KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

inş guzel olur kızıma evde kendım yaparım..
ekmek makınam var daha kutusundaydı burda kızlar yapmış bebıklere ordan aklıma geldi dnedım..guzel olursa yarın zeytınlı yapçam
gercı 3 saatte yapıo fatua kabarabılır bıze 1 fırın ekmeğeee mal olabülüğğğ

akannehir cnmm geçmiş olsun bu aralar herkes hasta ya ben 2 gecedir uyuyamıyorm olmazsa bugn akşam acile giderm, boğazımın içi kıpkırmızı öksürük berbat oldu uf sesimde kısık zaten hiç soğuk su falanda içmiyorm, ateşim yok ama korkuyorm domus belirtilerine bakalım bi :S

ya çok kötüydü anlatamadım bogazım kuruyodu su içtim habire istediğim gibi olmadı canım ya=(
sanayinin iklim değişimine etkisi-gıda endüstrisinin sera gazı salınımı idi. berbattı=(((

bundan sonra herhafta var sunum dersim ya kabus gibi şu dönem bitse bi rahatlıycam üff
sen naptın canım bal karabiber iyi geliyomus bak evdeysen yap ben yapamıyom=(

canım ben bitirdim ünvyi bu okudugum yükseği. bu dersleri verince teze geçicem sonra yüksek müh olcam inşallaaah=)))
benimde laranjitim var inşallah busene de azmaz

evet güzel kadın , esmer güzeli, yeliz bak ben ne buldm nette gezerken :))) emzirme şapkasından sonra bide emzirme yastığı varmış çok ilginç ilk defa gördm bununda konusunu açabilirsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…