KK Kına Gecesine Davetlisiniz...

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
Kına gecemiz var hadi buyrun eğlenceye... Düğünü olacakların kına gecesi...

Son düzenleme:
benim olsun, kına gecem eşimin memleketinde oldu, izmirde olmadı.......şimdi burda olsun da bari, azcık sevineyim

hoşbulduk canım ama gelinle damat nerde biz kimin kınası geldik tanıyormusunuz arkadaşları bilelim mendilleri aldık elimize bide halay çekeriz diye

benim olsun, kına gecem eşimin memleketinde oldu, izmirde olmadı.......şimdi burda olsun da bari, azcık sevineyim

Olsun güzelim zaten burası düğünü olacakların kına gecelerini kutlayacağı bir mekan... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
izmir den sin ha çamaşırsuyu bende bende bende gel yapalım sna bide burda kına olmaz mı canım olur olur valla hem oynarık hem gülerik işte bizde böle eğlenirik!

amanın canım benim ne var sevinsin kocişinin memleketınde garip kalmıştır burda biz kalabalık bir kız eviyiz ohhh yandan hanımlar gecenin sonunda aglayacaz simdi degılmirmirmirmir

Çamaşırsuyu kocişiyle bakınmaktalar ki, kınaya kaç kişi gelmiş diyeee...

Olsun güzelim zaten burası düğünü olacakların kına gecelerini kutlayacağı bir mekan... kaydirigubbakcemile3

ya, ben evleneli 2 yıl olacak nerdeyse, ben kimsenin hakkını yemeyim o zaman bekar bir kız bulun kendinize.....ama yok illa yapcaz sana da, senin içinde kalmasın derseniz ne ala....hazırlanmaya da başlamıştım ama.....

izmir den sin ha çamaşırsuyu bende bende bende gel yapalım sna bide burda kına olmaz mı canım olur olur valla hem oynarık hem gülerik işte bizde böle eğlenirik!

sağol şekerim...

amanın canım benim ne var sevinsin kocişinin memleketınde garip kalmıştır burda biz kalabalık bir kız eviyiz ohhh yandan hanımlar gecenin sonunda aglayacaz simdi degılmirmirmirmir

ben kına gecemde hiç ağlamadım, bir de şakır şakır oynadım, ağlamaya niyetim yok..yandan yandan...................

Çok güzel olmuşsun çamaşırsuyu, senin kına geceni kutlayalım canım benim... Seni kırarmıyız hiç...

çok konuştunuz hadi başlayalım.Madem gelinimiz izmirden Bende türkünü söyleyiverem.
'Yüksek yükse tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bie tanesini hor görmesinler.
Uçanda kuşlar.............................(daha fazla dayamayacağım ağlıyorum valla )

oo hayırlı olsun kınanız...bende gelsem...olarmı.....

tabi ki ne demek buyur gel.........2 yıllık evli hatunun kınasına......:sm_cool:

hemen ağlamaklı olmayın...daha oynamadık ki............
kına yakılıyor mu?
tepsi hazır..
kına keseleri de hazır...............avucuma çeyreği kim koyacak........tepsiyi kim tutacak....hadi bekliyorum

Son düzenleme:
Kınada oynamaya hazırlanan dileğim, evde ısınma hareketleriyle güne başlar...

Çamaşırsuyu bak kınalardan örnekler sana hangisini istersen...

Kınalardan örnekler hangisini istersin çamaşırsuyum,,,

,,

,,

valla benim için farketmez...ben bayılırım böyle şeylere...isterseniz her yanıma yakın kınayı (tövbe tövbe)

ama gelen giden yok yahu.............zaten ilk kınama da arkadaşlarım gelmemişti uzak diye...ne kısmetsiz kediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…