- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.652
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişman olmamış birinden bunları duymak iyi geldi. zaten büyük bir düğün yapacağız 1000 civarı insan gelecek. kına sevmiyorken sırf adet diye yapasım yok
merhabalar
önümüzdeki ay içinde düğünüm var, nişanımız da küçük bir düğün gibi olmuştu. ben en başından beri kokteyl gibi bir düğün istiyordum ve kına gecesi yapmak istemiyordum. düğün planlarım pek tutmadı, kalabalık büyük bir düğün olacak ama kına yapmayacağım. bunu duyan herkes inanılmaz garip karşılıyor, pişman olursun vs diyor. sürekli bunları duydukça ben de kendimi kötü hissetmeye başladım. sonradan pişman olur muyum? veya evde arkadaşlarımla yapacağım bekarlığa veda tarzı bir eğlence beni tatmin etmez mi?
düşüncelerim çok başkayken insanlar yüzünden farklı düşünmek istemiyorum
Pişman olacak bişey yok istemiyorsan yapma. Sadece nikah yapıcam deseydin pişman olursun derdim amamerhabalar
önümüzdeki ay içinde düğünüm var, nişanımız da küçük bir düğün gibi olmuştu. ben en başından beri kokteyl gibi bir düğün istiyordum ve kına gecesi yapmak istemiyordum. düğün planlarım pek tutmadı, kalabalık büyük bir düğün olacak ama kına yapmayacağım. bunu duyan herkes inanılmaz garip karşılıyor, pişman olursun vs diyor. sürekli bunları duydukça ben de kendimi kötü hissetmeye başladım. sonradan pişman olur muyum? veya evde arkadaşlarımla yapacağım bekarlığa veda tarzı bir eğlence beni tatmin etmez mi?
işte bu yorumlar beni düşündürüyorBenim kınam kadın kadına en sevdiklerim ile ama yine büyük bir organizasyon ile önce çalgı daha sonra dj ile salonda olmuştu.
Nişan ve Düğünüme dair en aklımda kalan en çok eğlendiğim o olmuştu
20 sene geçti üzerinden hala arkadaşlar o günü hatırlarız, masalara çıkıp oynadığımız çılgınlar gibi eğlendiğimiz bir ortamdı.
150 kişilik bir davetdi ve oturan bir 10-20 kadar yaşlılar kalmamıştı
Yapmamış olsam şuan içimde kalırdı
Kızlarımda mesela kına istemiyorum deseler mutlaka ikna ederdim
Bende kına yapmadım herkes dediki pişman olursun yap filan 1 yıllık evliyim şuana kadar en ufak pişmanlığım olmadı açıkçasımerhabalar
düğünden önce hiç acaba yapsam mı vs dediniz miBende kına yapmadım herkes dediki pişman olursun yap filan 1 yıllık evliyim şuana kadar en ufak pişmanlığım olmadı açıkçası
hayır sadece yap pişman olursun diyorlar. kına yakmak, müzikler, gelinin etrafında dönme falan bana saçma geliyor diyorum ben de. millet garipsiyorkına ve düğün bir eğlencedir. eğlenmeyeceğinizi düşünüyorsanız yapmayın, pişman olmazsınız. size niye pişman olursunuz diyorlar? bir sebep söyleyebiliyorlar mı yoksa laf olsun torba dolsun mu?
evde arkadaşalrımla küçük bir eğlence yapacağım o da keyifli olur bence eksikliğini hissetmem diye düşnüyorumBen yapmak istemiyordum sadece nikah yapmak istiyordum, sonra ufak bir kına artı ertesi gün nikah şeklinde yapmıştık evlenirken. Ama kınada aşırı eğlenmiştik ben iyi ki yapmışım inat etmemişim demiştim
Düğünle beraber acaba yapsakmı dedik kayınvalidem istedi ama ben istemedim herşeyiyle masraf , uğraş , ekstra yorgunluk gibi geldi bana uzak şehirlerden eş olduk çünkü.düğünden önce hiç acaba yapsam mı vs dediniz mi