KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

canım çektii gece gece
of sıkıldım ben ya=(
doner3.jpg

kaydirigubbakcemile3 kızlar gülmekten öldürdünz beni bu topikte olmasa napcaktık:))

dmt yemeklerı götürüo kosucuklarıyla sesı cıkmıo cok sevdı galıbazemuszemus
götürdük valla iyiymş komşucuklarm kıss:))) hepside çenebaz evden kahkaha ve kadın sesi yankılandı kafamçokkarıştı başım ağrıdı gittiklerinde hap içtim laelaelaelaelae

dmt keşke istanbulda olsaydın kızımla gelırdık sanaa:çok üzgünüm:
evet yaa süper olurdu keşke 3ümzde aynı şehrde olsaydkk

kocası gelmiştir şimdide gelemezzzzz gelmezzzzzz mentolcü güzeliiiopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alemsiniz valla sırnaşık şey

bende yarın kayınvalıdeme gtcem komsuculuk var komsuları gelcek kızımı görmeye allhtan bana gelmıolar hiç çekemem valla:jeyyar:
hii sen şmdi kayınvalidendesindr bebişini çok yormazla rişallah şmdi mıncıklarlar minik prensesi :bbo: benmde çocuk doğurasım gelio :kedi:

dmtte yemege doymadı valla nasıl gecıo bogazndan bılmem:nazar:
:icecream: ah şekerim çay getir tabak götür derken midemdekiler eridi :1no2:

demetin komşuları evde kamp kurdu ateş yaktı etrafında kızılderili dansı yapıyolar bence hehe
-oturanboğacım şoordaki mentollü barış çubuğundanda alabülürmüyüüm
-tabikü yoluktüy hatta kalanıda al minik yürüyenmamuta götür
:roflol:
:roflol: :roflol: delüüüüüüüüü çatladmya burda gülmekten güldürme hem gözlerim kırışıyoooo hahahahahahahahahahaha hatta puhahahahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nihalin bacaklarda tombul salam mübarek:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 altıma yapcam şmdi kaydirigubbakcemile3 bende farkettm dün akşam bizde plazma nekadar şişman gösteriyor dedik :) ekranın ayarını küçülttük ama hala aynı bacakları dolma gibi orjinalmiş demekki kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

kızım hastalandı apar topar acıle götürüdummafoldumben allahtan bıse yokmuş kulagından bıseler aktı
çok geçmiş olsun cnm a.s.

gelmedı :umursamaz: cem kım:kedi:

sivilcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 diye bi espiri beklemştm bu konuşmanın sonunda :roflol:

komşularından kocana kalmamıştır pasta kız
doğru söle üzdülermi seni geleimde dövelim:eek:klava:

hihoyyyt kaldı kaldı hatta sizede ayırdm gelince yersiniz laelaelaelaelae komşularm iiymş kıs yaşlı falan dedim ama kokoşlar kaydirigubbakcemile3 muhabbetleri iyi. çocukları gibi seviyolar beni ama yinede benm yaştımda olsalardı daha ii olurdu tabi CADIARZU
sen naptn şekerm nasılsn nişanlnla aran nasl kaynanan napıo -tatlicadiarzu-

bugün sevgilimin ayıp bi sitede üyeliğini buldum!!!
eski ama sakın her erkek yapıyo demeyin
az kaldı cinnet geçirmeme bi haber vardı onu bulursam lınk veriyim

hihoyyyt kaldı kaldı hatta sizede ayırdm gelince yersiniz laelaelaelaelae komşularm iiymş kıs yaşlı falan dedim ama kokoşlar kaydirigubbakcemile3 muhabbetleri iyi. çocukları gibi seviyolar beni ama yinede benm yaştımda olsalardı daha ii olurdu tabi CADIARZU
sen naptn şekerm nasılsn nişanlnla aran nasl kaynanan napıo -tatlicadiarzu-
bizim yerimizi tutmazlar bikerem yaş grubunuz uymuyo bileee hıııhhh:dilcikar:,
iş üstündeyim dedektiflik yapıyorum bugün:1ninca: kirli çamaşırlarını gün yüzüne çıkartıp suyuna çorba yapıp afiyetle içirecem o domuza:eek:klava:

bugün sevgilimin ayıp bi sitede üyeliğini buldum!!!
eski ama sakın her erkek yapıyo demeyin
az kaldı cinnet geçirmeme bi haber vardı onu bulursam lınk veriyim

:1shok: aaaa çok üzüldm cnm. ben her erkek yapar diyenlerden değilim çok kıskancımdr ben kocam çok çekiyo benden bu yüzden, onun kıskanmasına fırsat bile kalmıyor kaydirigubbakcemile3 ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorm. öyle bi üyeliğini bulsaydm bende çok sinir olrdm :kızgın: psikopatmıym ne

:1shok: aaaa çok üzüldm cnm. ben her erkek yapar diyenlerden değilim çok kıskancımdr ben kocam çok çekiyo benden bu yüzden, onun kıskanmasına fırsat bile kalmıyor kaydirigubbakcemile3 ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorm. öyle bi üyeliğini bulsaydm bende çok sinir olrdm :kızgın: psikopatmıym ne
2007de üye olmuş 2 kez girmiş.
allah bilir kaç tane daha var benim bilmediğim
arıyo açmıyorum:dilcikar:

cinnet geçiren b.x kendisini netteki kadınlarla aldattığını ileri sürdüğü x.x'i 58 yerinden şişledi.
yetmedi bide kestip kedilere verdi.
cinayet.jpg

=)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 töbe yarabbimmmm :))) işte cinnet böyle bişey
o utanmıyoda benmi utancam :dilcikar:
o askerde diye ben makyaj bile yapmıyorum
saçlarımı adam gibi yapmayalı aylar oluyo
gençliğime yazık, bugün iş çıkışı uyku seti alcaktım vazgeçtim alışveriş merkezine gitcem yeni ciciler alcamdelikafadulden

bişey dicem adam ölmemiş heralde dimi akannehir
kız bu ahber çok komıktı o dönem herkes buna gülüyodu=))
bide haberi yapan haberciler baya geyik adamlarmış, nasıldı haber biliyomusun;

kadını gösteriyolar sonra kadın gayet rahat pozlar verıyo gülüyo fılan,
adamın teki efenim çatıya neden attınız peki diyo kadında bulamasın diye diyo
tam bu arada görüntüye çatıdaki kedi giriyo, sonra kediye yakın çekim yapıyolar haber bitiyo=))))
ben mahvolmuştum bunu izlerken
:roflol::roflol:

X