KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ya bebekmi yapsam uffff dün bir bulut olsamda narinin bebeğini görünce benmde bebeğim olsun istedim, rüyamda gördm benm bi küçük kızım varmış uf çok değişik bi ruyaydı ya gerçek gibiydi çok sıcaktı bebek, gerçekte öylemi acaba acayip bişeydi değişik duyguydu, heralde rüyamda annelik duygusunu tattım

ayy evet ya bende izlerken ün dedim şuna bak minicik nası şirin=))
filmlerde oyuncular hiç kilo almıyo sanki zort diye çıkarıyolar bebeği azıcık inandırıcı olsunlar rica ediyorum hamilelik o kadar kolay değildir yaf kandırmasnlar biziii

uf evet ya sanki bende zort diye çıkarcam hiç kilo milo düşünmüom nolcak sonra o kilolar uf korkuomda neyse ben biraz daha bekliyeym, ben yaz hamilesi olmak istiyorm o güzel hamile tişörtlerinden giymeden gidersem gözüm açık giderm:)

su anda kafamın tam üstü uyusuk
nıyemı yorgunlutan ve pc ye bakmaktan patlamk uzereyım çünkü
gercı benm kımsem yok yardm edenım yok çok stres yaoyorum herkz msfr evıme gelenÇok üzgünüm çoook

ben hzıranda dogurudm süper denk geldi sende öle ayarla
allahın izniyle tabi

ama hazirana ayarlarsam yazın burda sıcaktan çocuk pişer kaydirigubbakcemile3 hem denize falan giremezsem evde yazın oturulmaz çıldırırımyaaaa en iisi ağustosta doğuraym hem aslan burcu olsn babası gibi, hemde yazın o tişörtleri giyebileym hemde hava sıcak olsn delikafadulden

biz kendi evimize çıkar çıkmaz başlıcaz işlemlere yerimseniben 2010 aralık yani 1 sene var, 9 ayda hamilelik süresi derken uf 2 yıl var neredeyse ( ama belli olmaz daha öncede yapabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…