KK' lı Üyelerin Uğraştığı Sporlar

bende karete ile ugraşmıştım:)şimdi evde göbek yapıyorum:)))ama kareteyi unutmayayım diye arada eşimde uyguluyorum:)))en iyi spor:))

haftada 3 gün 1,5 saat fıtnes yapıyorum,gittiğim spor salonunda sguash olsaydı sguashtan dvm etmek isterdim,zevkli bir spor gibi gözüküyor..

Çok küçük yaşlarda ilkokul 3 e kadar futbol oynadım.(Babam ve abim sağolsun)Annem çıldırcak duruma geldiği için bıraktım.

Ortaokulda 3 haftalık eskrim dersi aldım ama sevmediğim için bıraktım.Voleybol oynayım dedim ilk senemin sonunda bileğimden sakatlandım.

Lisede basketbol oynamaya karar verdim.Okul takımında 2 sene oynadım dizimden sakatlandım.

Üniversitede sadece yedim :lepi: son üç senedir plates ve yoga yapıyorum.Hayret nasıl olmadıda sakatlanmadım derken 5 ay önce dizimde kıkırdak ezilmesi sonucu yine sakatlandım:çok üzgünüm: ve 5 aydır dizimi bükmeden hareket etmeye çalışıyorum ve sporu çoook özledim:çok üzgünüm:

selam kızlar..
düzenli olarak 1 senedir plates ve step yapıyorum..
plates esnekliğimi artırdı cidden lastik olcam yakında :)
step ise dinç olmamı ve kaslarımın güçlenmesini sağlıyor ayrıca çok eğlenceli :)

ilkokul ortaokul lise yıllarımda hep lisansı voleybolcuydum.en sevdiğim spordur.
bunun dışında yineçok küçük yaşlardan beridir yüzerim.eşimle yürüyüş yapmayı çok severiz.eşimde baskotbol sever tam top aldık havalar bozuldu.

Walla sürekli yaptığım spor ev işi ve yürümek....Başka bir şeye fırsat bulamıyoruz ama evde oklava çalışmlarına başlıycam...

Düzenli olarak hergün yaptıgım mekik cekmek haftada 4 günde ellele dergisinin verdigi dvd var düzgün vucut ve kusursuz bir karın icin hareketler diye onu yapıyorum aklıma geldikce titreşim kemeri fırsatım varsa eger kızımdan koşu bandında yürürüm oklavayıda arasıra yapıyorum bide hayali ip atlamak

ben yürüyüş ve plates yapıyordum bikaç haftadır ara verdim tekrar başlıycam hihoyyyt

Yüzmeye gitiim daha sonra bıraktım taekwondoya gittim nu da bıraktım 7 yıl judoya gittim bi kaç sene önce bıraktım aslında çok severek gidiyordum ama hocamın yaptığı bi hareket bırakmama sebep oldu .şimdi ise aerobiğe gitmek istiyorum.

Ben uzun süre önce badminton'a başlamıştım iki hafta sonra kadar tekrar başlıcam.Ayrıca spor kursuna yazıldım haftada bi gün plates bigün fitness bi gün aerobik(böle mi yazlıo bilmem :)) yapcam.Şimdilik plates yapıyorum kendim...

ben sadece yürüyüş yapıyorum yürüyüş sayesinde
kilo verdim.
pilates yapmak istiyorum.
cd alayımda yapayım bari.

yürüyüş yapıyorum ama düzenli değil,, yani bazen haftada 5 gün yaptığım oluyor, bazen 1 :1closedeyes: zamanım olduğunda mekik çekiyorum-tatlicadiarzu-
bi de platese başlasam mı diyorum CADIARZU

aah ah ..
evde eliptik bisiklete binmek ve ayakta cocuk pışpışlamak dışında hiç bir spor yapamıyorum :nazar:

ben de 3 gündür pilates yapmaya başladım.çok iyi geliyor gerçekten sıkılaşmak istiyorum.sizce pilates yeterli olur mu arkadaşlar...

bende çoğu arkadaş gibi lise yıllarında voleybol oynadım,jimnastiktede iyiydim ama okul bitince herşey bitti.şimdi ise birkaç gündür yürüyüş yapıyorum

pilates ypıyorum ve çookkk mutluyum ve ayrıca sıkıyım kaslanmaya başladım yağlarım gidiyor harika bu ebru şallıdan Allah razı olsunhihoyyyt

spor salonuna yazıldık fitness yapıyorum,plates de var bakalım ordaki hocalar ne önerirlerse onu yapacağım kilo fazlalığım yok amacım daha sıkı ve kaslı olmak

en yararlı sporlardan biridr yüzme vücudun heryeri için iidir..kışında arada frsat buldkça gitmeye çalışırm

X