KK' lı Üyelerin Uğraştığı Sporlar

ah o voleybol oynadığım yılları nasıl özlüyorum bir bilseniz. tam 6 yıl oynadım lisanslı. hele maçlara çıkarkenki heyecan. nasıl özlemişim yaa. eczacı başının alt takımından istemişlerdi 13 yaşındaydım. babam yollamadı nasılda içimde uhde kaldı. hamileliğimin 4. ayında bile volaybol maçı yaptım.nasıl seviyorum oynamayı bir bilseniz.hala oynuyoruz mahallede yaz aylarında kumsalda falan ama o maç heyecanının yerini hiç bir şey tutmuyor...:a015:

Alın benden de o kadar:)) orta okul lise okul takımında yer aldım aynı zamanda lisanslı olarak kluplerde oynadım lise son sınıfta klubu bıraktım dershane okul antremanlar ağır gelmişti.Burhan Felek kubbe salonda seslerin yankılanması hala kulağımdadır hey gidi eski zamanlar
3 Sene öncesine kadar Şirket spor grubu olarak salı perşembe maçlarımız vardı artık onlarda kalktı elimi çok uzun süredir topa sürmedim ve çok özledim

bende orta okulda oynamıştım.voleybolun hastasıyım.izlemekten büyük keyif alıyorum.keşke futbol gibi voleybol liginide tam verseler ya:KK43:keşke şuandada oynayabilecek ortam olsa çok özledim oynamayı:KK43:

söz konusu voleybol olunca bende katılayım dedim. bende 5 sene gsde lisanslı oyuncuydum. üniversiteyi kazanınca dewam edemedim. anca şimdi okullar arası ya da fakülte maçlarından oynuyrm ama wazgeçilmez sporumdur.

Voleybol..Spor dallarının en güzeli bana göre.Tam 7 yıl oynadım,şimdi ise nerde bir saha ve file gördüm mü oynarım valla.Ama evlenmeden önceki gibi değil tabiki,kilo aldım..Üstelik kilom üst bölgede,kollarım ve omuzlarda.İşte voleybol oynayıp bırakmanın sonucu..Olsun ama voleybolun zevkini başka spor dalından almam mümkün değil!

walla kızlar ben kollarımdan da bacaklarımdan çok memnunum. kaslı olalım kızlar diğer insanlardan farkımız olsun belli olsun sporcu olduğumuz :) dediğin gibi keşke aynı şehirde olsaydık da toplanıp maç yapsaydık ne güsel olurdu yaa..

bende voleybol delisiyim bıraksalar sabahtan akşama kadar oynarım lise üniversitede takımdaydım 8yıl oynadım bunun 6yılında kaptanlık yaptım şimdi haftanın bir günü başka bi okulun öğretmenleriyle maç yapıyoruz acayip mutlu oluyorum o gün

ben de yaklaşık 17 senedir hentbol oynuyorum.ara vermek zorunda kalmıştım ama 2 sezon önce yeniden başladım.hentbolsuz ya da sporsuz hayat düşünemiyorum...

marttan bu yana yüzme , fitness.istasyon çalışmaları yapıyorum.resepsyondan çağırılmadığım zamanlarda yapmaya çalışıyorum tabi.oğlum çocuk klübünden yetişiyo bana.beni özlüyomuşmuş.düşünün ne kadar yapabildiğimi artık.kafamçokkarıştı

1,5 aydır hafta sonları spor salonuna gidiyorum hoca eşliğinde çalışıp yarım saatte spor aletleriyle çalışıyorum kendimi iyi hissetiriyo bide alıştım artık hamlamıyorum en güzeli de bu :)

kıslar fitness ve yoga yapıyorum çok ta memnunum
spor yapmayı herkese öneririm
yakında platese başlıycam ALLAH izin verirse
ufak yaşlarda başladım spora

koşu
judo
taekwondo

hentbol uğraştığım sporlardandı

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SİZDE SPORU SEÇİN:dance::dance::dance:

slm, ben dönem dönem sporla uğraşıp sonra yapamayanlardanım.önce 5 yıl lisanslı olalarak basketbol oynadım daha sonra voleybol..son yıllarda ise düzenli olarak günde 15 km bisiklet kullanıyor ve 45 dk yürüyordum ancak 1 yıldır nerdeyse hiç bişe yapmaz oldum ve inanılmaz hamladım..amaa...şimdi evde pilates yapıyorum becerebildiğim kadar.ama dedikleri kadar varmış çok basit hareketlerle bacak ve belde inanılmaz esneme sağladı..

Bende 5 aydır spor salonuna gidiyorum b-fit diye neredeyse her gün gidiyorum zaten program günde 30 dakika baya forma girdim ve çok eğlenceli geliyo açıkçası.Tavsiye ederim çok yerde şubesi var türkiye çapında.

taekwondo daha beyaz kuşağız ama nedek yakında sarılara geçicez inşş:tatlicadiarzu:

evde yürüyüş bandım var düzenli olmasada haftanın 2-3 günü yürümeye çalışırım

arkadaşlar ben 1 sene halter çalıştım. 1,5 sene boksla devam ettim. Milli boksörlerimizden Kadir Yüceler'den ders aldım. Musabakalardan bir madalyam var. çok keyifli bir spor.. tavsiye ederim :)

X