KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

benımkı bunun derisi az daha uzunu..ama aynı model fıyonkulu..
güle güle giy canımmkaydirigubbakcemile2
yenı bı siteye üye oldum:dilcikar:
anne forumu
süper ya doktrlar var hemen soruna cvp verıyolar cok begendımmmm:sm_cool:

yemek yok bu gece pabuclarımızı yıcez:sm_cool:
kayınvalıde de gelmedı 2 gndur trpte sanırım aramıoda
cumrtesı alş vrste babasını tersledım bıraz bozulmuşlardr hemen trpe gecıolar benmd ecok işime gelıo haberlerı yok...
çocuk arabada uyudu yaaa ağlıooo yazıkk eve gıdelım deıdm bısey olmazzzzzzzzzzzz
aglasınn susar dedi..
ay delrdım yaaa
ben dedım o kadar raht olamıyom baba kusura bakma..
sankı görmuyolar ordan br dunya magaza gezdıler yaa
bende arabadan ınmedım hıççççç..kesın bozuldular banane ya yazık degılmı cocuga bebek daha bu yavrucak yaaa..

benımkı bunun derisi az daha uzunu..ama aynı model fıyonkulu..
güle güle giy canımmkaydirigubbakcemile2
yenı bı siteye üye oldum:dilcikar:
anne forumu
süper ya doktrlar var hemen soruna cvp verıyolar cok begendımmmm:sm_cool:

saol cnm hi evet uzunlarıda vardı bunlarn,
ayy negüsel ya benmde bebeğm olunca bende üye olcam öle sitelere:)
bide akıllıbebek.com diye bi site varmış oda çok güzelmş böyle kk gibi biyermş hep çocuklarla ilgili paylaşım felan varmış, benmde eltim üye ordan biliom çok övüyodu siteyi.

cumrtesı alş vrste babasını tersledım bıraz bozulmuşlardr hemen trpe gecıolar benmd ecok işime gelıo haberlerı yok...
çocuk arabada uyudu yaaa ağlıooo yazıkk eve gıdelım deıdm bısey olmazzzzzzzzzzzz
aglasınn susar dedi..
ay delrdım yaaa
bende arabadan ınmedım hıççççç..kesın bozuldular banane ya yazık degılmı cocuga bebek daha bu yavrucak yaaa..

kaydirigubbakcemile3 iyi demişsn sen nie gittinki onlarla delüüü :):):)

2 lafın bası cok bılıyonuz....ben 4 cocuk buyuttum..
banane ya alla alla kör cahıl uydr uydr yaptım demıoda..
valla sreklı bakıom okuyom sruyom ek gıdaya az kaldı..hıc bıseyde bılmıom..
srf ona sormamk için ..
hemen kalkr bı tarafı cunku...uffffff yaaaa uzak olmk ne zorrrrr anayaa:çok üzgünüm:

ya yuzkere ardılar delrdımmmm..esımede dedım taam gıdelım ama sadece mertere ok dedı..gtmesemde laf olur..
bırdaha naaaaaaaaaaaaaaaa gıderımmmm:sm_cool:

uff aşırı ilgide sıkıo dimi, arada bi lafını sölemen lazım bak negüsel yapmışsn oh Çok üzgünüm çoook nolcak şmdi internette herşey var açar bakarsn gidip ona sormaktansa. hihhhh.

yemk yaptınmıı demtt.
ben püsküüüt pasata yaptımmm cnm çok cektıııı...
sanırım börek yapçem brazdann..
kocam erkn gelcek idman yokkksositososito

:):)))))))))))))))))))))))))))
çorbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaptım mercimek çorbaaaaaaaaaaa
ev makarnasııııııııııııııııııııııııııııııı yapıcam şmdi :)
bideeee salataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))
gel yivrum bizde yiyelimmmmmmm
kızım sen gel bide yiyelm anan burda aç kalsınnnnnnnnnnnnn
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ya ben dün akşam yufkayla sodalı börek yaptm kitapta görmştm tarifini ilk defa yaptım, üzerine 2 şişe soda dökün 2 saat bekletin yazıyodu ama evde 1 şişe soda varmş ben onu döktm 1 saat beklettm, piştikten sonra biraz kıtır olmuştu ama bugün yumuşamış güzelleşmiş, ama ince oldu ya kalın olmadı pek niyeki sen hiç yaptnmı sodalı börek ??

aglasınn susar dedi..
ay delrdım yaaa
ya ben senın bu kaynanan gile sinir oldum iyice he hayret bişi ya daha yaşında bile değil bebek o ya! varya ben birileri kardeşimi öperken bile küplere binerdim öptürmezdim, dayımlar sigara içiyo bide kardeşimi sevdiermi hemen yüzünü silerdim çocugun ta o yaşımda!
bebeğim olursa bilmiyom naparım terör saçarım heralde ama napıyım çok sinir oluyım milletin öpmesine filan mikrop kapar allah korusun!

ben bugün et sote ıspanak corbası bide brokoli yedim, dün akşadan yapıp yatmıstım işten gelince yapamıyom=(

dandını dastanaaaa danalar gırmiş bosataaanaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:ecrin_bebek:

manyak bunlar..
trpteler aramıolar gelmıyolar..
arıcam sölıcem amaaa..akannehir karsmasınlar..herkez kendı evladından sorumlu..sokakta ha araba dedıgım bebek arabası..içim erıdı...
alışssın dıo bıde..sokaklarda harpmı edıyım cocugu..
alışmasın..
benm kadar kımse sevmesın gezmeyı..sankı keyfmden söliyorum..
hemnde trp herseye bır kılıf yaaa anlamıom bunları..asla tamam kızım sen bılrsın yok..prf sankı karı koca..herseyıııonlar bılıoooooo herseyı..

siyah kuşağımı giyip mertere uçacam şimdi hee
taklalar ata ata evlerine dalıp egzantrik hareketlerle kaynananı yere sercem o derece sinirlendimÇok üzgünüm çoook

X