KK' lı Üyelerin Uğraştığı Sporlar

13 yıldır AT bİnİYorum,ayrıca at antrenörlüğü belgem ,ve binicilik lisansım var..asıl mesleğim veterinerlik..at binen yaşlanmaz kızlar ,at binende selülit asla olmaz..harika bir spor ..

profesyonel dansçılar derneğinde oryantal hocalığı yapıyorum,aerobik ve step hocalığı yaptım,folklor oynuyorum,ben beni bildim bileli sporla uğraşırım,lise yıllarımda voleybol,hentbol,futbol ,taekwando ve masa tenisi oynadım voleybolu çok seviyorum nerde olsa oynarım seyretmesinede bayılırım,yüzme kurslarınada gittim ama 2 kere diğer tarafa gidip geldiğim için yani boğulma tehlikesi geçirdiğim için devam edemedim,yürüyüş ve koşuda yaparım arasırada bir arkadaşımdan aikido dersleri alıyorum

Merhabalar,yaklaşik 8 Yildir Sporla Ilgileniyorum,branşim Voleybol,ve Cimnastik,şuan Voleybol Il Hakemiyim,ayrica Beden Eğitimi Ve Spor öğretmenliği Mezunuyum,günlük 15 Dakika Egzersiz Yapmaya özen Gösteriyorum,sporun Her Daliyla Ilgiliyim Fakat şu Bir Gerçek En Fazla Yüzme Ve Basketbol Yağ Yaktiriyo,

Bende kendimi bildim bileli spor yaparim ilk zaten annemin karninda baslamisim der hep.Gecligimde tekwondo daydim hertürlü spora karsida ilgim olmus yapmisimdir.Onun disinda devamli kosarim vakit oldukca yüzmeye giderim.Bu aralardada buz patenini düsünüyorum ama bakalim ne zaman gitcem..
Kizlar benim yakinimda olanlar varsa hepberaber gidelim:dance:

fırsat buldukca bisiklete biniyorum....ben fitness ve aerobik yapıyorum şuanda....ama en çok yapmak istediğim sporlar aikido ve ata binmek.....inşallah onlarada sıra gelecek............

Ortaokulda basketbola ilgim vardı.Okul takımında 2 sene oynadım.Sonra devamı gelmedi.18 yaşından beri yüzüyorum.Yüzerken çok rahatlıyorum.Vücut güzelliği için tavsiye ederim kızlar..Bol bol yüzün..

çok uzun yıllar voleybol oynadım.üniversitede yüzme...bunun dışında step de vardı.burda yaşadığım süre boyunca ormanda bol bol yürüyüş yapıyorum,bisiklete biniyorum ve yüzüyorum.
fırsatım olursa mutlaka latin danslarını da öğrenmek istiyorum.

nerden başlasam kiCADIARZU

benim yapmadığım spor kalmamıştır sanırım
profesyonel olarak okul yıllarımda
voleybol
baketbol
yüzme
tenis oynadım
sporsuz bir hayat düşünemediğimden olsa gerek 4 yıldır aksatmadan gittiğim bir spor salonum var her gün düzenli olarak mutlaka 1 saat koşuyorum ve 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
şimdilik hatırladıklarım bunlar
aklıma gelen olursa eklerim:1rolleyes:
herkese bol sporlu günler diliyoruma.s.

bende orta okuldayken voleybol oynadım şimdi sadece yürüyüş yapıyorum a.s.

Cogumuz gibi okulda voleybolcuydum.

Ailem beni yuzmeye ve eskrime gonderdi. Dalis da yaptim bir ara.

Sonra lisansli binici oldum.

Simdi de yine dansla ilgileniyorum. Neredeyse hergun farkli bir dans dersim var. Jazz, Coyote, Latin, Salsa-Chacha,Temel Ballet, Modern dans, koreografi, Indian ve birkac farkli ders daha. Ayaklarim aciyor, dizlerim bazen morariyor, ama spor gibi bu. Kaslariniz agrimadan ögrenemezsiniz. Hocalarim dünyanin her bir yanindan ve hic acimalari yok...

Dans, binicilik, yüzmeyi baska hicbirseyle karsilastiramiyorum :)

Uzun yıllar bale ıle ugratım,ama boyum cok uzadugu için bırakmak zorunda kaldım.Şimdi de haftasonları fitness a gıdıyorum.

Bende haftada 1 saat eliptik bisiklete biniyorum 10km . cok faydasını görüyorum. kilo vermemeede yardımcı oluyor tabi.

Eşimle kendimize güzel iki adet sedona marka bisiklet aldık.
Yazın Kozyatağından Kadıköy'e Üsküdar'a bisiklerimizle gidiyorduk.
Çokda güzel spor oluyordu ama şimdi binemiyoruz malum kar yağıyor soğuk

ortaokul ve lise yıllarım lisanslı voleybolculukla geçti :) çok severim... aynı yıllar basketbol da oynadım.
ilkokuldayken uzun bir süre atletizm le uğraştım. hala çok iyi koşarım. :)
ortaokulda yine kısa bir süre teakwando yaptım.

4 yıldır düzenli yüzüyorum. bir klübe bağlıyım, kesinlikle dünyanın en iyi sporu yüzme...yalnız haftada 3 günden fazlası aşırı kas yapıyor, ayarı tutturmak lazım :)

yogayı çok istiyorum, bakalım...:)

lisede voleybol oynadım. keşke ankarada kalsaydım devam ederdim.
haftasonları erkek arkadaşımla maltepa sahilden kadıköye kadar yürüyoruz sözde onun göbeğini eriteceğiz. ama o kilo alıyor ben zayıflıyorum
zamanım olsa yüzmeyi çok istiyorum.

Haftada 3 gun birer saat pilatese gıdıyorum vucudu guzel esnetıyor. Sabah kalktıgımda boynum fılan eskısı gıbı agrımıyor daha dınc kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…