KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

yaaaaaaaaa piizzzaaaa malzemelerini verinn yumurta varmı onun içinde çok araştırdm şaşırdm çok değişik yapmş herkes hangisi daha güzel olurkiiii hühhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüü

sos:2 3 diş sarımsak
sosıs
kaşar
salam sucuk ne istıyosan işte...tuz karabıber kekik...

hamurn yapılışı:
unu ortasını acıp şekerlı sutle erıtılmiş mayayı mayalıyon..
margarın,yumurta.tuzla hamur yapıon
30 dk bekledıp tepsiyı yagla ve fırına at..
çıkınca yag sür beklet..
salçayı suyla ertıp onuda sür..en üste malzemelrı koy ahada bu kadar

şmdi hamurunu yaptm geldim mayalanıo
1 çay bard. süt
yarım paket yaş maya
3 su bard. un
1 yumurta
1 çay bard. sıvı yağ
1 tatlı kaşğ tuz
1 tatlı kaşğ. şeker
böyle yaptm bunları birleştrdm:) hamuru ii oldu bakalım pişince nolcek her kitapta ve nette değişik yazıo.bana mantıklı gelen ölçüleri kafama göre ayarladm:KK70:

ya burcuuuuuuuuuu pizzaya süt koyuluyomuuuu ya yardm edin tariflere baktm değişik değişik birisi süt var yazmş birisi yok yazmış varmı yoku malzemeleri neler pizzanınn burcu yelizzzzzzzzzz
ay canım evde bilmiyodumki tarifi ezberden!
ama tava pizzam var dominostakiler gibi incecik oluyooo 15dk da bı koca tava hazırlanıyo üstelik süper süperrr nişanlım çok seviyodu hatta tunceli otobüsünü kokuttuk yolluk koymustum sonke zyesin diye cok sevıyo=((( gitti gideli bi kere bile yemedim bogazımdan gecmıyoki

şmdi hamurunu yaptm geldim mayalanıo
1 çay bard. süt
yarım paket yaş maya
3 su bard. un
1 yumurta
1 çay bard. sıvı yağ
1 tatlı kaşğ tuz
1 tatlı kaşğ. şeker
böyle yaptm bunları birleştrdm:) hamuru ii oldu bakalım pişince nolcek her kitapta ve nette değişik yazıo.bana mantıklı gelen ölçüleri kafama göre ayarladm:KK70:
buda güsel ama kalın olur, ben bide hamuruna yumurta koymuyorum kokuyo bana pizzada:sinifsinif:

hade bakalım görcez inş gusel olurr.
burcıde mercumek küfte yapsım yıyekkk ohhhhhhhhhhhhhhh
ohh limonluu üstünede hindistancevizi misss ya kısırıda ösledim ondanda yapiim ondanda cokacimcoook aksam calıscam ben yarın sunumum var, oyüzden döner mönder yaptırcam yemekle ugrasırsam zaman kaybederimsenağlama

selam canlarım ben geldim ben yine hastayım :KK43: sesim kısıldı mafoldumben mafoldumben
adaçayı ve zencefili karıştrdm içiom işallah yerine gelir mafoldumben siz napıonz nasılsnz yeliz napıyosn bebiş napıo

X