KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ne güsel işte..ben bide ilk gelin olcam, en büyük çocuklarını evlendırcekler üstelik!
bende tek kız torunum ilk cocugum çok kıymetlıyız ailelerimize göre valla ayvayı yedik bence hohokaydirigubbakcemile3
annesi şimdiden yanımda kalın diyo ya kabus gibi:1shok:

uf ilk çocuklar zor, ilk gelin :p hemen çocukta isterler senden :) neyseki başka yerlerde oturcanz

kızlar bi bakın aldım botları, süet aldm bozulursa atarm napim şekli çok hoşuma gitti :1rolleyes:

attachment.php

Eklentiler

• $SDC10861.JPG
    $SDC10861.JPG
    95,1 KB · Görüntüleme: 200
açım!cokacimcoook allahtan dün yemek yapmıştım bugün için gider gitmez yumulcam nammm
yavrım ayaklarını sıcak tut çoocugun olmaznaniknanik annemide ösledim zaten hüü
bupazar alese gircem sonraki haftada kpdsye gircem süper olcak hihi annemi görcemmm

kaydirigubbakcemile3 delüüü evet benm annemde derdi çorap giyiiinnn diye :))) sıcak tutuom zaten şmdi karnım ağrımasn die iice sıcak tutuom:)
bayramda gelio oh dimi annene kavuşcan :):):)
başarılar cnm sana. yerimseniben

ya çok iyi fiyatı, yağmura çamura giyme sende canım gider bikaç sene ayağında paralansınkaydirigubbakcemile3 hiç sevmem o lafı gerçi niye paralansın lan diyesi geliyo insanın:roflol:

evet fiyatıda ii çamura yağmura deri botlarımı giyerm bunlar biraz daha ilkbahar sonbaharlık :p
evet ya bide yeni ayakkabıya basılır die üstüne basarlardıya sinir olurdm ben :kızgın:
ben aslında babet hastasıyım rengarenk babetlerim var hepsini çok seviyorm, terlik hiç sevmem hiç giymem sokağa falan, sadece denize giderken giyerm. topuklu şeyleride pek sevmiom sadece özel günlerde giyiom ama bacaklarım ağrıo. en iyisi spor ayakkabıyla babet :dance:

X