- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
götürdük valla iyiymş komşucuklarm kıss:))) hepside çenebaz evden kahkaha ve kadın sesi yankılandı kafamçokkarıştı başım ağrıdı gittiklerinde hap içtim laelaelaelaelaedmt yemeklerı götürüo kosucuklarıyla sesı cıkmıo cok sevdı galıbazemuszemus
evet yaa süper olurdu keşke 3ümzde aynı şehrde olsaydkkdmt keşke istanbulda olsaydın kızımla gelırdık sanaa:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alemsiniz valla sırnaşık şeykocası gelmiştir şimdide gelemezzzzz gelmezzzzzz mentolcü güzeliiiopuyorumnanaktan
hii sen şmdi kayınvalidendesindr bebişini çok yormazla rişallah şmdi mıncıklarlar minik prensesi :bbo: benmde çocuk doğurasım gelio :kedi:bende yarın kayınvalıdeme gtcem komsuculuk var komsuları gelcek kızımı görmeye allhtan bana gelmıolar hiç çekemem valla:jeyyar:
:icecream: ah şekerim çay getir tabak götür derken midemdekiler eridi :1no2:dmtte yemege doymadı valla nasıl gecıo bogazndan bılmem
:roflol: :roflol: delüüüüüüüüü çatladmya burda gülmekten güldürme hem gözlerim kırışıyoooo hahahahahahahahahahaha hatta puhahahahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3demetin komşuları evde kamp kurdu ateş yaktı etrafında kızılderili dansı yapıyolar bence hehe
-oturanboğacım şoordaki mentollü barış çubuğundanda alabülürmüyüüm
-tabikü yoluktüy hatta kalanıda al minik yürüyenmamuta götür
:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 altıma yapcam şmdi kaydirigubbakcemile3 bende farkettm dün akşam bizde plazma nekadar şişman gösteriyor dedik :) ekranın ayarını küçülttük ama hala aynı bacakları dolma gibi orjinalmiş demekki kaydirigubbakcemile3nihalin bacaklarda tombul salam mübarek:roflol:
çok geçmiş olsun cnm a.s.kızım hastalandı apar topar acıle götürüdummafoldumben allahtan bıse yokmuş kulagından bıseler aktı
gelmedı :umursamaz: cem kım:kedi:
komşularından kocana kalmamıştır pasta kızçok geçmiş olsun cnm a.s.
sivilcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 diye bi espiri beklemştm bu konuşmanın sonunda :roflol:
komşularından kocana kalmamıştır pasta kız
doğru söle üzdülermi seni geleimde dövelimklava:
bizim yerimizi tutmazlar bikerem yaş grubunuz uymuyo bileee hıııhhh:dilcikar:,
hihoyyyt kaldı kaldı hatta sizede ayırdm gelince yersiniz laelaelaelaelae komşularm iiymş kıs yaşlı falan dedim ama kokoşlar kaydirigubbakcemile3 muhabbetleri iyi. çocukları gibi seviyolar beni ama yinede benm yaştımda olsalardı daha ii olurdu tabi CADIARZU
sen naptn şekerm nasılsn nişanlnla aran nasl kaynanan napıo -tatlicadiarzu-
bugün sevgilimin ayıp bi sitede üyeliğini buldum!!!
eski ama sakın her erkek yapıyo demeyin
az kaldı cinnet geçirmeme bi haber vardı onu bulursam lınk veriyim
2007de üye olmuş 2 kez girmiş.:1shok: aaaa çok üzüldm cnm. ben her erkek yapar diyenlerden değilim çok kıskancımdr ben kocam çok çekiyo benden bu yüzden, onun kıskanmasına fırsat bile kalmıyor kaydirigubbakcemile3 ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorm. öyle bi üyeliğini bulsaydm bende çok sinir olrdmpsikopatmıym ne
o utanmıyoda benmi utancam :dilcikar:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 töbe yarabbimmmm :))) işte cinnet böyle bişey
kız bu ahber çok komıktı o dönem herkes buna gülüyodu=))bişey dicem adam ölmemiş heralde dimi akannehir