KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

al tabeeee süslen püslen hem kendini daha ii hissedersn. niye makyaj yaptırmıyoki kafamçokkarıştı erkeklerde hep doğal severiz derler ama hep yapaylara bakarlar benmkide kırmızı sürmede ne sürersen sür der :)) kırmızı oje ve kırmızı ruj ben çok severm. ama sürdüğm zamanda iyi hadi hadi der kaydirigubbakcemile3 makyajlı dolaşta gözü alışsın hem, sonra ben seni aldığımda böle değildn demesn :lepi: ulen benm koca okumasın bunları kaydirigubbakcemile3 oda kk yı kıskanıyo benden of yinemi kk dio

kaydirigubbakcemile3 sanki az biraz hatırlıyor gibiyim. adamda kadından baya bi küçükmş dimi.

galiba canım ya okadarını hatırlayamadımki.
benimki oje bile sürdürmuyo
saçımı boyatcam diyorum istemiyo
sen sarı istemıyorum dersin ama döner sarı saçlılara bakarsın dedim gecen gün
oda ne yani baksınlar diye sendemi boyatcaksın dedi
hey yarabbim!!

kaydirigubbakcemile3 iyi demişsin, bende sarı yapmak istiyorm saçlarımı, eskiden sarıydm ben şmdi kumralım, açmak istiyorm rengimi acaba sıkı röflemi attırsam yoksa tamamen sarımı yapsam ama yapay sarıyıda sevmyorm doğal renk gibi sarı isitiyorm. senin nişanlının burcu ne?

benimde sarıydı koyulaştı iyice canım ya
balyaj yaptırcam yada 2 ton açığına boyatcam karalıyımÇok üzgünüm çoook

ikimizde oğlağız=)
sen nesin?

demet mentol bağımlısı oldugunu duyduk doğrumu?kaydirigubbakcemile3
bende çilek manyakıyım
çilek yağını orama burama sürdüm yetmedi salataya koydum bikaç kez
manyakım benalkisalkisalkis

demet mentol bağımlısı oldugunu duyduk doğrumu?kaydirigubbakcemile3
bende çilek manyakıyım
çilek yağını orama burama sürdüm yetmedi salataya koydum bikaç kez
manyakım benalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 evet cnm ya mentol bağımlısıydm bi zamanlar, sürekli canım mentollü bişeyler isitiyordu olips şekerleri kiloyla alıyordm ben ve günde 15 tane falan yiyodm, doktora gidecektm artık midem delincekti neredeyse ama yemeyince çok canm isityodu viks varya onu ben küçüklüğümden beri çok severm ve azıcık yiyorm ondan:) nohut büyüklüğünde yiodm ama çok zararlıymş. sonra doktora gittim kanımı ölçtü kanm düşük çıktı kan hapları kullandım ve bu bağımlılıktanda kurtuldm hiç can istemio şmdi.
sende çilek delisi :) çilek güzeldr bende severm kokusunu falan çilekli parfümler vardı bimde satılıyodu :jeyyar: onlardan al ama çocuk şurubu gibi kokuyodu biraz kaydirigubbakcemile3

var var yves rocherın hem çileği hem ahududusu var sağıma çilek soluma diğerini sıkınca süper oluyo=))
ay kıyamam sana ben ananemde toprak yermiş deli kadındelikafadulden
oda kansızlıktanmış geçti şimdi

burcu nerelerdesn, 1 saat önce falan kk sitesinde tadilat vardı heralde:) giilmiyordu, bende gittim sarma sardm kaydirigubbakcemile3 evlendiğimden beri 2. sarışım ya sevmiyorm 2 saattee minik minik yapraklarla uğraşmayı zor geliyo akannehir neyseki bitti yamuk yumuk bişey oldu ama tadı güzel. sıkı saramıyorm ben ya makinasını alcam yaprak sarmanın. bugünü kendime ayırdm maske yaptım yüzüme sositososito

kaydirigubbakcemile3 delü.
sen foto göstercektinnnnnnn klava: klava: klava:
yanımda değil evede ama=((
akşam denk gelirsek gösteririm canım

tabakta sarabiliyorum bende yoksa elimde becermemem..
dolma yapardım ben öküz sevgilime eskiden. köpek.
o dolmaları yiyip edepsiz sitelerde enerji yapıyomus kendisine !!!

bende tabakta sarabiliyorm ama yinede pek hoşuma gitmiyor, sen baya bi kızmışsın nişanlına :1hug: benm aklıma bişey geldi googla senin adını soyadını yazarsa kk yı bulurmu acabaa kafamçokkarıştı

günaydıın
dün paramı çaldırdım 200tl gitti kızlar
günah almak istemiyorum ama cüzdanımın iç gözündeydi düşmesine imkan yok, yürüttü biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…