KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ya özür diledi yeminler etti allem etti kallem etti inandırdı=(((
yalan söylemiyodur inşallah ama yinede kızıyorum kendime, inanmamam lazımdı ama dayanamadımkimafoldumben

ya özür diledi yeminler etti allem etti kallem etti inandırdı=(((
yalan söylemiyodur inşallah ama yinede kızıyorum kendime, inanmamam lazımdı ama dayanamadımkimafoldumben

doğru söliyodr ya sen dememişmydn uzun zamandr girmemş diye, hem evlenince kontroln altında olur cnm bunlara takma kafanı mutlu olmaya bak, sevndm ben barıştığınıza
aaaaa şıksınnnnnnnnnnn :kedi:
sen aşıksnnn burciiiiiiimmmm opuyorumnanaktan

evet 2007de kapatmıs üyeliğini ama biz resmen 2006da sevgili olduk...
neyse işte daha yelkenleri suyan indirmedim tamamen ama canım filan diyoruz artık.. aşıkım sanırım:kedi:

kalp5ml0.jpg

benim alm daha iyi canım ama ingde idare eder iştee
bugün ne pişiricen demoş=)

ben haftasonları yemek yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 koçişe cumartesi pazar tatil olduğu için evde olmuoz ya dışarda yioz yada annelerde :) ama şmdi sanayiye gitti arabasını tamire :KK43: kıskanıom arabayı :umursamaz:

ailelerle aynı şehirde olmak zor deilmi canım ya? ben mesela düşünüyorumda bizi rahat bırakmazlar heralde biyere gitcek olsak habire cagırırlar gıtmesek küserler..sizde olmuyomu bu sorunlar?

olmuo cnm aslnda daha ii aynı yer yoksa ben annemi babamı çok özlerm. bizimkiler sıkmıo bizi hepsi gençken gezin tozun diolar, onlarada gidioz hiç ihmal etmiyorz, benm eşim en küçük çocuk ablası abisi var onlarda evli torunlar falan, geleni gidenleri eksik olmadıı için bizi zorda bırakmıolar :)

olmuo cnm aslnda daha ii aynı yer yoksa ben annemi babamı çok özlerm. bizimkiler sıkmıo bizi hepsi gençken gezin tozun diolar, onlarada gidioz hiç ihmal etmiyorz, benm eşim en küçük çocuk ablası abisi var onlarda evli torunlar falan, geleni gidenleri eksik olmadıı için bizi zorda bırakmıolar :)
ne güsel işte..ben bide ilk gelin olcam, en büyük çocuklarını evlendırcekler üstelik!
bende tek kız torunum ilk cocugum çok kıymetlıyız ailelerimize göre valla ayvayı yedik bence hohokaydirigubbakcemile3
annesi şimdiden yanımda kalın diyo ya kabus gibi:1shok:

X