- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
bence sevgililik süperdi nişanlılık okadarda değilmiş=((resme bak yerım yaaa süperrrkaydirigubbakcemile2 sevgılık nısanlık süresı cok guzel yaaa çok özledım vallahaaaa:gitme:
off ne diyosun!! istanbul pahalı ama demi canım bencede madem öyle boyama yahımmm kırık beyaz oalbilirr tum evımı kırı beyaz boyadı???benm oturma odam kanepe koyu mor,unute salondakıyle takım yaptrdım..laka yıne siyah cekmeceler krem..bılemeıom valla ama bu evden tasıncaz buyuk ıhtımal kırası ucuk 900 ve 50 de aıdat:sinifsinif: kendı evım olcak ınş oraya yaparım yaaa vazgectım eserıklıyım ben ya:)))) KOLTUKTA ALCAM OFFFFFFFFFFFFF bosuna masraf yaa aptal kadınnnnnnnnnnnnkötükedihüso
öylemi dersin hüühele evlen o zamanda nısanlıığı araıcannnnnn demedı demeeeeeeesengözlerimebaksanab
:1ninca:şuan kafama silah dayadı demetin komsusu bunları yazmamı istedi:kmsecikler yok heralde uyuyonz :çok üzgünüm: bugn misafir gelcek koca karılar gelcek kaydirigubbakcemile3 düşünsenize komşulardan birisi üye olurmş okurmş yazdıklarımı kaydirigubbakcemile3 canım komşucuklarımmm :))) çok severm ben sizi kaydirigubbakcemile3 kendimi kötü kadın müzeyyen gibi hissettm yauwwww :1ninca:
hıh şmdi yumurta yiyinde göriyim lülülülülülü ben bu fotoları görünce yumurtadan tiksinmiştm )))))
bu çok iğrenç göz çok tiksinççç böğğğ
saol canım şımardım hihi
sen bide benim çakma fırında tavuğumu gör beşamel soslu kim demiş fırınsız olmaz diyesırnaşık şey
pasaklı baktım albumune süperrrrr..allah hıccccccccc ayırmasın sızııııı çok yakışıonnuz.opuyorumnanaktan
benim en sevdiğim şey en uyduruk en basit şey bana bunu yap dahada bişey yemem=)
ne saf çocukmuşum milletin annesi su böreği yapardı ben bu bisküvi kırması şeyi yaptırırdım tü kafama:mymeka:
hımmm kırık beyaz oalbilirr tum evımı kırı beyaz boyadı???benm oturma odam kanepe koyu mor,unute salondakıyle takım yaptrdım..laka yıne siyah cekmeceler krem..bılemeıom valla ama bu evden tasıncaz buyuk ıhtımal kırası ucuk 900 ve 50 de aıdat:sinifsinif: kendı evım olcak ınş oraya yaparım yaaa vazgectım eserıklıyım ben ya:)))) KOLTUKTA ALCAM OFFFFFFFFFFFFF bosuna masraf yaa aptal kadınnnnnnnnnnnnkötükedihüso
Şenizgünaydın kızlar kaydirigubbakcemile2