydim giydim giyemedim avcumu yalarım bi ömür:roflol:wauww burcii güzel olur yakışırr amaaa dikkat et laf atmasnlar yine dolan dolan gel falan ahaha :)) kahve güzel olur montun kahveyse montla bütünleşmemesi için botun renginde bal köpüğü etek alablrsn şekertom
dmt kıskanç dmt kıskanç delikafaduldennaniknanik
tekrar söliyorum yi dusun:jeyyar: degıl sac taramk mıçmaya gıdemicendelikafaduldensırnaşık şey
güle güle oturun yelizcimevım boyanıo inş guzel olur rengı :1closedeyes:
hfta sonu tasncazzz çokkkkkkkk iş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:CüvCüv: yok kııısss bakmayın öle dedğime çok istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorm yavaş yavaş alıştırıyorm bu fikre kendimi :))demet kız 9 vakte kadar evi üçliycekmişsiniz gibi bi his var ta şuramda(kalbimi gösteriyom=))
dmt kıskanç dmt kıskanç delikafaduldennaniknanik
tekrar söliyorum yi dusun:jeyyar: degıl sac taramk mıçmaya gıdemicendelikafaduldensırnaşık şey
deme ya o kadar yani:1shok:
demet sende cocuga bağladıgın bezden ucuca birleştirir kendine takarsın bi iki tane=)))
açımmmmmm çok yaaaa ufffffffffff yemk yapmdm daha dmt sen yapcnmı kı