KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

wauww burcii güzel olur yakışırr amaaa dikkat et laf atmasnlar yine dolan dolan gel falan ahaha :)) kahve güzel olur montun kahveyse montla bütünleşmemesi için botun renginde bal köpüğü etek alablrsn şekertom

kaydirigubbakcemile3 bakalımmm süprissssss :))))))
demet kız 9 vakte kadar evi üçliycekmişsiniz gibi bi his var ta şuramda(kalbimi gösteriyom=))

evım boyanıo inş guzel olur rengı :1closedeyes:
hfta sonu tasncazzz çokkkkkkkk iş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amiiin canım mis gibi oturun evinizde terrtemizz

wauww burcii güzel olur yakışırr amaaa dikkat et laf atmasnlar yine dolan dolan gel falan ahaha :)) kahve güzel olur montun kahveyse montla bütünleşmemesi için botun renginde bal köpüğü etek alablrsn şekertom
kızcak zaten ama napiim mini giyemiyorum evlenince hiç giydirmez şimdi giydim giydim giyemedim avcumu yalarım bi ömür:roflol:
şimdi kızsada sesini çıkaramaz o kadar evlenince höt dedimi mecbur çıkarırım:gitme:

dmt kıskanç dmt kıskanç delikafaduldennaniknanik
tekrar söliyorum yi dusun:jeyyar: degıl sac taramk mıçmaya gıdemicendelikafaduldensırnaşık şey

evım boyanıo inş guzel olur rengı :1closedeyes:
hfta sonu tasncazzz çokkkkkkkk iş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güle güle oturun yelizcim
demet kız 9 vakte kadar evi üçliycekmişsiniz gibi bi his var ta şuramda(kalbimi gösteriyom=))
:CüvCüv: yok kııısss bakmayın öle dedğime çok istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorm yavaş yavaş alıştırıyorm bu fikre kendimi :))
dmt kıskanç dmt kıskanç delikafaduldennaniknanik
tekrar söliyorum yi dusun:jeyyar: degıl sac taramk mıçmaya gıdemicendelikafaduldensırnaşık şey

ay evet ya bebek resimlerini hamileleri gördükçe kıskandımmm :kedi: olsn kıss ben taramam saçımı süpürge ederim bebekimee -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…