inş guzel olur kızıma evde kendım yaparım..
ekmek makınam var daha kutusundaydı burda kızlar yapmış bebıklere ordan aklıma geldi dnedım..guzel olursa yarın zeytınlı yapçam
gercı 3 saatte yapıo fatua kabarabılır bıze 1 fırın ekmeğeee mal olabülüğğğ
akannehir cnmm geçmiş olsun bu aralar herkes hasta ya ben 2 gecedir uyuyamıyorm olmazsa bugn akşam acile giderm, boğazımın içi kıpkırmızı öksürük berbat oldu uf sesimde kısık zaten hiç soğuk su falanda içmiyorm, ateşim yok ama korkuyorm domus belirtilerine bakalım bi :S
ya çok kötüydü anlatamadım bogazım kuruyodu su içtim habire istediğim gibi olmadı canım ya=(
sanayinin iklim değişimine etkisi-gıda endüstrisinin sera gazı salınımı idi. berbattı=(((
bundan sonra herhafta var sunum dersim ya kabus gibi şu dönem bitse bi rahatlıycam üff
sen naptın canım bal karabiber iyi geliyomus bak evdeysen yap ben yapamıyom=(
canım ben bitirdim ünvyi bu okudugum yükseği. bu dersleri verince teze geçicem sonra yüksek müh olcam inşallaaah=)))
benimde laranjitim var inşallah busene de azmaz
canım ben bitirdim ünvyi bu okudugum yükseği. bu dersleri verince teze geçicem sonra yüksek müh olcam inşallaaah=)))
benimde laranjitim var inşallah busene de azmaz
evet güzel kadın , esmer güzeli, yeliz bak ben ne buldm nette gezerken :))) emzirme şapkasından sonra bide emzirme yastığı varmış çok ilginç ilk defa gördm bununda konusunu açabilirsn.